2010 Mayıs Anneleri

bu arada kızlar istanbulda ikamet edenler özellikle dikkat edelim sulara....
çok kötü durumda kanalizasyon karışmış olabilir..

ohh masallah bir hamiss daha eklenmis
benden haber gelesi ye daha cok dolar o sayfa insallah

hmmm çok geçmiş olsun canımcımmm..
kızlar feysbıktan bi arkadaşım taze anne adayına lazım olu die bi ninni göndermiş animasyonlu, çok duygulandım yaaa, çok şekeerrrr..
:1rolleyes:

tıfcığım çok alemsin yaa.. ''feysbık'' ını yesinler senin :roflol: :roflol:

o ninni banada gelmiş.bir öğretmenim paylaşmış.bende dinyeince çok duygulandım ayrıca çok güzelde yapılmış bir animasyon..

kızlar eskişehirde oturan varmı aranızda ben yarın dr. a gidicem ya anadolu hastanesine aldım randevumu bilen varmı acaba ?

selam kızlar, iyisinizdir inş hepiniz
ben sabahları uyuyamıyorum hiç yaa erkenden açılıyo gözlerim dönüp duruyorum, önceden gece uyumazdım hiç, şimdi dikkat ediym diyorum uyku düzenime ama sabah erken kalkıncda öğlen uyuyorum bu seferde gece gene uykum gelmiyo hemen

heyecandan olmasın. opuyorumnanaktan

preperis ve dudu aramıza hoşgeldiniz...
dimples canım 2 ay önce kuzenim doğum yaptı..ona beşik almaya gittik..o kadar gezdik ki..hiç bişey beğenmiyo saolsun..en son krafta girdik bu beşiği görür görmez aldık..220 tl ye aldık..diğer baktıklarımıza göre hem fiyatı uygun geldi..hem de çok kullanışlı..tavsiye ederim..

sıkı durun şimdi size okurken çok eğleneceğeniz bir şey yollayacağım. inşallah yaşayarak da öğrenebiliriz...

ayyy kızlar yaaaaaaa şimdi çok mutlu olduğum bişey oldu.ben çarşamba ahmet beye medical parkta gittim. önceki hafta gittiğimde beta hcgnin bakıldığı gün doktor bey haftaya test yapılırmı diye sordum.ona göre özeline ya da hastaneye gitmeye karar verecektim.dışarda test yaptırmak zor ve pahalı oluyor diye. kese görünmezse test yaparız demişti. bende geçmişte yaşadıklarımdan dolayı herşeye hazırlıklıyım. bir sorun çıkarsa hazır orda testleride yaptırırım dedim. bir yanda üzülüyordum. hastanede usg kağıdını vermezler diye. çünkü o bebeişimin ilk fotosu olacaktı ama yinede hastaneye gittim. mauyeneden sonra çantamı evde bir yere attım o atış. doktorun bilgileri not ettiği küçük bir defter vardı bide beta hcg test sonuç kağıdı. az önce test kağıdıma bakıp moral almaya gittim. bide ne göreyim o küçük defterin içinde bebeğimin ilk fotosu senağlama çok duygulandım nasıl mutlu oldum.. minicik elma çekirdeğim orda duruyor. söylemedi bile doktor abisi resmini çektim koydum diye.. birde keseyi görmeye gittiğimde medical park hiçbir ücret almadı.. kontrol sayılıyormuş.. önceki hafta muayene için sadece 30 lira vermiştim oysaki.. kendimi çok şanslı hissettim. ne güzel adil dünya inancım pekişti..

çok teşekkür ederiz doktor abisi.. ilk albümümüze başladık bile inşallah devamı gelir..

kızlar kusura bakmayın.tekrar yazmak zor geldi.doktorumun sayfasına yazdıklarımı kopyaladım..

Son düzenleme:
kızlar bugün şükür bulantım olmadı...orucum..ne acıktım ne susadım..ama dünden beri canım bi turşu istiyo sormayın...gece uyuyamadım resmen..daha önce hiç böyle olmamıştım..hani hamile olup da canı turşu falan çekenlere de hep şımarıklık yapıyorlar diye düşünmüşümdür..şimdi daha iyi anladım..eşim gitti annemlerden turşu getirecek..hazırları da sevmem..bugün pazar var..akşam gidip ilk işim turşu malzemesi almak olacak..orucu da turşuyla açarım artık...ay turşu yazınca daha bi fena oldum...

BOĞA BURCU ÇOCUĞU (20 Nisan - 20 Mayıs)

Toprak elementi bir burç olarak, Boğa'nın ayaklarının yere bastığını hissetmesi oldukça önemlidir. ınatçı bir bebek olmasına rağmen onu yetiştirmek zevklidir. Boğa çocukları hem fiziksel hemde ruhsal açıdan güçlü ve sağlıklı yapılıdırlar, genelde çoğu şeyden memnun olurlar. Mutlu ve gülen minikleri ile herkese kendilerini sevdirirler. Erkekleri yaramaz ve hareketli kızları ise düzenlidir. Boğa burcu Zodyak içindeki en sabırlı ve dayanıklı burçtur. Amacını gerçekleştirene kadar sabır ve inançla yoluna devam eder, inatçı olduklarını da unutmamak gerekir. Genellikle hayatta başarılı olurlar. Hafızaları güçlüdür, öğrendiklerini kolay kolay unutmazlar. Küçük Boğa' kimi zaman insanlara karşı bağlılık ve sadakat, kimi zaman da inatçı olarak yapısını gösterir, yinede inatçı olmalarına rağmen çabuk kırılıp gücenmezler. Sevecen, cana yakın, kucaklanmaktan, sevilip, öpülmekten çok hoşlanan bebeklerdir. Çok fazla sevgi ve ilgi beklerler.

Okul hayatında başarılı ve uyumlu olurlar, Boğa genellikle okulun disiplinine uyum sağlamakta hiç zorlanmaz, kuralları çiğnemeden değiştirmeye çalışmadan kabullenir, kuralların olması onu memnun eder. Okuldaki düzen ve belirlilik kişiliğini rahatlattığı ve güven duygusunu arttırdığı için, erişkin bir Boğa'nın hayatında bile, bu tür kurallar görmek mümkündür. Boğa çocukları büyüdüklerinde daha uslu, sakin bir yapıya sahip olurlar.

ay böyle mutlu olduğunu okuyyunca içim açıldı kııızzz..Allah hep yüzünü güldürsün inşallah..:1hug:

eflatun24 ve elvoscan sağolun arkadaşlarım.elma çekirdeğime bakıp duruyorum.daha bu fotodan eşimin haberi yok.akşam gösterince çok şaşırcak.elimden bırakamıyorum yaa ... size ekleyeyimmi fotosunu

heyecandan olmasın. opuyorumnanaktan

evet haklısın sanırım :ecrin_bebek:

ya benim canım hiç bişe istemiyo daha, öyle ara ara bulantılarım oluyo ama çok hafif, onun dışında kendimi çok ağır hissediyorum, böyle uyuz uyuz iş yapıyorum hızım kesildi

bende bebek odası düşünmüyorum gece sürekli git gel zor olur valla bu beşik çok güzelmiş gerçekten, hem fazla yerde kaplamaz

eflatun24 ve elvoscan sağolun arkadaşlarım.elma çekirdeğime bakıp duruyorum.daha bu fotodan eşimin haberi yok.akşam gösterince çok şaşırcak.elimden bırakamıyorum yaa ... size ekleyeyimmi fotosunu

ekle hadi merak ettim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…