2010 Mayıs Anneleri

saol canım bende 26 gecen ay bitirdim onun için bi sakıncası yok :)sen nekadarlık hamilesin ?

saol canım bende 26 gecen ay bitirdim onun için bi sakıncası yok :)sen nekadarlık hamilesin ?

bende 84 lüyüm eylülün 12 sinde girdim 26 ya bu arada hamile değilim canım bu ay yumurtladımda şimdi arefe gününü bekliyorum test için eğer bebiş varsa mayıs annesiyim bende sizlerden desek almak için buradayım 3 yıllık evliyim polikistikover hastasıyım hiç kuorunmadım ama olmadı yumurtlamıyordum ama bu ay kürler uguladım ve rabbim bu kürleri vesile etti ve yumurtladım şimdide akıntılarım var açık sarı ve şeffaf şeklinde ama yoğun ama temiz kokusuz kaşıntısız sık idrara çıkma var ama bu daha önceende olabiliyordu bazen kasıklarımda ağrılarda var hafif bel ağrısı var bugün özellikle ayakta durarak bi iş yapmam gerekti fazla duramadım birde bu rahmi parmakla olayını kontrol etme olayını duydunmu bunu yapıyordum temmuzdan beri hep rahim elime geliyordu ama şimdi gelmiyor ama bugün iyice ileri sokunca çok az dokundum rahime dokunursan bebek yok ama dokunamazda bebek var diyorlar bunu yapanlar var ne derece doğru bilemiyorum ama kimse denemesin

kızlar yarın burdayım şimdi yatmam lazım desteğiniz için çok teşekkürler

canım ümidini hiç bir zaman yitirme fazlada kafana takma benim 8 yaşında kızın var bundan 4 sene önce düşük yaptım ve birdaha hamile kalamadım hiç bir sorunda yoktu ne yumurta takipleri rahim filmi etrafın baskısı derken ben depresyona kadar gittim menepozun eşigiden döndün gecen ay tedavim bitti bu ayda rabbim cok şükür melegimi gönderdi sakın ümidini kaybetme umarın kürlerde bu ay sana vesile olurda biran önce aramıza katılırsın dualarım seninle olacak beklemek nasıl bir duygu cok iyi biliyorum cünkü

Günaydınnnn mayıs annişleriiiiiiiiiia.s.:teytey:

mesaimiz başladı bugün de..

günümüz hayırla dolsuna.s.

geçmişi pek okuyamadımm bi göz atimsengözlerimebaksanab

günaydın kızlara.s.

bugün de bizim bebeğimizle ilk randevumuz var teyzeleri, benim için dua edin arkadaşlar; bebişimizin kalp seslerini duyalım..
:Saruboceq::Saruboceq:

Bana da 8. haftada gel dedi dr ama dayanamıycam haftaya gitsem mi ki kalbimizi duymaya.TIFF haberini bekliyoruz canım.Nasıl bi duygu acaba :ecrin_bebek:

günaydın kızlara.s.

bugün de bizim bebeğimizle ilk randevumuz var teyzeleri, benim için dua edin arkadaşlar; bebişimizin kalp seslerini duyalım..

Hadi hayırlısıı TIFF güzel haberlerini bekliyoruzz inş duyarsın minik kalbinin atışlarınıa.s.:dance:

günaydın kızlara.s.

günaydın herkese - bebğinizle ilk randevunuz hayırlı olsun dualarımız seninle arkadaşım allah sağlık versin ikinizede hatta babası da dahil üçünüzede

Heheeee bizim şimdi 2 tane mi kalbimiz var kızlar :CüvCüv:

çok teşekkür ederim kızlar. hayırlısı bakalım döndüğümde haberleri iletirim size.
schatzi alemsin valla, evet yaaa iki kalbimiz olacak hayırlısıyla, bir bedende iki kalp
opuyorumnanaktan

allah razı olsun duaların için aranıza katılmayı çok istiyorum kasıklarımdaki şişkinlik hala var ama akıntım akşam ve sabah olmuyor öğle saatlerinde yoğunlaşıyor çok ilginç ama sanki ümidim azalıyor yavaş yavaş bu ay için adet olacakmışım gibi geliyor gerçi benim adetlerim hiç mi hiç belirti vermez 2 ay geçer olmaz ben artık olsam iyi ollur derim ve ilaç kullanırım ve bakarım aniden olur hissetmeden yani ama bu ay yumurtlama günümden beri kasıklarım şiş ve ağrılı hayırlısı şurada arefe gününe ne kaldı hatta bakarsın kan tahlili yaptırırım yarın filan

günaydın kızlara.s.

hadi hayırlısı inşallah duyarsın kalp atışlarını :ecrin_bebek:
sen teyzeleri yazmışsın ya bi an okurken sanki bebeğin kızmış gibi geld bana:kedi:

Heheeee bizim şimdi 2 tane mi kalbimiz var kızlar :CüvCüv:

evett iki kalbimizz ay çok hoşsun:roflol:

canım nasip işleri bunlar hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin inş hamişsindirr tatlımm:dance:

Günaydınnnn mayıs annişleriiiiiiiiiia.s.:teytey:

mesaimiz başladı bugün de..
günümüz hayırla dolsuna.s.
geçmişi pek okuyamadımm bi göz atimsengözlerimebaksanab

günaydın herkese arkadaşlar kusura bakmayın şu an aranızda bulunuyorum henüz hamile değilim ama hiç yumurtlamayan ben bu ay uyguladığım bazı kürlerle allahın izniile tabi yumurtladım ve hesabıma göre eğer hamile kaldıysam mayısta doğuruyorum ama 28 i filan tabi bu bir hayalde olabilir sonucu öğrenene kadar aranızda bulunmak istiyorum eğer izin verirseniz sonuç negatif olunca ayrılırım arkadaşlar hepinizin bebeği hayırlı uğurlu gelsin sağlıklı olsuun allah eşinize size bebeğinize sağlıklı uzun bereketli huzurlu ömür nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…