sen o biberonları nasıl buldun o takvimi nasıl yaptın
ben çok cahil kalmısım
hadi bakalım hayırlısı inşbenim bulantım yok çok şükür ama çok fazla uyuyorum :ecrin_bebek: çok heyecanlıyım yarın sabahtan doktora gidicezopuyorumnanaktan
nasıl yani cnm anlamadıminşallah beraycımm zaten hamilelik haftamaında 4 olduğunu sanmıorum ben bakalım doktorda kesinleşcek. adet gecikmesi 1 haft bulduğunda 6 haftalık gebe oluosun zaten.
sağol cnm inş allah herkese nasip etsinayyy çok duygulandım bende haziran annesiydim ama 14 mayısta doğum yaptım ve yeni mayıs anneleri gelmiş allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş.arkadaşlar
bakalım kısmetse mayıs anneleri kaç kişi olucaz
bebişlerimiz nasıl benim sabah çok midem bulandı bide kızlar gündüz 12 de de kallksam akşam
8.00 de gözlerim kapanıyor
kızlar merhaba ben de hamile olduğumu geçen gün öğrendim 28 temmuzdu adet tarihim sanırım 4 buçuk haftalığım
selam kızlar..sanırım ben de mayıs annesiyim..az önce test yaptım..pozitif..tabi doktora da görünmem lazım..eşim de ben de resmen şok olduk..inanın korunuyoduk..ve kızım henüz 16 aylık..napcam benn....
sizce yapabilirmiyim...iki küçük çocuk..kafayı yerim galiba..çok korkuyorum..Allah yardımcım olsun artık napıym..Ondan gelene sözümüz yok..
çok büyük konuştum bidaha çocuk yok diye..hep bu yüzden oldu..iki kızım var..bu üçüncü olcak..
canım benim sat da 28 temmuz..beraber başlıyoruz..
günaydın kızlar ve yeni gelen mayıs anneleri öncelikle hoşgeldiniz sizleri bekliyorduk nerelerde kaldınızopuyorumnanaktan
ben cmrtesi gittim doktora benimde sat 31 temmuz keseyi gördük maşallah5 eylülde kalp atışı için çağırdı