hoşgeldin cnm sende en son adet tarihini ne zaman nasıl öğrendiğini yazarmısınslm kızlar bende mayıs annesi olucam inş. mayısın sonu olarak bekliyoruz
cnm benim senin 3+6 olmuyor mubenimdeilk 54.99 çıktı sonra 179.81 çıktı şuankini bilmiorum cmrtesi günü keseyi görmeye gidicemopuyorumnanaktan sanırım bizde eylülde duyucazopuyorumnanaktan senle 2 gün var aramızda beray:asigim:
benide 7 eylülde çağırdı kalp atışı için inş.duyarız28 temmuz son adet tarihim
adetime 5 gün kala idrar da çıkınca kan testi yaptırdım 142.71 çıktı
iki gün sonra dr'a gittim kan testini tekrarladı 808.8 çıktı
3 gün sonra cağırdı kesemizide çok şükür gördük 7 eylülde de kalp atısı için çağırdı
cnm aynı gün keseleri görmüşüzhoşbuldum kızlar teşekkürler ben biraz geç öğrendim çünkü tedaviyle olduğundan hemen bakmak istemedim adetim 11 temmuzdu 7 gün geçtikten sonra test yaptım çünkü yumurtlamam geç olmuştu bu ay ve pozitif çıktı sonrada kan testi yaptırdım b-hcg 1704 çıktı pazartesi günüde keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar gidicem 4 hafta 2 günlük diye tahmin ediyoruz çünkü çatlatma iğnesiyle hamile oldum ve 4 hafta 2 güne denk geliyo ama ultrasonda 1 hafta 5 gün daha ilerde çıktı o kadarlık olması imkansız dedim çünkü benim adetime geliyo o gün dr.da ultrasonda 2 hafta kadar oynama yapabilir dedi sizdede oldumu böyle yoksa tam gün olarak çıktımı??
inş cnm ya benim bu 4.hamileliğim 3 ü düşükle sonuçlandıbenide 7 eylülde çağırdı kalp atışı için inş.duyarız
ya benimde bu konuda acayip kafam karışık benimde ultrasonda yanlış çıkıyo ultrasonun gösterdiği tarih benim adet tarihim:)) sat'a göre hesaplanınca benim yumurtlamamda çok geç oldu bende çatlatma iğnesi vurulmuştum yumurtanın çatlaması için ve daha kolay hamilelik için iğneden iki gün sonra ilişki günü olarak vermişti dr.bende o günden itibaren hesaplıyorum en doğrusu o bencecnm aynı gün keseleri görmüşüz
benim de 4+2 ama sat'a göre
söyle de bişey var benim 5.5 haftalık gibi geliyor bana çünkü adet gününde kese görünmesi mucize bence ben çok erken yumurtladım bunu dr da söylüyor ama ben salak gibi heycandan ne kadarlık diye
sormadım
canım inş.duyarsın çok güzel bi hediye olur bizde evlilik yıldönümümüzde öğrendik hamile olduğumuinş cnm ya benim bu 4.hamileliğim 3 ü düşükle sonuçlandı
hiçbirinde keseyi göremedim ilk defa kese gördüm
inş 7 eylülde kalp atısını duyarız eşimin de o gün doğum günü
bundan güzel doğum günü hediyesi olur mu
peki erken yumurtlama olduğu zaman otomatik olarak günler değişiyor mu kaç haftalık olduğuya benimde bu konuda acayip kafam karışık benimde ultrasonda yanlış çıkıyo ultrasonun gösterdiği tarih benim adet tarihim:)) sat'a göre hesaplanınca benim yumurtlamamda çok geç oldu bende çatlatma iğnesi vurulmuştum yumurtanın çatlaması için ve daha kolay hamilelik için iğneden iki gün sonra ilişki günü olarak vermişti dr.bende o günden itibaren hesaplıyorum en doğrusu o bence
belki senin erken yumurtlama olduğu için görülmüştür benim adetimden 8 gün sonra görünmemişti geç yumurtlama olduğu için kalp atışıda 6 haftalığa denk geliyo ikimizinde duyulurmu acaba genelde 7 haftalıkken duyuluyomuş veya daha üstü
değil mi bunda güzel hediye olur mu olmaz diymi amaberay cok güzel bir hediye bu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinopuyorumnanaktan
aaaa ne güzel bak senin ki de çok güzel denk gelmişcanım inş.duyarsın çok güzel bi hediye olur bizde evlilik yıldönümümüzde öğrendik hamile olduğumu
