2010 Mayıs Anneleri

RELAXXXX gözün aydin olsun canim gerisi cabuk gelir merak etmee canim.
insallah rabbim tamamina erdirsin kucagina almayida nasip etsin canim

slm kızlar 2 gündür giremedim nete sayfalar bayağı ilerlemiş...iki gündür bulantılarım başladı ani bi şekilde böyle beklemiyodum..dün doktora gittik ve bizde keseciğimizi gördük bebeğim 1 buçuk cm imiş:) teyzoşları,henüz kalp atışları yoktu 2 hafta sonraya randevu aldıkk ..sizler neler yaptınız şimdi geçmişi okuyup öğreneyim bakalım olanları..(dimples listemize eklermisin canım kese göründü veee nazarlığımmmm:))

Son düzenleme:
selam kızlar bende allah izin verirse mayıs annesi olacağımmm...da inşallah aksailik olmazsa...
26.günümdeyim idrar testi yaptım sabah farklı farklı 2 tane ikisinde de 2.çizgi silik çıktı
kan testi yaptım değer 17.85 çıktı çok mu erken olmuş sizlerde böle olan varmıydı normal mı değerimm...

geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel inş.zemuszemus

arkadaslar bugn da kan sonucumu aldım pozıtıf:)artık bende mayıs annesı olcam ınsallah.aranıza bır kısı daha katıldı.hcg degerım 265 cıkmıs.benıde lısteye eklersınız artık

ya canım nasıl sevindim anlatamam
harika bi hamilelik geçirirsin inşalahhhhhhh

Meraba kızlar ,
nasılsınız ? Ben bugün kan sonucumu aldım.4+0 daki değerim 765 çıkmış.Sizin kaçtı o haftada , ayyy yoksaaa ikiz olabilir mi ? Biraz yüksek gibi değilmi ?

Meraba kızlar ,
nasılsınız ? Ben bugün kan sonucumu aldım.4+0 daki değerim 765 çıkmış.Sizin kaçtı o haftada , ayyy yoksaaa ikiz olabilir mi ? Biraz yüksek gibi değilmi ?

canım benim tam 4+0 da 329 çıkmıştı.normal aralıklardaydı.evet seninki biraz yüksek.. hayırlısı bakalım..

canım benim tam 4+0 da 329 çıkmıştı.normal aralıklardaydı.evet seninki biraz yüksek.. hayırlısı bakalım..
Canım sen kaç günde bir adet oluyosun...Ben 30 günde bir...Hatta bazen 32 günde bir...Merak ettim şimdi , bir problem yoktur umarım...

merhabalar aranıza yeni katıldım inşallah bende mayıs annesi olacağım 5 hafta 4 günlük hamileyim bebişimin fotoğrafını çektirdim geçen hafta ultrasonda mercimek gibiydi,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.ama ne bulantım var ne ağrım ne sızım ne zaman başlar acaba ?

slm arkadaşlar
çoşmuş buralar yine 1 - 2 saat ara verdik aramıza yenı gelenler keseyi görenler oooooooooo
allah arttırsın:teytey:

canım hoşgeldinnn
bende 5+5 haftalık hamileyim
bulantın belkide hiç başlamaz kişiden kişiye değiye benımde hiç yok
sadece bugün midem biraz kötüydü kendi yaptığım yemekten iğrendim kokusundan daha doğrusu
ama dua ediyorum inşallah böyle sorunsuz geçer diyee

canım ben adetimden 5 gün önce yaptırdığımda 19 du
1 gün önce yaptırdığımda 89 a çıkmıştı
senı kaçki

4+0 daki değerim 763 çıktı...30 günde bir adet oluyorum , adetten 2 gün önceki değer bu...Biraz yüksek çıkmış...

4+0 daki değerim 763 çıktı...30 günde bir adet oluyorum , adetten 2 gün önceki değer bu...Biraz yüksek çıkmış...

üzülme canım neden üzülüyorsunkı yüksek çıkmasının sebebi çocul gebeliktir muhtemelen

tüp bebek falan değil dimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…