2010 Mayıs Anneleri

Maşallah arkadaşım ya 31 temmuzda son satın ve günün geçmeden hamile olduğunu anladın ve kese göründü tebrikler benimde son satım 28 temmuz büyük ihtimalle hamileyim bende acaba dr. gitsem benimde kese görürnür mü şaşırdım.

benim de son satım 28 temmuz canım kese görünür ama bebek görünmeyebilir.ben de salı günü gidicem doktora

merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.bende bu ay karar verdim 2.bebeğe sat sat 11 ağustos ama şu an bende bel ağrısı ve ara ara göğüslerim acıyo tecrübeli arkadaşlarım erken gebelik belirtisi olabilir mi bunlar.adet günüm yaklaşık 8 eylül bu arada.
sarı civcivler yerim ben sizi maşallah çok tatlılar allah nazardan korusun.darısı bizim gibi isteyenlerin başına olsun.

ayy topik hayirli olsun kizlarrr
bende bu aycalimaya basladim valla tutarsa bu ay bende mayis annesi olcammmm

selam kızlarr...
ben çarşmaba günü gidicem doktora çok geç kalmış olmam değil mi??
hoca kongredeymiş şehirdışında, ancak çarşambaya randevu alabildim...başka doktor da istemiyorum..
bir de dimples canım ilk muayenede ultrasondan mı bakıyorlar aşağıdan mı tatlım??çok korkuyorum :))))

selam kızlarr...
hoca kongredeymiş şehirdışında, ancak çarşambaya randevu alabildim...başka doktor da istemiyorum..
bir de dimples canım ilk muayenede ultrasondan mı bakıyorlar aşağıdan mı tatlım??çok korkuyorum :))))

aşağıdan baktırma sakın canım tehlikeli ultrasondan bakıyorlar ben de daha giremedim ultrasona salı günü gitcem

selam kızlarr...

kac haftaliksin?? 7 haftadan kücüklere alttan bakiyorlar canim yoksa üstten gözükmez.

aşağıdan baktırma sakın canım tehlikeli ultrasondan bakıyorlar ben de daha giremedim ultrasona salı günü gitcem

canim tehlikeli olsa yapmazlar kiz.ne tehlikesiolcak ki??? üstten gözükmeyince mecbur bakiyorlar alttan.zariri yok kormayin acida duymuyorsunuz.

valla son 16 günüm kaldi bakalimmm bizim bu ay ne olcakkkk.calisma baya saglam oldu ama ALLAH BILIR YINEDE.

umarım bebişine kavuşursun cnm bu ayopuyorumnanaktan
cok tsk canim insallah sende saglikli bir sekilde kucagina alirsin bebegini.haiz yeni hamis bulmusken sorayim.
sende ilk erken belirtiler varmiydi???
bel agrisi tüm gün süren kasik agrisi gögüslerde hassasiyet ve sabahlari bulanti gibi:)))

yaa alltan bakmak nedir tam anlamadım aşağıdan ultrasonla mı elle mi bakılıyor ben bunu demek istemiştim...

slm arkadaşlar inş allah nasip ederse bende mayıs annesi olucam 4 yıl bekledim anne olmayı daha yeni test yaptım daha doktora gitmedi eylül 1 yani salı günü doktora gidicem çok heycanlıyım bana şans dileyin inş hepimizin yüzü gülücek hihoyyyt

slm arkadaşlar inş allah nasip ederse bende mayıs annesi olucam 4 yıl bekledim anne olmayı daha yeni test yaptım daha doktora gitmedi eylül 1 yani salı günü doktora gidicem çok heycanlıyım bana şans dileyin inş hepimizin yüzü gülücek hihoyyyt

tebrik ederim canım..Allah güzel bir hamilelik ve doğum nasip etsin..
hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

ben de hemen doktora gitmeyi düşünüyorum..yarın mesela..ama alttan bakar diye de çekiniyorum..
ama gitmek de lazım..normal mi değil mi bakmak lazım...

X