ezgicim kastamonulumusun senaaaa ne güzel bak senin ki de çok güzel denk gelmiş
tamam cnm görüşürüz yine k.i.bkızlar ben biraz dışarı çıkıcam gene konuşuruz kendinize dikkat edinkaydirigubbakcemile5
değişiyodur hafta olarak çünkü benim geç yumurtlama oldu 1 hafta kadar 5 hafta olması gerekiyodu 4 haftalık normalde adetim o kadar geçtiği halde keseyi göremedik daha pzrt.günü gördük benimle adet tarihi aynı olanlar çokten gördüler 11 temmuzdu son adetim düşün görmem gerekirdi ama geç yumurtlama olduğu için 1 hafta fazladan hesapladı ultrason ama aslında 4. haftam seninde erken olmuş sende 4 haftalıksın bence çünkü adetin benden sonra heralde seninkide 1 hafta önce döllenmiş olabilirpeki erken yumurtlama olduğu zaman otomatik olarak günler değişiyor mu kaç haftalık olduğu
inş duyarız inş..ben bayılırım herhalde bu arada benim ikiz riski de var
aynısını bana da söyledi dr şimdiden belli olmaz dedi amadeğişiyodur hafta olarak çünkü benim geç yumurtlama oldu 1 hafta kadar 5 hafta olması gerekiyodu 4 haftalık normalde adetim o kadar geçtiği halde keseyi göremedik daha pzrt.günü gördük benimle adet tarihi aynı olanlar çokten gördüler 11 temmuzdu son adetim düşün görmem gerekirdi ama geç yumurtlama olduğu için 1 hafta fazladan hesapladı ultrason ama aslında 4. haftam seninde erken olmuş sende 4 haftalıksın bence çünkü adetin benden sonra heralde seninkide 1 hafta önce döllenmiş olabilir
bu arada benimde ikiz olabilir çünkü bu ay 4 yumurtam oluşmuştu ve dr.eğer çatlatma iğnesi vurursak ikiz olbilir demişti ama ben vurulmak istedim çünkü geçen ayda aynı tedaviyi gördüm 1 yumurtam vardı ama olmadı bu sefer garanti olsun diye 4 yumurtayla iğne vuruldum senin nasıl belli oldu peki ikiz olunca sonradan belli oluyomuş heralde benim görülmedi ultrasonda belkide yoktur ama dr.olsa bile belli olmaz dedi
evet kastamonuluyum sendemi yoksaezgicim kastamonulumusun sen
hoşçakal görüşürüz sende dikkat et kendineŞenizkızlar ben biraz dışarı çıkıcam gene konuşuruz kendinize dikkat edinkaydirigubbakcemile5
benim kardeşim acemi birliğini orda yaptı yemin törenine gelmiştikevet kastamonuluyum sendemi yoksa
hoşçakal görüşürüz sende dikkat et kendineŞeniz
evet canım hayırlısı ama bana beta testi bi kere yapıldı bidada istemedi dr. bakması gerekmiyomuydu çünkü herkese bikaç kere yapmış her gittiğinde katlıyomu diye zaten çoğalması gerekiyomuş bana sadece hamilelik varmı onu öğrenmek için yapıldı neyse hayırlısı dediğin gibi ilerleyen haftalarda öğrenirizaynısını bana da söyledi dr şimdiden belli olmaz dedi ama
beta hcg değerlerim birden katladığı için olabilir dedi o da ilerleyen haftalar da belli olurmus
bakalım hayırlısı
keseyi gördükten sonra dr'lar genelde bidaha istemezler cnmevet canım hayırlısı ama bana beta testi bi kere yapıldı bidada istemedi dr. bakması gerekmiyomuydu çünkü herkese bikaç kere yapmış her gittiğinde katlıyomu diye zaten çoğalması gerekiyomuş bana sadece hamilelik varmı onu öğrenmek için yapıldı neyse hayırlısı dediğin gibi ilerleyen haftalarda öğreniriz
yok ben kastamonunun içinde değilim zaten ilçesinde oturuyoruz sahildeyiz biz sinop'un hizasında diye anlatıyım sana batı karadeniz tam deniz kenarında yani abana diye bi ilçesi kastamonununbenim kardeşim acemi birliğini orda yaptı yemin törenine gelmiştik
geldikten sonra 1 hafta vücuduma baktım kene çok var dikkat edin dediler