Selamm arkadaşlarr
bende bu hafta öğrendim hamiş olduğumu.
heyecanımı şokumu yeni atlattım biraz beklemeden oldu bizimkikaydirigubbakcemile3
doktora da dün gittim nisan son haftasıyla mayıs 15 arası muhtemel doğum diyor. bana mayıs gibi geliyo inş ben de aranızdayım artık.zemuszemus
1,5 yıllık evliyimmm ilk bebişimizzz çooooooooook heyecanlıyım kızlar ben yaaaaaakaydirigubbakcemile2
nilay ben de yaptım kız çıktı benim de:)))))
son sat ne dimply cahilliğimi bağışla:kedi:
son adet tarihi mi eğer öleyse
05.08.09
yaş 23
kilo 65
canım özel bir seçimim yok, sağlıklı olsun yeter...yoksa sendemi kız bebek aşığısın:))
ne tatlızemuszemus
canım özel bir seçimim yok, sağlıklı olsun yeter...
ama biz 3 kızkardeşiz...belki babam bir erkek torun ister kaydirigubbakcemile3
kızlar nasıl yapıyorsunuz nasıl anlıyorsunuz kız yada erkek olacağını ben de yapayım
Nidahcım hoşgeldin canım. bizimkide hiç beklemeden geldi :) şoktaydım bende .. gittikçe artıyoru z kızlarr :) Nilaycım bu testi yapanları ben not edeyim bi bakalım tutacak mı:) sende kız çıkmıştı dimi yapanlar yazsın karşılaştıralım
evet canım tutuyorum sende kız fistday ın kız , benim erkek başka yapan varsa yazsın bakalım :) şimdiden aslında erken ama merak işte:)harika bi fiikir evet bende kız çıktı
yapanlar söylesin notları sen tutuyon dimi
evet canım tutuyorum sende kız fistday ın kız , benim erkek başka yapan varsa yazsın bakalım :) şimdiden aslında erken ama merak işte:)
:roflol::roflol: o zaman tam tersi diyebilir miyiz????kızlar o testi yaptım ben arkadaşa şuan 7 aylık kız çıktı ama erkek bebişi:ecrin_bebek: yani tutmuyor