cnm benim şişkinlik çok oluyor kabızlık normal hamileliğin belirtilerindenberay sende gaz yada şişkinlik oldumu ben 2 gün öncesine kadar karın ağrısından ölüyodum çok şiddetli hemde karnımda şişkinlik kabız hepsi vardı dr.ilk haftalarda olur dedi çünkü içerisi genişliyo ve bünyen adet omaya alıştı olamayıncada böyle sorunlar çıkabilir dedi oturup kalkamıyodum acıdan allahtan 2-3 gündür rahatım yatıp dinleniyorum sürekli o yüzden geçti heralde
hadi ya oda kötü ama kabızlıktan daha iyidir emin ol off şu 3 ayımı biran önce sağsalim atlatmak istiyorumcnm benim şişkinlik çok oluyor kabızlık normal hamileliğin belirtilerinden
ama ben malesef su gibi ishalim
o da 1,5 aya yakın omega 3 kullandım sanırım o yaptı
imza bölümündeki çizelgeyi diyosun dimi evlilik için falan yaptımda onu hiç denemedim şimdi bakarım senin için bulunca anlatırım yapabilirsem okezgi pregnology sitesinden gebelik çizelgesi nasıl yapılıyor bliyormusun
inş allahın izniyle atlatıcaz inşhadi ya oda kötü ama kabızlıktan daha iyidir emin ol off şu 3 ayımı biran önce sağsalim atlatmak istiyorum
tamam cnm sağolasınimza bölümündeki çizelgeyi diyosun dimi evlilik için falan yaptımda onu hiç denemedim şimdi bakarım senin için bulunca anlatırım yapabilirsem ok
nasıl yapılıyor cnmben geldim kızlar:ecrin_bebek:
Beray ben sana yardım ederim cnm
Çook Şırın olmuŞberay baya uğraştım şimdilik böyle bişey yaptım denemek için ama oldu şimdi sana anlatıcam ok
olmadı yapamadım yaaaasiteye gir en orda far along yazıo ona tıkla sonra orda bebeğin doğum tarihini girmeni istiyo onuda gir hemen sağ tarafta my pregnancy yazan şeyler var ona tıkla en alta doğru in orda istediğin rengi belirt yada yazıyo gir sonrada see it bas hangi biçimi istiyorsan onun bb code al yani böle http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/my pregnancy/01/01/2009.png kod bu olcak oke
canım benim dediğim yera baktınmı?? sen yap oraya kadar ben sana anlatıcam devamınıolmadı yapamadım yaaaa
kafayı sıyırcam şimdi olmuyorcanım benim dediğim yera baktınmı?? sen yap oraya kadar ben sana anlatıcam devamını
canım gerçekten zor yapılıyo ama sen şimdi benim dediğim yere girdinmi profiline yazdığım yazıdakileri yaptınmı oraya kadarkafayı sıyırcam şimdi olmuyor
aaa evet bak böyle daha kolay olur iyi düşünmüşsün:)beraycım ben senin için yaptım cnm linki sana yollıcam tamam mı sende aynen copy paste yapıcan olucak ok? ne yazmasını istiyorsun bana söyle
son adet tarihimi yazıyorum 0 days çıkıyorcanım gerçekten zor yapılıyo ama sen şimdi benim dediğim yere girdinmi profiline yazdığım yazıdakileri yaptınmı oraya kadar
sen o biberonları nasıl buldun o takvimi nasıl yaptınaaa evet bak böyle daha kolay olur iyi düşünmüşsün:)