2010 Mayıs Anneleri

kızlar ben çıkıyorum yarın dr. a gidicem ilk randevum çok heyecanlıyım dua edin benim içinn nolurrrr :Saruboceq:
öpüyorum çok sizi

arkadaslar bugn da kan sonucumu aldım pozıtıf:)artık bende mayıs annesı olcam ınsallah.aranıza bır kısı daha katıldı.hcg degerım 265 cıkmıs.benıde lısteye eklersınız artık

alkisalkisalkis kadifeden kesesiiiii

arkadaslar bugn da kan sonucumu aldım pozıtıf:)artık bende mayıs annesı olcam ınsallah.aranıza bır kısı daha katıldı.hcg degerım 265 cıkmıs.benıde lısteye eklersınız artık

canım hayırlı olsun.aramıza hoşgeldin..

kızlarr doktordan geldim şimdii...
bebeğimin kanı güp güp atıyooorrr Allahıma şükür...

ama ben iyi değilim yarın hastaneye yatıcam...vücudum protein yakmaya başlamış...hem bebek hem de böbreklerime zarar veririmiş bu da...dua edin bana hemen toparlanayım :Saruboceq:

kızlar cok mutluyum ya hala ınanmıyorum.18 aydır hep tek cızgı gordum.bu benım testımmı dıye 2 gundur gırıp cıkıp bakıyorum.kızlar keseyı ne zaman gorebılırım.benım sat 11 agustos.kac hafta olması gerek
.bıde kalp atısını ne zaman duydunuz

kızlarr doktordan geldim şimdii...
bebeğimin kanı güp güp atıyooorrr Allahıma şükür...

ama ben iyi değilim yarın hastaneye yatıcam...vücudum protein yakmaya başlamış...hem bebek hem de böbreklerime zarar verirmiş bu da...dua edin bana hemen toparlanayım :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun.dualrımız seninle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

geçmiş olsun iyi bak kendine ve bebişine

canım sat tan itibaren say 5 hafta bittiğinde keseyi görcesin 6 hafta bittiğinde de kalp atışlarını duycaksın inşallah..

firstday geçmiş olsun canım, inşallah toparlanırsın hemencecik iyileşirsiniz
vücut niye protein yakıyoki bu arada yani o nedemek?

sağolun kızlar..

canım, malum bulantım ve iştahsızlığım çok fazla...
yediğimide çıkarıyorum bazen...vücut günlük ihtiyacını yakmak için belirli enrjiye ihtiyacı var ve o enerjiyi besinlerden alamayınca, vucuttaki yağa, onu da bulamazsa proteine sarılırmış...

benim vücudum da protein yakmaya başlamış besinsizlikten... protein yakıldıktan sonra açığa çıkan atık madde de bebeğe ve böbreklere çok zarar veririmiş, ayrıca bebeğime de doğru düzgün beslenemediğimden ihtiyacı olam vitamin, minarel ulaşmazmış...

hmm anladım çok geçmiş olsun, ya ne tuhaf hamileyken yemek olarak kime ne istersek yaptırabiliriz canım çekti dememiz insanların koşturması için yeterli oluyo ama gel görki canım bişey çekse keşke..

bu arada balık yiyorsunuz dimş hepiniz haftada 2 kere yememiz gerekmiş muhakkak, ben nefret ederim balıktan ama akşama balık almış eşim mecbur yiycem artık itiraz dinlemiyo akannehir

relax canım çok tebrikler.....benim sat 5 bende hala keseyi görmedim ne zaman olcak bilmiyorum bekleyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…