eflatun24 ve elvoscan sağolun arkadaşlarım.elma çekirdeğime bakıp duruyorum.daha bu fotodan eşimin haberi yok.akşam gösterince çok şaşırcak.elimden bırakamıyorum yaa ... size ekleyeyimmi fotosunu
eklesene arkadaşımmmmmmmm, ay şimdi geldim helecanlandım bak geneeeee delikafadulden
bende merak ettimmkız dur daha tarıyorum..
nerde peki canım ben cahilim de nasıl anlıyoruz nerde old. artı işaretlerinin old. yerde mi
yazmışsın zaten pasrdon canım ben heyecandan okumamışımm :):) bizde görebilecekmiyiz böylee ilk ittiğinde mi verdiler canımnerde peki canım ben cahilim de nasıl anlıyoruz nerde old. artı işaretlerinin old. yerde mi
ay yaaaaaaaa harika bişi canım yaaaaaaaaa bende böle bakabilecek miyim yaaaa ilk fotosuna tu tu tuuuu maaşallahhh
ay çok imrendim valla bende ittiom bende bendeeeeeeeeeee bendeeeeee!!! delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yazmışsın zaten pasrdon canım ben heyecandan okumamışımm :):) bizde görebilecekmiyiz böylee ilk ittiğinde mi verdiler canım
sabah moralim bozuldu ya onun üstüne çok iyi geldi valla..daha eşime telefonla falan söylemedim.akşama süpriz yapcam. canım sen fakulteye gidiyordun dimi.. söyle tembihle çeksinler miniğin fotosunu.bayramda nasıl tanıştırcaz insanlarla.. bayram harçlıklarını bile şimdiden toplarız valla :roflol: :roflol: :roflol:
pekte şirinmiş maşallah :) Allah ım nazarlardan korusun
bende ne zaman görücem acaba...
bu arada ultrasunda nasıl baktılar
kızlar hcg değerleriniz kaç?sağol teyzesi. fasulye gibi duruyor orada.ortasında bir kıvrım var. yakınlaştırınca baya farkediliyor. karın usg yaptı doktor.o kadar büyümüşki karından gözüktü.. inşallah sizlerde bu mutluluğu yaşayacaksınız..
he valla doğru dion kız hemşom doktor dedesine sölim (zira bizimkisi dede:1closedeyes:) çeksin bi fotosunu şöle en bi artizinden. :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
harçlıkları keseye mi koycan kızzz napcannn delikafadulden,
ay pardon geyiğim geldi..:uhm:
sağlıkla gelsin inşallah. kesen kaç mm miş söyledimi doktorun
kızlar hcg değerleriniz kaç?