2010 Mayıs Anneleri

Merhaba arkadaşlar bende birkaç gün önce öğrendim hamile olduğumu aranıza bende katılıyorum herkese hayırlı hamilelikler diliyorum

avestam
ben daha once 6 haftalık düşük yapmıştım. lutfen sakın korkma ilk üç ay seni üzecek şeylerden uzak dur ve doktoruna rahim kasılmasını engelleyici ilaç verebilir mi bence sor. bir kere düşük yapmak hep olucak anlamına gelmiyo. bak ben ilk bebeğimi düşürdüm sonra cok sukur bir kızım oldu veeee simdi üçüncü hamileliğim emin ol hersey cok iyi ve sağlıklı olacak. Allah bütün hamileleri ve bebeklerini korusun. :CüvCüv:

arkadaşlar kan tahlillerinizi yaptırırken doktorunuzdan t3, t4 ve tsh değerlerinize baktırmanızda fayda var tiroit değerleri çok önemli özellikle düşük riski yaşayanlar için.

ŞenizŞeniz
Merhaba arkadaşlar bende birkaç gün önce öğrendim hamile olduğumu aranıza bende katılıyorum herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
tebrik ederim sağlıkla kucağına alman dileğiyle
arkadaşlar kan tahlillerinizi yaptırırken doktorunuzdan t3, t4 ve tsh değerlerinize baktırmanızda fayda var tiroit değerleri çok önemli özellikle düşük riski yaşayanlar için.

canım ben doktora gidip çocuk düşünüyorum dediğimde o tahlilleri istemişti o yüzden yapılması çok önemli:CüvCüv:

günaydın kızlarr..

halsizlik uykusuzluk bulantı ne ararsanız var bende..:bbo:mafoldumben

günaydın kızlarr..

halsizlik uykusuzluk bulantı ne ararsanız var bende..:bbo:mafoldumben

günaydın canım senin bulantılar başlamış sabahları kalkar kalkmaz leblebi çubuk kreker felan yemeye çalış uykusuzluk bendede var Şeniz:çok üzgünüm:

Evet canım leblebi iyi fikir. şimdi işyerindeyim milletin içinde rahat atıştıramıyosun da..

bi de sizde oluyomu gece uyurke arada adet sancısı gibi sancılar giriyo her gün olmasa da..

ŞenizŞeniz
Evet canım leblebi iyi fikir. şimdi işyerindeyim milletin içinde rahat atıştıramıyosun da..

bi de sizde oluyomu gece uyurke arada adet sancısı gibi sancılar giriyo her gün olmasa da..

hemde çok oluyo kasığıma öyle batmalar oluyoki birden ayyyyy diyorum eşimide korkutuyorum ama napayım çok ağrıyoŞeniz

ŞenizŞeniz

hemde çok oluyo kasığıma öyle batmalar oluyoki birden ayyyyy diyorum eşimide korkutuyorum ama napayım çok ağrıyoŞeniz

ay evet ben de dün ah falan diyorum naz yapıyorm sanıyo bazenkaydirigubbakcemile3

kimsecikler yok galba bizden başka.. çalışıyomusun sende mutluyum? erkencisin deyerimseniben

günaydıınn..ozlmgkhn vedoudou aramıza hoşgeldiniza.s.
kızlar çin takvimine göre ve yenilenmeye göre benimki erkek çıkıyor..inşallah doğrudur:Saruboceq:
Allah herkesin gönlündekini hayırlı ve sağlıklı bi şekilde versin inşallah..

Erkek mi istiyosun eflatunyerimseniben

hayırlısı inş hepimiz için benimkilerde de kız çıkmıştı

selam kizlar nasil gidiyor hamislik yeni arkadslarda eklenmis bakalim benim regl günüm yarin
listeye girmek icin sabirsizlaniyorum:)

kızlarrr günaydınnnnnnn.. cumartesi dr. a gittim ve kese göründüüüüü :) yaa acayip bi duygu yaaa
herşey normal dedi dr. 15 gün sonra tekrar gidicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…