Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım inşallah bizde yarın keseyi görürüz
Sen kaç haftalıkken görmüştün keseyi birde normal ultrasyondamı gördün yoksa vajinal ultrasyondamı görüldü kese
kızlar bende bi anormallik mi var acaba yarın ilk dr. a gidicem amaa hala düşünüyorum acaba hammile değilmiyim die ? sadece kasıklarımda yada belimde ağrılar var arada onun dışında hiçbişey yok bendee
kızlarr günaydınn...aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, umarım sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz...
kızlar ben çok kötüyüm işe geldim ama sürekli çıkarıyorum...çok kötüyüm çokkkmafoldumben
dimples günaydın canım nasılsınngünaydın kızlar
firstday cnm allah kolaylık versin sana mafoldumben
nilaycım sen bunu yaptın mı ne çıktı sende :)ya cinsiyet belirlemeyle ilgili yeni bir şey öğrendim bu forumda bi yerde okudum şimdi şöyle oluyo
kadınlar kendilerini 3 yılda erkekler 4 yılda yeniliyorlarmış
doğum tarihlerinizi bi yere yazın ve kendinize 3 er 3 er eşinize ise 4er 4er ekleme yapın
en son 2009 a kimnin tarihi denk geliyosa çocuk onun cinsiyetinden olurmuş örneğin
ben 87 liyim 87 90 93 96 99 2002 2005 2008
eşim 82 86 90 94 98 2002 2006 2010 gibi
o konuda herkes yazmış doğru çıkmış ve tanıdık herkesede denemişler
ben pek inanmam ama yapıyo yinede insan:)))
benım kuzum sağlıkla gelsinde başka bi şey istemem
Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
bakın otomatik site burda
eğer oboyke çıkarsa kız
monynk çıkarsa erkekmişşş
nilaycım sen bunu yaptın mı ne çıktı sende :)
ben yaptım ama 2010 a denk gelmedi ikimizinde eşim 77 doğumlu ben 85 li :)ama diğer linkten yaptım erkek çıktı yanlış yapmadıysam eğer.yaptım canım kız çıktı:)))
bende kız istideğim için sevindim valla :)))
tabi sadece eğlence iştekaydirigubbakcemile5
sen yaptınmı ne çıktı
ben yaptım ama 2010 a denk gelmedi ikimizinde eşim 77 doğumlu ben 85 li :)ama diğer linkten yaptım erkek çıktı yanlış yapmadıysam eğer.
dimples bende iyiyim dün gece sabaha karşı kalktım 5 te nasıl acıkmışım :) hemen bişiler yedim yattım ben böyle gidersem 45 kilodan 100 e fln çıkıcam sanırım :)