Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolun kızlar..
canım, malum bulantım ve iştahsızlığım çok fazla...
yediğimide çıkarıyorum bazen...vücut günlük ihtiyacını yakmak için belirli enrjiye ihtiyacı var ve o enerjiyi besinlerden alamayınca, vucuttaki yağa, onu da bulamazsa proteine sarılırmış...
benim vücudum da protein yakmaya başlamış besinsizlikten... protein yakıldıktan sonra açığa çıkan atık madde de bebeğe ve böbreklere çok zarar veririmiş, ayrıca bebeğime de doğru düzgün beslenemediğimden ihtiyacı olam vitamin, minarel ulaşmazmış...
arkadaslar bugn da kan sonucumu aldım pozıtıf:)artık bende mayıs annesı olcam ınsallah.aranıza bır kısı daha katıldı.hcg degerım 265 cıkmıs.benıde lısteye eklersınız artık
Meraba kızlar ,
nasılsınız ? Ben bugün kan sonucumu aldım.4+0 daki değerim 765 çıkmış.Sizin kaçtı o haftada , ayyy yoksaaa ikiz olabilir mi ? Biraz yüksek gibi değilmi ?
Canım sen kaç günde bir adet oluyosun...Ben 30 günde bir...Hatta bazen 32 günde bir...Merak ettim şimdi , bir problem yoktur umarım...canım benim tam 4+0 da 329 çıkmıştı.normal aralıklardaydı.evet seninki biraz yüksek.. hayırlısı bakalım..
Canım sen kaç günde bir adet oluyosun...Ben 30 günde bir...Hatta bazen 32 günde bir...Merak ettim şimdi , bir problem yoktur umarım...
Benimde adetten 2,3 gün önceki değer bu...Belkide bu ay erken yumurtlamışımdır...Sağol tatlım cevap verdiğini çin...27 günde bir adet oluyorum.. 28. günde yani adetimi bir gün geçtiğinde 329 çıkmıştı.
merhabalar aranıza yeni katıldım inşallah bende mayıs annesi olacağım 5 hafta 4 günlük hamileyim bebişimin fotoğrafını çektirdim geçen hafta ultrasonda mercimek gibiydi,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.ama ne bulantım var ne ağrım ne sızım ne zaman başlar acaba ?
nilay13 ve shule cim
4+0 daki beta hcg değeriniz kaçtı ? hatırlıyormusunuz...
canım ben adetimden 5 gün önce yaptırdığımda 19 du
1 gün önce yaptırdığımda 89 a çıkmıştı
senı kaçki
4+0 daki değerim 763 çıktı...30 günde bir adet oluyorum , adetten 2 gün önceki değer bu...Biraz yüksek çıkmış...