2010 Mayıs Anneleri

Benimde ara sıra karnım ağrıyor,adet sancısı tarzı ama hafif..Doktor rahimin genişlemesine bağlıyor..Yorgunluk ve hafif bel ağrısıda var.Doktora bugün biraz midem bulanıyor dedim oda bana bulantı iyidir dedi..?????!!!!

beray ve TIFF hoşgeldiniz midesi bulunanlar kulubünee...

ben en çok psilokumu merak ediyorum..çok istiyordu mide bulantısı..nasılmış kızlar...iğrenç bir şey değil miiii?????

Allahım sabır versin bebeklerimiz için:Saruboceq:

ben en çok psilokumu merak ediyorum..çok istiyordu mide bulantısı..nasılmış kızlar...iğrenç bir şey değil miiii?????

kötü birşey olduğunu taaa en başından beri biliyorduk zaten ilkgüncüm, zira başımızdan mutlaka bulantı hadisesi geçmiştir evvelde. bebeğim için her şeye varım ben..:lepi:

valla bulantı çok zor oluyor. allah yardımcımız olsun :) sağlıklı olsunda bebekler..

oyy ki ne oyy...eşim taa işten geldi öğle arası yemek yiyeyim diye...garibim perişan oldu benimle birlikte...

kimsesizlik te zor arkadaşlar..(annem de kayınvalidem de başka şehirdeler) neyseki annemin yanına gidiyorum:hulya:

slm kızlar nasılsınız dıcem ama sanırım buyuk bı kısmınızda bulantılar baslamıs.bende sevınıyorum hıc bulantım yok cok ıyım dıye ama sanırım benımkı cok erken oldugu ıcın rahatım.yarın 5 haftalık olcak ınsallah.acaba haftaya falan benımdemı baslar bulantılarım.bı de yarın sabah dr a gıdıcem keseyı gorurum ınsallah.dua edın hayırlı habelrele gelıyım

kızlar sizlerle tanıstığıma cokk memnun oldum görüşürüz yine
ben nisan annelerine transfer oluyorum öüyorum hepinizi çok

Hoşbulduk canım ama ben bulantıyı tarif edecek bir kelime bulamdım,2 gün önce hiç uyuyamadım bile.Bugün hafif çok şükür...Birde tatlı meyve pasta vs hiç bir tatlıyı çok sevmeme rağmen içim almıyor,annemler buda bir nevi aşerme diyor..kafamçokkarıştı

merhaba anne adayları
bende mayıs annesiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan 7 haftalık hamileyim ve keseyi cuma günü gördüm ama cuma gününe kadar miniğim çok üzdü beni dış gebelik dediler ama kan değerlerim süperdi ve bir gün arayla annesine ben geldim dediiii :emir_bebek: :emir_bebek:

sağol teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza mide bulantılarınız halsizlikleriniz başladımı bende 1 haftadır var

selamlar herkese,
hafta sonu giremedim baya bi kalabalıklaşmışız ne güzel olmuş.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz hep beraber.
:teytey::teytey::teytey::teytey:
günaydınn kızlar...
tomurcuk'um sağol canım..bu akşam gidiyorum annemin yanına...
15 gün dinlenicem...bulantısı, çıkarması başlayan var mı kızlarr...ben dün akşam yine kötüydümmmmmafoldumben

Firstday geçmiş olsun canım ya. İnşallah çabuk atlatırsın bulantıları. Bende de geçen haftadan beri bulantı var her gün şiddetleniyor ama henüz çıkarmaya başlamadım. çocukluğumdan beri nefret ederim bulantı ve kusmadan :KK43:(
Bu şekilde atlatsam ne güzel olcak.Belki sık sık ve az yiyor olmamın faydasıdır bu ve böyle devam eder. :kedi:
evet cnm nisana denk geliyormuş

Beray'cım benim 6 mayıs çıkıyo doğum tarihi ama nisan sonu doğum olcak muhtemelen.Onun için boşver sen gitme :gitme: kal burda :eek:lmaz:

evet Beray bana da öyle diyorlarr..6 mayıs benim hesapladığım tarih ama herkes nisan sonunda doğum yaparsın diyor bana daa..gitme bırakma bizleri...gidersen de arada uğra özletme kendiniii:gitme:

tavsiyeler topicini yeni gördüm firstday sağol canım . güzel tavsiyeler ya duygulandım baya:asigim:

kızlar bende de bulantı yok cumartesi dr. uma sordum olacak diye birşey yok dedi inşallah olmaz böyle çok rahatım hiç anlamadım hamileliğimi

ben kendimi çok garip hissediyorumm kızlar:ecrin_bebek: 6 aylık evliyim acaba bu bebek için erken mi doğduktan sonra bizi nler beklio vs ... gibi bir sürü soru geçiyor kafamdan yaaa

Canım biliyosun bende 2 aylık evliyim. Bazen bende aynı hislere kapılıyorum. Ama herşeyde bir hayır vardır diyorum. Herşey çok güzel olacak. İyi şeyler düşün canım...

ben kendimi çok garip hissediyorumm kızlar:ecrin_bebek: 6 aylık evliyim acaba bu bebek için erken mi doğduktan sonra bizi nler beklio vs ... gibi bir sürü soru geçiyor kafamdan yaaa

ay tatlım hiçde erken değil mutluluğun tadını çıkar bizde 8 ay olunca karar verdik ama 3yıl bitti evleneli uğraşmaktan canımız çıktı..
mutlu ol güzel düşün herşey güzel olcak inşallah..:Saruboceq:
buarada ben doktordan geldimm.kese göründü 5.2 mm olmuş çok mutlu oldum listeye eklersen çok sevinirim..kaydirigubbakcemile2

X