kızlar ben çıkıyorum yarın dr. a gidicem ilk randevum çok heyecanlıyım dua edin benim içinn nolurrrr :Saruboceq:
öpüyorum çok sizi
görebilirsem unutmamm kesinliklee zemuszemushadi bakalım.iyi haberlerle bekliyoruz. foto çektirmeyi unutma :)
söylemedi. bende niye söylemedi diye şaşırmıştım.meğerse adam fotosunu vermiş daha napsın. 5 haftalık gelişim gösteriyor tam istediğimiz gibi dedi. bak usg kağıdında yazıyor.. elma çekirdeğim 9.1 mm miş
arkadaslar bugn da kan sonucumu aldım pozıtıf:)artık bende mayıs annesı olcam ınsallah.aranıza bır kısı daha katıldı.hcg degerım 265 cıkmıs.benıde lısteye eklersınız artık
kızlar ben çıkıyorum yarın dr. a gidicem ilk randevum çok heyecanlıyım dua edin benim içinn nolurrrr :Saruboceq:
öpüyorum çok sizi
arkadaslar bugn da kan sonucumu aldım pozıtıf:)artık bende mayıs annesı olcam ınsallah.aranıza bır kısı daha katıldı.hcg degerım 265 cıkmıs.benıde lısteye eklersınız artık
alkisalkisalkis kadifeden kesesiiiii
kızlarr doktordan geldim şimdii...
bebeğimin kanı güp güp atıyooorrr Allahıma şükür...
ama ben iyi değilim yarın hastaneye yatıcam...vücudum protein yakmaya başlamış...hem bebek hem de böbreklerime zarar veririmiş bu da...dua edin bana hemen toparlanayım :Saruboceq:
kızlarr doktordan geldim şimdii...
bebeğimin kanı güp güp atıyooorrr Allahıma şükür...
ama ben iyi değilim yarın hastaneye yatıcam...vücudum protein yakmaya başlamış...hem bebek hem de böbreklerime zarar verirmiş bu da...dua edin bana hemen toparlanayım :Saruboceq:
kızlar cok mutluyum ya hala ınanmıyorum.18 aydır hep tek cızgı gordum.bu benım testımmı dıye 2 gundur gırıp cıkıp bakıyorum.kızlar keseyı ne zaman gorebılırım.benım sat 11 agustos.kac hafta olması gerek
.bıde kalp atısını ne zaman duydunuz