Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm çok geçmiş olsun canımcımmm..
kızlar feysbıktan bi arkadaşım taze anne adayına lazım olu die bi ninni göndermiş animasyonlu, çok duygulandım yaaa, çok şekeerrrr..:1rolleyes:
ohhh ne güzel vallayok cnm hihoyyyt
selam kızlar, iyisinizdir inş hepiniz
ben sabahları uyuyamıyorum hiç yaa erkenden açılıyo gözlerim dönüp duruyorum, önceden gece uyumazdım hiç, şimdi dikkat ediym diyorum uyku düzenime ama sabah erken kalkıncda öğlen uyuyorum bu seferde gece gene uykum gelmiyo hemen
ayyy kızlar yaaaaaaa şimdi çok mutlu olduğum bişey oldu.ben çarşamba ahmet beye medical parkta gittim. önceki hafta gittiğimde beta hcgnin bakıldığı gün doktor bey haftaya test yapılırmı diye sordum.ona göre özeline ya da hastaneye gitmeye karar verecektim.dışarda test yaptırmak zor ve pahalı oluyor diye. kese görünmezse test yaparız demişti. bende geçmişte yaşadıklarımdan dolayı herşeye hazırlıklıyım. bir sorun çıkarsa hazır orda testleride yaptırırım dedim. bir yanda üzülüyordum. hastanede usg kağıdını vermezler diye. çünkü o bebeişimin ilk fotosu olacaktı ama yinede hastaneye gittim. mauyeneden sonra çantamı evde bir yere attım o atış. doktorun bilgileri not ettiği küçük bir defter vardı bide beta hcg test sonuç kağıdı. az önce test kağıdıma bakıp moral almaya gittim. bide ne göreyim o küçük defterin içinde bebeğimin ilk fotosu senağlama çok duygulandım nasıl mutlu oldum.. minicik elma çekirdeğim orda duruyor. söylemedi bile doktor abisi resmini çektim koydum diye.. birde kalp atışlarını duymaya gittiğimde medical park hiçbir ücret almadı.. kontrol sayılıyormuş.. önceki hafta muayene için sadece 30 lira vermiştim oysaki.. kendimi çok şanslı hissettim. ne güzel adil dünya inancım pekişti..
çok teşekkür ederiz doktor abisi.. ilk albümümüze başladık bile inşallah devamı gelir..
kızlar kusura bakmayın.tekrar yazmak zor geldi.doktorumun sayfasına yazdıklarımı kopyaladım..
heyecandan olmasın. opuyorumnanaktan
eflatun24 ve elvoscan sağolun arkadaşlarım.elma çekirdeğime bakıp duruyorum.daha bu fotodan eşimin haberi yok.akşam gösterince çok şaşırcak.elimden bırakamıyorum yaa ... size ekleyeyimmi fotosunu