2010 Mayıs Anneleri

Canım doktorunun ultrasonu iyiyse baştan beri karından bakıyorlar...Ama bazı doktorlar ilk haftalarda vajinal ultrasondan da bakabiliyor...

hmm sağol inş normal ultrasonda görünürde gerek kalmaz vaj. ultrasona
aslında biraz da o yüzden acele etmiyorum doktora gitmek için istemiyorum öyle muayene olmak senağlama

Arkadaşlar bende salı gününe randevu aldım...Salı günü bebeğim 5+0 oluyor...İnşaallah iyi haberlerle gelirim sizlere...

canım bende salı gunu ılk defa gıdıcem dr a ve benımde salı 5+0 oluyo.satlarımız aynı demekkı.ınsallah guzel haberlerle gelıcez burayavereliniortakvereliniortakŞeniz

hmm sağol inş normal ultrasonda görünürde gerek kalmaz vaj. ultrasona
aslında biraz da o yüzden acele etmiyorum doktora gitmek için istemiyorum öyle muayene olmak senağlama
Evet canım bende hiç istemiyorum vajinal muayeneyi...İnşaallah dediğin gibi gerek kalmaz...

canım bende salı gunu ılk defa gıdıcem dr a ve benımde salı 5+0 oluyo.satlarımız aynı demekkı.ınsallah guzel haberlerle gelıcez burayavereliniortakvereliniortakŞeniz
İnşaallah canım :) Keseyi normalde görmemiz gerekiyor...Kalp atışları 14 eylülde başlıyormuş (son adeti 11 ağustos olanların tabi)...Biz 15 inde gidicez...Ultrasondan görünürmü bakalım o tarihte :) çok heyecanlıyım ...

ınsalah goruruz keseyı ya bende oyle heyecanlıyımkı sorma.senın hemen oldumu normal yollamı.bız 18 aydır beklıyoduk.klomen ve catlatma ıgnesıyle oldu.allahım bıze bu gnulerıde gosterdı.

slm kızlar nasılsınız bakalım dün giremedim iftarcılarım vardı gece gec vakit baktım ama kimse yoktu nasıl gidiyo bakalım benim mide bulantılarım hafif hafif başladı kızımda hiç böle bi şikayetim olmamıştı ama olsun ben razıyım bebişim saglıklı büyüsünde sizde nasıl dürumlar?

selam kızlar bugün bizde 5 haftalık olduk, ama ben hala doktora gitmedim, normal ultrasondan mı bakıyorlar kızlar?

benimki normal karnımdan baktı canım ve kese göründü 5 haftalıkken. haftaya da kalp atışları için gel dedi.. çook acaip hissediom kendimi. ve bulantım var şu anda bile:sinifsinif:

İnşaallah canım :) Keseyi normalde görmemiz gerekiyor...Kalp atışları 14 eylülde başlıyormuş (son adeti 11 ağustos olanların tabi)...Biz 15 inde gidicez...Ultrasondan görünürmü bakalım o tarihte :) çok heyecanlıyım ...[/QUOTE .!.:
yaaaa biz bugün 5+0 olduk SATım 9 ağustos o zaman bizim keseninde kalpatışlarınında görünmesi lazım dimi şimdi
ay ben fena oluyorummmm akannehir

ınsalah goruruz keseyı ya bende oyle heyecanlıyımkı sorma.senın hemen oldumu normal yollamı.bız 18 aydır beklıyoduk.klomen ve catlatma ıgnesıyle oldu.allahım bıze bu gnulerıde gosterdı.
Canım benim normal yolla oldu , bu ikinci ayımdı...Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşaallah...Amiiiinn...
Meraba canım , benim bulantılarım yok henüz...Yorgunluk yada uyku halide yok...Ama erken henüz galiba ,şu an 4+5 im...
benimki normal karnımdan baktı canım ve kese göründü 5 haftalıkken. haftaya da kalp atışları için gel dedi.. çook acaip hissediom kendimi. ve bulantım var şu anda bile:sinifsinif:
Bizde görürüz inşaallah canım keseyi...Bir arkadaş vardı o 5+3 te kalp atışınıda görmüştü karından...Tabi doktorunun ultrasonu çok iyiymiş...

yaaaa biz bugün 5+0 olduk SATım 9 ağustos o zaman bizim keseninde kalpatışlarınında görünmesi lazım dimi şimdi
ay ben fena oluyorummmm akannehir

Canım benim , tabi internetteki hesaplayıcılar yumurtlamanın , adetin 14. günü olduğunu varsayarak bu bilgileri bize veriyor...tabi yumurtlama daha erkense yada daha geçse faklılaşabiliyor...Benim kalp atımını 14 eylül diye hesaplamıştı ...

doktora gitmeden belli olmycak yani hiç bişey, yarın çok kalabalık olur p.tesiya, salı günü giderim artık..

kızlar çin takvimine baktınız mı hiç, benim orda kız görünüyo :ecrin_bebek: şu kan yenilemeye göre yapılan cinsiyet tahmininde de kız çıktı, iki kerede kız gördüm rüyamda, kızım olcak galiba benim kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar bende 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim aranıza katıldım inşallah bende mayıs annesi olucam:CüvCüv:
allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin inşallah

Genelde anneler hissediyor tatlım , kız hissediyorsan kızdır bence :) eşim ve annem de rüyasında erkek görmüşler ... Hele annem iki erkek :) Hayırlısı inşaallah...

Hoşgeldin tatlım , Allah sağlıkla tamamına erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…