süper ya çok güzel erken gelmesi benim 5, yılımda geldi
çok sevindim işallah bizde o günleri görürüz bugun keseyi göreyimde
arkadaşlar günaydın.. aramıza yeni kişiler katılmış.. onlarada ne mutlu. geçmişi okumadım çünkü moralim bozuk.. doktor elindeki progestan kutusunu bitir sonrada bir daha kullanma demişti ya... bende günde 3 yerine 2 kullanayım dedim.. korkuyordum çünkü.. korktuğum başıma geldi.. az önce çamaşırımda kahverengi kocaman bir leke vardı.. uff uuufff
arkadaşlar günaydın.. aramıza yeni kişiler katılmış.. onlarada ne mutlu. geçmişi okumadım çünkü moralim bozuk.. doktor elindeki progestan kutusunu bitir sonrada bir daha kullanma demişti ya... bende günde 3 yerine 2 kullanayım dedim.. korkuyordum çünkü.. korktuğum başıma geldi.. az önce çamaşırımda kahverengi kocaman bir leke vardı.. uff uuufff
canım bende çalışıyorum ama bende o taarz sıkıntılar old. için ben böyle gidersem son ana kadar çalışmayı düşünüyorum zaten doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta izin varya ben onun hepsini doğumdan sonra kullanmak istiyorum.4 ay ama bende karar veremedim d. sonra başlarmıyım tekrar bilmiyorum.çalışıyorum ben yatma imkanım yok ama bulantı var bende de böyle giderse işi erken bırakcam galba:umursamaz:
çalışan varmı benim gibi kızlar?
yada doğumdan sonra çalışmak konusunda fikri olan?
ya da erkenmi bu soru
canım benim bebişine birşey olmaz inşallahh dikkat et kendine yat sürekli ayaklarını dikerek önce allaha sonra bizlere emanet bebeklerimiz.nidah ve elvoscan arkadaşlarım sağolun. evet doktoru aramak aklımdan geçiyor ama arasam ne olacakki.. progestanı 3 kullanmaya devam dicek..biraz daha bekleyeyim olmazsa yarın hemen doktoruma giderim telefonla olcak iş değil ki.. zaten gideceği varsa hiçbirimiz engel olamayız ki
inşallah bebeğim benimle kalır.. yoksa eşim çooook üzülür..
nidah ve elvoscan arkadaşlarım sağolun. evet doktoru aramak aklımdan geçiyor ama arasam ne olacakki.. progestanı 3 kullanmaya devam dicek..biraz daha bekleyeyim olmazsa yarın hemen doktoruma giderim telefonla olcak iş değil ki.. zaten gideceği varsa hiçbirimiz engel olamayız ki
canım benim bebişine birşey olmaz inşallahh dikkat et kendine yat sürekli ayaklarını dikerek önce allaha sonra bizlere emanet bebeklerimiz.
nidah ve elvoscan arkadaşlarım sağolun. evet doktoru aramak aklımdan geçiyor ama arasam ne olacakki.. progestanı 3 kullanmaya devam dicek..biraz daha bekleyeyim olmazsa yarın hemen doktoruma giderim telefonla olcak iş değil ki.. zaten gideceği varsa hiçbirimiz engel olamayız ki
hamileyken nekadar hassasız değilmi. normalde önemsemeyeceğimiz şeyleri kafaya takıyoruz. ben bebeğinin sağlam olduğuna inanıyorum. sen de aklına kötü bişey getirme. dün gece yatarken 1saat adet sancısı gibi bir sancı çektim ödüm koptu,ama sabaha bişey yoktu. kendilerini hissettirmek için işaret yolluyolar bence. ben buna inanıyorum.:kedi:
psikolum cnm merak etme ve telaş yapmaaa sakın. bebişin seninle tatlım