cnm 5+1 sin görünür gittiğindeopuyorumnanaktan
mrh kızlar ben yenı katıldım aranıza benım s.a.t 12 agus. dün test yaptım 2 çizgide net cıktı dün test yaptım idrar testı hatta dayanamadım 2 tane yaptım ıkısıde aynı cıktı. dun hemen doktoruma gıttım ılac verdi folik asıt ilacı bunu kullan dedı. dünden beri kullanıorum haftaya c.tesı tekrar gel dedı. gecen ocak ayında düşük yapmıstım şimdş tekrar korkuoyorum yardımcı olun lütfenn. nasıl davranmalıyım acaba tekrar düşük olacakmı olurmu offffff...
tebrik ederim sağlıkla kucağına alman dileğiyleMerhaba arkadaşlar bende birkaç gün önce öğrendim hamile olduğumu aranıza bende katılıyorum herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
arkadaşlar kan tahlillerinizi yaptırırken doktorunuzdan t3, t4 ve tsh değerlerinize baktırmanızda fayda var tiroit değerleri çok önemli özellikle düşük riski yaşayanlar için.
günaydın kızlarr..
halsizlik uykusuzluk bulantı ne ararsanız var bende..:bbo:mafoldumben
Evet canım leblebi iyi fikir. şimdi işyerindeyim milletin içinde rahat atıştıramıyosun da..
bi de sizde oluyomu gece uyurke arada adet sancısı gibi sancılar giriyo her gün olmasa da..
ŞenizŞeniz
hemde çok oluyo kasığıma öyle batmalar oluyoki birden ayyyyy diyorum eşimide korkutuyorum ama napayım çok ağrıyoŞeniz
ay evet ben de dün ah falan diyorum naz yapıyorm sanıyo bazenkaydirigubbakcemile3
kimsecikler yok galba bizden başka.. çalışıyomusun sende mutluyum? erkencisin deyerimseniben
günaydıınn..ozlmgkhn vedoudou aramıza hoşgeldiniza.s.
kızlar çin takvimine göre ve yenilenmeye göre benimki erkek çıkıyor..inşallah doğrudur:Saruboceq:
Allah herkesin gönlündekini hayırlı ve sağlıklı bi şekilde versin inşallah..