2010 Mayıs Anneleri

bende 4 aylık evliyim aynı şüphelerdeyim acaba daha erken mydi diye düşünüyorum eşimle ilişkimiz çok ii ama bundan sonrası için korkularım yok dessem yalan olur :bbo:

canım dr.un cinsel ilişki hakkında bişey söyledi mi? benim dr. hayatına aynı devam ediyorsun bi değişiklik kısıtlama yok dedi o yüzden biz devam ediyoruz. tabi ki eskisi kadar değil amaa

ben cinselliği hiç sormadım ama fazla olmaması gerekiyomuş biz öğrendikten sonra hiç birlikte olmadık..

kızlar ben çıkmalıyım iftara davetliyiz hazırlanmam lazım yarın görüşürüz...

benim doktor cinsellikten bi prob. olmayacağını söylemişti.

ben pendikbuyrunnnnnnnnn

kızlar bence boşuna dertleniyorsunuz... Evet bazı şeyler eskisi gibi olmayacak. Karnımız büyüyüpte tekmeler dışarıdan hissedilmeye başladığında kocalarımız elleri karnımızda heyecanla bunu hissetmeyi bekleyecek (karşılıklı rakı içmekten daha zevli bence :) ) Hem ben bir bebeğin ayak bağı olacağını düşünmüyorum. Geçen ay tatile gitmiştik o kadar çok bebekli çift vardı ki? Hatta biri 2 aylıktı. Balayına gittiğimizde kaldığımız otelde de bi sürü bebekli çift vardı. Evliğin tadını çıkartmak istedikten sonra her türlü çıkartırsınız.Ama önce buna kendinizi inandırın ve olumsuz düşünceleri kafanızdan atın.

merhaba kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor

Allah a şükürr.. benim baya bulanık geçiyodelikafadulden

ne güzel yazmışsın bana da moral oldu. inş herşey çok güzel olur. olumlu düşünmek istiyorumm yoksa bebek hisseder fln diyolar ilerki zamanlarda bebeiş duyacak bizi dimikaydirigubbakcemile3

ne güzel yazmışsın bana da moral oldu. inş herşey çok güzel olur. olumlu düşünmek istiyorumm yoksa bebek hisseder fln diyolar ilerki zamanlarda bebeiş duyacak bizi dimikaydirigubbakcemile3

Ben şimdiden duyduğunu düşünüyorum. laelaelaelaelae Mutlumuyum mutsuzmuyum hissediyor bence. Ne zaman bişeye sinirlensem karnıma ağrı giriyor. Biliyorum henüz çok ufak fakat tesadüf olamaz.

kızlar cuma gün kü muayenemde doktorum 3 mm olmuş bebeğimiz dedi...
biraz küçük mü sankii..

kese ölçüsü olmasın kızlar onlar yaaa...
endişelendim şimdiiii

gerçi sorun olsa doktorum söylerdi herhaldeee

ya bende tereddüt etmiştim ama dr. normal deyince üzerinde durmadım ilk başta 1 mm sanmıştım ama bi baktım 1.1 cm yazıor anormal bir durum mu acaba :bbo:

gerçi şimdi internetten baktım 6. haftada 3 mm, 7.haftada 9-11 mm oluyormuş...

kızlar cuma gün kü muayenemde doktorum 3 mm olmuş bebeğimiz dedi...
biraz küçük mü sankii..
Bende sat a göre 6+5 te kontrole gittim,Baş popo mesafesi 6mm dedi normalmiş,gebelik haftasıyla uyumluymuş..6 mm ölçünce ultarsonda direk 6 +3 çıktı zaten..Bana diğer arkadaşlarınkine göre küçük gelmişti ama değilmiş..
Ultrason cihazına görede değiştiğini sanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…