Maşallah arkadaşım ya 31 temmuzda son satın ve günün geçmeden hamile olduğunu anladın ve kese göründü tebrikler benimde son satım 28 temmuz büyük ihtimalle hamileyim bende acaba dr. gitsem benimde kese görürnür mü şaşırdım.
selam kızlarr...
ben çarşmaba günü gidicem doktora çok geç kalmış olmam değil mi??
hoca kongredeymiş şehirdışında, ancak çarşambaya randevu alabildim...başka doktor da istemiyorum..
bir de dimples canım ilk muayenede ultrasondan mı bakıyorlar aşağıdan mı tatlım??çok korkuyorum :))))
seni gözüm bir yerden isiriyor ma nirdenşişşttt feyza :)
alttan gözükür canimmm yukaridan gözükmezkızlar ben salı günü 5 haftalık olcam bebişim gözükür mü acaba
selam kızlarr...
ben çarşmaba günü gidicem doktora çok geç kalmış olmam değil mi??
hoca kongredeymiş şehirdışında, ancak çarşambaya randevu alabildim...başka doktor da istemiyorum..
bir de dimples canım ilk muayenede ultrasondan mı bakıyorlar aşağıdan mı tatlım??çok korkuyorum :))))
aşağıdan baktırma sakın canım tehlikeli ultrasondan bakıyorlar ben de daha giremedim ultrasona salı günü gitcem
cok tsk canim insallah sende saglikli bir sekilde kucagina alirsin bebegini.haiz yeni hamis bulmusken sorayim.umarım bebişine kavuşursun cnm bu ayopuyorumnanaktan
slm arkadaşlar inş allah nasip ederse bende mayıs annesi olucam 4 yıl bekledim anne olmayı daha yeni test yaptım daha doktora gitmedi eylül 1 yani salı günü doktora gidicem çok heycanlıyım bana şans dileyin inş hepimizin yüzü gülücek hihoyyyt