2010 Mayıs Anneleri

eflatun24 ve elvoscan sağolun arkadaşlarım.elma çekirdeğime bakıp duruyorum.daha bu fotodan eşimin haberi yok.akşam gösterince çok şaşırcak.elimden bırakamıyorum yaa ... size ekleyeyimmi fotosunu

eklesene arkadaşımmmmmmmm, ay şimdi geldim helecanlandım bak geneeeee delikafadulden

eşine fotosunu gösterirken 'bak bakalım hangimize benziyo' diyebilirsin çok eğlenecektir. :)

işte teyzoşları.. iki artının arasında duruyor elma çekirdeğim..

ay yaaaaaaaa harika bişi canım yaaaaaaaaa bende böle bakabilecek miyim yaaaa ilk fotosuna tu tu tuuuu maaşallahhh
ay çok imrendim valla bende ittiom bende bendeeeeeeeeeee bendeeeeee!!!
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ay yaaaaaaaa harika bişi canım yaaaaaaaaa bende böle bakabilecek miyim yaaaa ilk fotosuna tu tu tuuuu maaşallahhh
ay çok imrendim valla bende ittiom bende bendeeeeeeeeeee bendeeeeee!!!
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sabah moralim bozuldu ya onun üstüne çok iyi geldi valla..daha eşime telefonla falan söylemedim.akşama süpriz yapcam. canım sen fakulteye gidiyordun dimi.. söyle tembihle çeksinler miniğin fotosunu.bayramda nasıl tanıştırcaz insanlarla.. bayram harçlıklarını bile şimdiden toplarız valla :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar merhaba ugrayamadım bügün size neler olmuş neler ya oku oku bitiremedim kızlar keseleri gördük yavaş yavas sıra kalp atışlarına geliyor ne güzel ya ben yarın yokum kızlar çalışmayacağım iki iftara misafirim var yorulcam biraz ama olsun.Bayrama son bira hafta kaldı bebişimizi resmen ilan etmemize kimseye söylemedik daha birkaç kisi dışında daha şimdiden heycanlanıyorum. öpüyorum sizleri.opuyorumnanaktan

pekte şirinmiş maşallah :) Allah ım nazarlardan korusun
bende ne zaman görücem acaba...
bu arada ultrasunda nasıl baktılar

yazmışsın zaten pasrdon canım ben heyecandan okumamışımm :):) bizde görebilecekmiyiz böylee ilk ittiğinde mi verdiler canım

canım ilk gittiğimde 4 haftalıktı. o zaman kese görğnmüyor. tam 5 haftalıkke bu çarşamba gittim.o zaman vermiş doktor abiside ben şimdi gördüm.. zaten ilk randevumada 1 saat erken gitmişim.normalde hep geç kalırım heryere.. heyecan işte..

inşallah canım sende göreceksin.. annelik ne anlamaya başladım : diken üstünde yaşamak :roflol:

he valla doğru dion kız hemşom doktor dedesine sölim (zira bizimkisi dede:1closedeyes:) çeksin bi fotosunu şöle en bi artizinden. :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
harçlıkları keseye mi koycan kızzz napcannn delikafadulden,
ay pardon geyiğim geldi..
:uhm:

pekte şirinmiş maşallah :) Allah ım nazarlardan korusun
bende ne zaman görücem acaba...
bu arada ultrasunda nasıl baktılar

sağol teyzesi. fasulye gibi duruyor orada.ortasında bir kıvrım var. yakınlaştırınca baya farkediliyor. karın usg yaptı doktor.o kadar büyümüşki karından gözüktü.. inşallah sizlerde bu mutluluğu yaşayacaksınız..

ben çıktım kızlar, iftara davetliyiz bu akşam az sonra eşim almaya gelir, accuk boyanim süslenim dimi ama, hamile kaldı kendini saldı bu kız demesinler..lmaz:
öptüm hepsinizi tatlı annişleeerrrrrrrrr
opuyorumnanaktan

kızlar hcg değerleriniz kaç?

doktor dedesi- ay tıff bugün beni gülmekten kırdın valla.. 'feysbık' a hele bayıldım :roflol: :roflol: :roflol: söyle çeksin.belki daha güzel çeker.daha tecrübelidir o.. tabi resmi göstercem harçlıkları verin bu keseye koycam dicem :roflol: :roflol:

sağlıkla gelsin inşallah. kesen kaç mm miş söyledimi doktorun

söylemedi. bende niye söylemedi diye şaşırmıştım.meğerse adam fotosunu vermiş daha napsın. 5 haftalık gelişim gösteriyor tam istediğimiz gibi dedi. bak usg kağıdında yazıyor.. elma çekirdeğim 9.1 mm miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…