2010 Mayıs Anneleri

kızlar benim için kız ya da erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun bebişim,yeterki kokusunu duyup ona doya doya sarılabileyim

kızlar takip edemiyorum valla maş. süper paylaşımlar var ama bulantıdan kafam kalkmıyo bakamıyorum pek benimde 4 günüm kaldı kalp atışlarını dinlemeye allah hepimizin gönlüne göre versin ilk başta sağlık herkez gönlünü ferah tutsun öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize bol bol yatıp dinlenme fırsatı bulun kızlaropuyorumnanaktan

arkadaşlar günaydın.. aramıza yeni kişiler katılmış.. onlarada ne mutlu. geçmişi okumadım çünkü moralim bozuk.. doktor elindeki progestan kutusunu bitir sonrada bir daha kullanma demişti ya... bende günde 3 yerine 2 kullanayım dedim.. korkuyordum çünkü.. korktuğum başıma geldi.. az önce çamaşırımda kahverengi kocaman bir leke vardı.. uff uuufff

çalışıyorum ben yatma imkanım yok ama bulantı var bende de böyle giderse işi erken bırakcam galba:umursamaz:

çalışan varmı benim gibi kızlar?

yada doğumdan sonra çalışmak konusunda fikri olan?

ya da erkenmi bu soru

geçmiş olsun canım doktora görünsen hemen..

herkese günaydın, 1saattir geçmiş paylaşımları okuyorum. titreten otobüslerden nefret ediyorum. dün akşam aşkı memnuyu bile izleyemedim sızmışım yine. zaten iş dışında eve dönünce yemek ve uyku ile geçiyor zamanım... :)

geçmiş olsun arkadaşım. ama hemen panik yapma butür lekelenmeler olabilir. ama hemen doktoruna bir alo de

nidah ve elvoscan arkadaşlarım sağolun. evet doktoru aramak aklımdan geçiyor ama arasam ne olacakki.. progestanı 3 kullanmaya devam dicek..biraz daha bekleyeyim olmazsa yarın hemen doktoruma giderim telefonla olcak iş değil ki.. zaten gideceği varsa hiçbirimiz engel olamayız ki
inşallah bebeğim benimle kalır.. yoksa eşim çooook üzülür..

bende kan tahlili verdim 2,30 da alacam bakalım işallah iyidir keseyide görürürz

canım bende çalışıyorum ama bende o taarz sıkıntılar old. için ben böyle gidersem son ana kadar çalışmayı düşünüyorum zaten doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta izin varya ben onun hepsini doğumdan sonra kullanmak istiyorum.4 ay ama bende karar veremedim d. sonra başlarmıyım tekrar bilmiyorum.

canım benim bebişine birşey olmaz inşallahh dikkat et kendine yat sürekli ayaklarını dikerek önce allaha sonra bizlere emanet bebeklerimiz.

Yok canım yaaa aklına getirme öle şeyler, şakır şakır kanaması olup da sağlıklı bebekler dünyaya getiren pek çok anne var dio doktorlar. o kanamanın nerden geldiğine bağlı, bence eşini ara seni pek yormadan hastaneye götürsün hemen. ben bişey olacağını sanmıyorum, doktor bebekte bir zarar yok, sürekli yatsın diye eve göndercek bence, ama sen mutlaka doktora görünmelisin. hemen ara eşini tatlım. ve bol bol yatacağın bir süreç gelebilir sadece buna hazırlıklı ol annesi. güçlüdür bizim yeğenimiz, bırakmaz annesini.
cuma vakti oldu senin için dua edicem şimdi tatlım. Allaha emanet yavrumuz bişecik olmaz..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim bebişine birşey olmaz inşallahh dikkat et kendine yat sürekli ayaklarını dikerek önce allaha sonra bizlere emanet bebeklerimiz.

tıff-- Yok canım yaaa aklına getirme öle şeyler, şakır şakır kanaması olup da sağlıklı bebekler dünyaya getiren pek çok anne var dio doktorlar. o kanamanın nerden geldiğine bağlı, bence eşini ara seni pek yormadan hastaneye götürsün hemen. ben bişey olacağını sanmıyorum, doktor bebekte bir zarar yok, sürekli yatsın diye eve göndercek bence, ama sen mutlaka doktora görünmelisin. hemen ara eşini tatlım. ve bol bol yatacağın bir süreç gelebilir sadece buna hazırlıklı ol annesi. güçlüdür bizim yeğenimiz, bırakmaz annesini.
cuma vakti oldu senin için dua edicem şimdi tatlım. Allaha emanet yavrumuz bişecik olmaz..

colerko ve tıf arkadaşlarım çok sağolun. az önce doktorumu aradım. anlattım durumu. zaten zor konuştum sesim titredi. doktor iki kere tekrarladı. korkmayın,kendinizi endişelendirmeyin dedi. hamilelikte bu tür durumlar olabiliyor dedi. bebeğin düşmesi için yoğun ve pıhtılı bir kanamanın olması gerekir dedi. günde 3 progestana devam dedi.
allahım inşallah bişey olmaz.. amma nazlı bebek ya.. eşimle düşünmeye başladık kısmet olurda dünyaya gelirse ve kız olursa adını nazlı mı koysak ne dedik ...

hamileyken nekadar hassasız değilmi. normalde önemsemeyeceğimiz şeyleri kafaya takıyoruz. ben bebeğinin sağlam olduğuna inanıyorum. sen de aklına kötü bişey getirme. dün gece yatarken 1saat adet sancısı gibi bir sancı çektim ödüm koptu,ama sabaha bişey yoktu. kendilerini hissettirmek için işaret yolluyolar bence. ben buna inanıyorum.:kedi:

of bide canım ne kadar zararlı şey varsa çekiyo, cips hamburger kola, normalde de bunları tüketmezdim vücut eksik buldu istiyo galiba

evet canım benimde ara ara adetteki gibi karnım ağrıyor. eşim o zaman çok korkuyordu.şimdi daha çok ağrıyor.ama sanırım stresten.elim yüzüm ateş gibi. inşallah hayırlısıyla bebeğim benimle kalacak.. evet çok yaramaz bunlar. azıcık ihmal et bak nasıl üzüyorlar hemen..

psilokum canım endişe etme, Rabbim inşallah bebeğini kucapına almayı nasip eder, şu ezanların yüzü suyu hürmetine...

bu arada kızlar farkettiniz mi sitenin en taze anne adayları bizlerizkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…