kızlar şimdi ben 4+4 haftalık oluyormuşum, doktora gitmedim daha erken değil mi gitmek için gidiymi yani?
kusmuklu kızlar meraba...yada annecikler..
valla güzel bende tık yok bende kusmak istiyorum:roflol:senağlama
Artık ben aranızda yokum kızlar 31.08 dr. arayıp betan 350,4 dediğinde çok sevinmiştim ama malesef düşük yaptım artık bidahaki sefere inşallah, tüm anne adaylarına hayırlı olsun.
Artık ben aranızda yokum kızlar 31.08 dr. arayıp betan 350,4 dediğinde çok sevinmiştim ama malesef düşük yaptım artık bidahaki sefere inşallah, tüm anne adaylarına hayırlı olsun.
ben gelene kadar herkes uyumuş..misafirim vardı bugün mahvoldum yorguınluktan..geçmişi kısmen okudum..relax canım çok sevindim yaa...yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
kese görünmediği için üzülenler var aranızda...benimki de gözükmemişti..doktor dış gebelik olabilir dedi sizinki gibi...
ertesi gün kan tahlilimde 10.000in üzerinde çıktı..yine baktı doktor..1 gün önce görünmeyen kese göründü..stres yapmayın kızlar..R abbim hepinizin yüzünü güldürsün bu mübarek günler hürmetine..