2010 Mayıs Anneleri

kızlarrr günaydınnnnnnn.. cumartesi dr. a gittim ve kese göründüüüüü :) yaa acayip bi duygu yaaa
herşey normal dedi dr. 15 gün sonra tekrar gidicem :)

Hayırlı olsunn canımm ilk resmini gördün sende bebişininalkisalkisalkis

çok acaip bambaşka bi duygu yaazemuszemus

günaydın kızlar dolu bir hafta sonu geçirmişsiniz okurken yoruldum valla. relax ı ve diger yeni anne adaylarını tebrik edelim ilk önce ve firstday annesinin yanında iyileşip geri gelsin bize.yeni bir hafta hayırlı haberler versin hepimize bayram haftasına girdik bugün bende inş.kalp atışlarını duyurım çarşamba.maşlallah sayımız nasılda birden hızlıca arttı ramazan bereketi belliopuyorumnanaktan benim sat 30 ağus.çarşamba gidince sizce kalp atışı duyarmıyız

günaydın annelerrrrr

colerkocumm çok sevindim cnm hemen listeye yazdımmmopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım. resmini aldım bebişimin ilk fotoğrafını koydum bende albümüne :)kızlar bişey sorucam.. boyu 1.1 cm dedi doktor amcamız. herşey normal gayet dedi siz ilk gittiğinizde ne kadardı boyu.. yaa bu ufacık şey benim içimde mi büyüyecek

günaydınn kızlar...
tomurcuk'um sağol canım..bu akşam gidiyorum annemin yanına...
15 gün dinlenicem...bulantısı, çıkarması başlayan var mı kızlarr...ben dün akşam yine kötüydümmmmmafoldumben

ben varım canım kusma yok ama bulantı var aç kaldıkça..mafoldumben

gece ağrılarım oluyo arada..

halsizlik..

mafoldumben

sağ salim atlatırız cümleten inş.

Son düzenleme:
Bende pek bişey yoktu düne kadar akşam iftara misafir vardı bütün gün mutfaktaydım ondanmıdır nedir başladı midem karışıyor bu sabah yine oldu bol peynir ve zeytin yedim tuzlu tuzlu midemi rahatlatsın diye bende seviniyodum rahat geçiririm diye ama yanıldık.

nekadarlıktı senin canım?

arkadaşlar merhaba,

yeni üye oldu. 5 haftalık hamileyim. tahmini doğum tarihim 11 mayıs :) inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz ve sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. beni gebeğilim bu ara biraz sıkıntılı ne yapacağım bilmiyorum. mide bulantılarım çok oluyor ve iş yerinde zorluk çekiyorum.hayırlısı umarıım en kısa zmanda geçer :)

:):) bizede nasip olsun inşallah bu evrelerin hepsini göreblmek yaşamak :)

hayırlı olsun canım... benim de tahmini 11 mayıs canım doğum tarihi :ecrin_bebek:

Tarihlerimiz çok yakın canım aynen benim de çok bulantım var işyerinde çok zorlanıyorummafoldumben

bu gidişle işten ayrılırım diyorum ama hayırlısı:sinifsinif:

dimpless çok güzel bi paylaşımm yapmışsın inş biz de sağlıkla bütün evreleri görürüzz:CüvCüv::CüvCüv:

tünaydın arkadaşlaaaarrrrrrrrr!!kaydirigubbakcemile2

bol yağmurlu bir haftasonundan sonra evde tıkılıp kaldık. son iki gündür nane molla olmaya başladım, sanırım bulantılar yolda artık..kafamçokkarıştı
en lezzetli yemekler tiksinç görünmeye başladı yaaa..

Merhaba arkadaşlar,ben de 7 haftalık hamileyim ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için kalp atışlarını duyana dek kendimi hamile gibi hissedemedim korkudan.Son sat 26 temmuz kilom 70 ve yaşım 27..Benide listenize eklerseniz sevinirim.
Buarada bulantım bazı günler şiddetli bazı günler çok hafif oluyor.Sadece peynir ve zeytin yemek istiyorum..Sizlerinde bulantı şiddeti hergün farklı oluyormu?Yediklerimizlede alakalı sanırım yağlı yiyecekler özellike aşırı bulantı yapıyor,tabii aç kalmakta..Herkese sağlıklı hamilelikler dilerim..

meraba kızlar nasılsınız

ben bu mide bulantısı kusmaktan nefret ettim yemek yemeye korkuyorum kusucam diye
hoş yiyemiyorum da yemek görünce midem bulanıyor ve bu aralar kasıklarım inceden inceye ağrıyor

cnm hoşgeldin allah tamamına erdirsin inş
benim bazen bulantı hafif bazen de çok şiddetli oluyor dediğin gibi ama her kosulda bulanmaya da devam ediyor cnm

hayırlısı canım.. ben açıkçası sonuna kadar çalışmak isiyorum diyorum ama inşallah atlatırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…