- 13 Mart 2008
- 1.067
- 2
aşkın bahar tomurcuğu merhaba canım hoş geldin
kızlarrr günaydınnnnnnn.. cumartesi dr. a gittim ve kese göründüüüüü :) yaa acayip bi duygu yaaa
herşey normal dedi dr. 15 gün sonra tekrar gidicem :)
teşekkür ederim canım. resmini aldım bebişimin ilk fotoğrafını koydum bende albümüne :)kızlar bişey sorucam.. boyu 1.1 cm dedi doktor amcamız. herşey normal gayet dedi siz ilk gittiğinizde ne kadardı boyu.. yaa bu ufacık şey benim içimde mi büyüyecekgünaydın annelerrrrr
colerkocumm çok sevindim cnm hemen listeye yazdımmmopuyorumnanaktan
günaydınn kızlar...
tomurcuk'um sağol canım..bu akşam gidiyorum annemin yanına...
15 gün dinlenicem...bulantısı, çıkarması başlayan var mı kızlarr...ben dün akşam yine kötüydümmmmmafoldumben
Bende pek bişey yoktu düne kadar akşam iftara misafir vardı bütün gün mutfaktaydım ondanmıdır nedir başladı midem karışıyor bu sabah yine oldu bol peynir ve zeytin yedim tuzlu tuzlu midemi rahatlatsın diye bende seviniyodum rahat geçiririm diye ama yanıldık.
:):) bizede nasip olsun inşallah bu evrelerin hepsini göreblmek yaşamak :)5 haftalık gebelik
5+6 da renkli doppler kalp atışı
6.hafta ikiz gebelik
8. hafta amniyon kesesi, yolk kesesi ve embryo
9+6 da renkli dopler kalp atışı
7 haftalık gebelik
ALINTIDIR
hayırlı olsun canım... benim de tahmini 11 mayıs canım doğum tarihi :ecrin_bebek:arkadaşlar merhaba,
yeni üye oldu. 5 haftalık hamileyim. tahmini doğum tarihim 11 mayıs :) inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz ve sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. beni gebeğilim bu ara biraz sıkıntılı ne yapacağım bilmiyorum. mide bulantılarım çok oluyor ve iş yerinde zorluk çekiyorum.hayırlısı umarıım en kısa zmanda geçer :)
arkadaşlar merhaba,
yeni üye oldu. 5 haftalık hamileyim. tahmini doğum tarihim 11 mayıs :) inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz ve sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. beni gebeğilim bu ara biraz sıkıntılı ne yapacağım bilmiyorum. mide bulantılarım çok oluyor ve iş yerinde zorluk çekiyorum.hayırlısı umarıım en kısa zmanda geçer :)
cnm hoşgeldin allah tamamına erdirsin inşMerhaba arkadaşlar,ben de 7 haftalık hamileyim ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için kalp atışlarını duyana dek kendimi hamile gibi hissedemedim korkudan.Son sat 26 temmuz kilom 70 ve yaşım 27..Benide listenize eklerseniz sevinirim.
Buarada bulantım bazı günler şiddetli bazı günler çok hafif oluyor.Sadece peynir ve zeytin yemek istiyorum..Sizlerinde bulantı şiddeti hergün farklı oluyormu?Yediklerimizlede alakalı sanırım yağlı yiyecekler özellike aşırı bulantı yapıyor,tabii aç kalmakta..Herkese sağlıklı hamilelikler dilerim..
cnm hoşgeldin aramıza listede yerini aldın :asigim: