2010 Mayıs Anneleri

benimde iş arkadaşım hamile 6. ayında ona yaptım bende erkek çıktı erkek bekliyor :)

kız demek canımmm

sağol nilaycımm

ben 1 ay önce rüyamda erkek görmüştüm:ecrin_bebek:

hayırlısı bakalım ama arkadaşlardan çoğu da kız demiştia.s

kızlar ne garip bi duygu ya anne olmak.. ben kendimi çok acaip hissediom rüya gibikaydirigubbakcemile5

ben not tutuyorum kızlar bakalım kimlerin denk gelecek.. :) bide ilk aylarda istifra edenler için kız derler erkekler 3 aydan sonra kuru bi öğürtü olurmuş olursa oda tabi bunların hepsi kişiden kişiye değişiyor

benim bulantım çok ama canım hiç mi hiç tatlı istemiyor...
aslında şu aralar canım hiç bir şey çekmiyorrr:sinifsinif:

Selamm arkadaşlarr

bende bu hafta öğrendim hamiş olduğumu.

heyecanımı şokumu yeni atlattım biraz beklemeden oldu bizimkikaydirigubbakcemile3
çok sevindim hayırlı olsun
doktora da dün gittim nisan son haftasıyla mayıs 15 arası muhtemel doğum diyor. bana mayıs gibi geliyo inş ben de aranızdayım artık.zemuszemus
hadi işallah mayıs annesi olursun
1,5 yıllık evliyimmm ilk bebişimizzz çooooooooook heyecanlıyım kızlar ben yaaaaaakaydirigubbakcemile2
süper ya çok güzel erken gelmesi benim 5, yılımda geldi
kızlar dün gece mutluluktan uyuyamadım içimdeki minicik kalbin attığını düşündükçe heycanlanıyorum umarım o kalp uzun yıllar boyunca sağlıklı olarak hep atarrrr...
çok sevindim işallah bizde o günleri görürüz bugun keseyi göreyimde
девочка sonuç bu çıktı ben anlamadım:roflol:

işte bizimki eğlence ve merak
gerçi kendini kaptıranlarda olmuyor değil
kızlar duydunuz mu bi takvim varmış babychoice
hamile kalmadan önce alıyormuşsun ve hangi cinsiyeti istiyorsan o güne denk getiriyorsun
hemde bayağı bi pahalı
ama tutmayanlar bayağı bi var gerçi para iadesi falan yapılıyormuşş tutmadığı zamanlarda

hahhaah millet delirmiş yahuuu ne çıkarsa bahtımıza artık eli ayağı düzgün olsunda gerisi mühim değil. sonuçta il çocuğu kız olan 2.ye erkek peşne düşüyor. erkek olansa kız peşine hiç değişmez bu

bende duyduğumda çok şaşırdım
ya allahın işine karışılır mı
kaş yapayım derken göz çıkaracaklar
rabbim verecek sağlıklı olmayan bi bebiş sonrada ağla ağlayabildiğin kadarkötükedihüso

dimples kalp atışını duyduğunuzda doktor kaç gün sonra gel dedi...

bir de kızlar ben rapor istiycem işyerinde çok zorlanıyorum verirmiki acaba doktor...

evet canım mutluyum1111 kız
ekleyiver
dımples erkek çıkmıştı galiba yazmadıysan onuda yaz:)))

arkadaşlar ben çıkyım artık
eve biraz çeki düzen vermem lazım görüşmek üzere
annişlerr

Kızlar midem bulanıyor ya:umursamaz:

işyerinde oruçlu insanların içinde de bişi yenmio öle. 12bucuğu bekliorum..akannehir

X