2010 Mayıs Anneleri

arkadaşlar günaydın valla uyanır uyanmaz soluğu burda alıyorum bebişler nasıl bakım

kızlar bende bi anormallik mi var acaba yarın ilk dr. a gidicem amaa hala düşünüyorum acaba hammile değilmiyim die ? sadece kasıklarımda yada belimde ağrılar var arada onun dışında hiçbişey yok bendee :KK43:

bende öyleydim canım mide bulantısı falan olmadğı için öyle olduğunu düşünüyoruz
git bi keseyi gör fotosunu:)) versin anlarsın o zaman

Saol canım inşallah bizde yarın keseyi görürüz
Sen kaç haftalıkken görmüştün keseyi birde normal ultrasyondamı gördün yoksa vajinal ultrasyondamı görüldü kese

büşracım doktor 4 haftalık falan dedi..çok küçüktü..normal ultrasondu...

kızlarr günaydınn...aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, umarım sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz...

kızlar ben çok kötüyüm işe geldim ama sürekli çıkarıyorum...çok kötüyüm çokkkmafoldumben

kızlar bende bi anormallik mi var acaba yarın ilk dr. a gidicem amaa hala düşünüyorum acaba hammile değilmiyim die ? sadece kasıklarımda yada belimde ağrılar var arada onun dışında hiçbişey yok bendee :KK43:

canım ben de öyleydim..pek ihtimal vermiyodum hamile olduğuma..üşütmüşümdür diyordum..benim bulantılarım 3-4 gündür başladı..henüz erken olabilir..hatta hiç bulantın olmayabilir..ben ilk hamileliğimi öyle sorunsuz geçirmiştim ki..karnım büyümese anlamıycaktım heralde..:CüvCüv:

kızlarr günaydınn...aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, umarım sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz...

kızlar ben çok kötüyüm işe geldim ama sürekli çıkarıyorum...çok kötüyüm çokkkmafoldumben

Allah kolaylık versin..4. aya kadar sürüyormuş galiba bu bulantılar..çubuk kraker falan alsan yanına..ben iki gündür limon yemekten dilim kabardı bulantımı geçirsin diye..
bugün biraz iyi hissediyorum oruca niyetlendim..inşallah bozmam..

kızlar yine de siz bilirsiniz ama içinizde bi bebiş var oruç tutarak onun beslenmesini engellemiyor musunuz? onun şimdi beslenip büyümeye ihtiyacı var... bu benim düşüncem ben ham. olduğumu hissetmiştim ve oruçluydum vicdan azabı duydum ve tutmuorum o zamandan beri. miğde bulantısı içi muz yiyin ark. eğer miğdeniz alıyorsa bastırdığını söylediler yada ekmek peynir ve domates. ekmek arası gibi hem bastırıyormuş miğdeyi hemde kan yapıyormuş..

bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri tutmuyorum çünkü gün boyunca alacağımız besinleri iftardan sonraya sığdaramayacağımı düşünüyorum allah izin verirse kazasını yapacam
çünkü bebiş besin gelmediğini görünce annenin vücudundan alıyormuş buda annede kemik erimesi diş çürümesi v.s. yapıyormuş neyse herkesin kendine göre karar veribileceği şey
bu arada size bi tavsiyem var düzenli olaraka maden suyu tüketin doğal mineraller bakımından çok zengin olduğu için yararlıymış

sağolun kızlar..
ekmek peynir ne kelimee sabah eşim peynir alayım mı yanına der demez çıkardım...ismini bile duymak istemiyorum...

muz da rahatlatmıyor...çubuk kraker var ama artık bu boyuttaki bulantıya kafi gelmiyor...

midemi 1 saatlik rahatlatan şey çıkartmam...çıkarınca biraz rahatlıyorum, ama sonra tekrar başlıyor bu arada 1 kilo vermişim dünden beri...

ya cinsiyet belirlemeyle ilgili yeni bir şey öğrendim bu forumda bi yerde okudum şimdi şöyle oluyo
kadınlar kendilerini 3 yılda erkekler 4 yılda yeniliyorlarmış
doğum tarihlerinizi bi yere yazın ve kendinize 3 er 3 er eşinize ise 4er 4er ekleme yapın
en son 2009 a kimnin tarihi denk geliyosa çocuk onun cinsiyetinden olurmuş örneğin
ben 87 liyim 87 90 93 96 99 2002 2005 2008
eşim 82 86 90 94 98 2002 2006 2010 gibi
o konuda herkes yazmış doğru çıkmış ve tanıdık herkesede denemişler
ben pek inanmam ama yapıyo yinede insan:)))
benım kuzum sağlıkla gelsinde başka bi şey istemem
Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
bakın otomatik site burda
eğer oboyke çıkarsa kız
monynk çıkarsa erkekmişşş
nilaycım sen bunu yaptın mı ne çıktı sende :)

yaptım canım kız çıktı:)))
bende kız istideğim için sevindim valla :)))
tabi sadece eğlence iştekaydirigubbakcemile5
sen yaptınmı ne çıktı
ben yaptım ama 2010 a denk gelmedi ikimizinde eşim 77 doğumlu ben 85 li :)ama diğer linkten yaptım erkek çıktı yanlış yapmadıysam eğer.
dimples bende iyiyim dün gece sabaha karşı kalktım 5 te nasıl acıkmışım :) hemen bişiler yedim yattım ben böyle gidersem 45 kilodan 100 e fln çıkıcam sanırım :)

Selamm arkadaşlarr

bende bu hafta öğrendim hamiş olduğumu.

heyecanımı şokumu yeni atlattım biraz beklemeden oldu bizimkikaydirigubbakcemile3

doktora da dün gittim nisan son haftasıyla mayıs 15 arası muhtemel doğum diyor. bana mayıs gibi geliyo inş ben de aranızdayım artık.zemuszemus

1,5 yıllık evliyimmm ilk bebişimizzz çooooooooook heyecanlıyım kızlar ben yaaaaaakaydirigubbakcemile2

kızlar dün gece mutluluktan uyuyamadım içimdeki minicik kalbin attığını düşündükçe heycanlanıyorum umarım o kalp uzun yıllar boyunca sağlıklı olarak hep atarrrr...

ben yaptım ama 2010 a denk gelmedi ikimizinde eşim 77 doğumlu ben 85 li :)ama diğer linkten yaptım erkek çıktı yanlış yapmadıysam eğer.
dimples bende iyiyim dün gece sabaha karşı kalktım 5 te nasıl acıkmışım :) hemen bişiler yedim yattım ben böyle gidersem 45 kilodan 100 e fln çıkıcam sanırım :)

canım 2009 denk gelmesi gerekiyo zaten denk gelmeside önemli diil
önemli olan kimin en son kendini yenilediği
canım bu sene eşin kendini yenilemiş onun üçün erkek bebişşşşşşşşşş

aaa nidahcım hoşgeldinn...
güllüşenin topicinde birlikteydik bir ara...çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnn:nazar:

X