2010 Mayıs Anneleri

sen o biberonları nasıl buldun o takvimi nasıl yaptın
ben çok cahil kalmısım

canım birsürü sayfa var ama şimdi baktım 82. sayfada bebeğin 4 hafta 2 gün olarak görünmesi lazım bunun için 26 07 2009 yazıcaksın in veeks i seçiceksin en alttada after yazan yeri işaretliyosun ben doğması gereken tarihi yazmadım sen hepsini yapıyosun ama kopyalama yerini yapamıyosun sanırım linkin hepsini kopyalamıyosun başını almadan img olan yerden tekrar img olan yere kadar alıyosun iki img nin arası ok img hariç ama sadece arasını kopyalıyosun

dediğini yaptım cnm olmuyor neyse sonra yine denerim ben olmazsa
çok teşekkür ederim cnm

Kıslarr hayırlıı ugurlu olsunnn liseteleriniz dolsun taşsınn inşlallahh

bakalım kısmetse mayıs anneleri kaç kişi olucaz
bebişlerimiz nasıl benim sabah çok midem bulandı bide kızlar gündüz 12 de de kallksam akşam
8.00 de gözlerim kapanıyor

ayyy çok duygulandım bende haziran annesiydim ama 14 mayısta doğum yaptım ve yeni mayıs anneleri gelmiş allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş.arkadaşlar

selam kızlar...
benim adetim 3 gün geçti şimdi ben kaç haftalığım..son adetim 30 temmuzdu

kızlar merhaba ben de hamile olduğumu geçen gün öğrendim 28 temmuzdu adet tarihim sanırım 4 buçuk haftalığım

selam kızlar..sanırım ben de mayıs annesiyim..az önce test yaptım..pozitif..tabi doktora da görünmem lazım..eşim de ben de resmen şok olduk..inanın korunuyoduk..ve kızım henüz 16 aylık..napcam benn....
sizce yapabilirmiyim...iki küçük çocuk..kafayı yerim galiba..çok korkuyorum..Allah yardımcım olsun artık napıym..Ondan gelene sözümüz yok..
çok büyük konuştum bidaha çocuk yok diye..hep bu yüzden oldu..iki kızım var..bu üçüncü olcak..

ne güzel ne mutlu sana gelen bebek kısmetiyle gelir merak etme...Korunduğun halde geldiyse vardır bir hayır,,ben kalabalık ailelere hep özenmişimdir bak seninde kalabalık ailen olacak maşallah ne güzel..

Maşallah arkadaşım ya 31 temmuzda son satın ve günün geçmeden hamile olduğunu anladın ve kese göründü tebrikler benimde son satım 28 temmuz büyük ihtimalle hamileyim bende acaba dr. gitsem benimde kese görürnür mü şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…