2010 Mayıs Anneleri

relaxcım tebrikler... bak mayıs annesi olayım diye çok istedin oluyor anlaşılan.. yarın testini yenile..inşallah sende hamişsindir..

beraycım mthfr heterezigot ne demek ?
cnm kanda düşük düzeyli pıhtılaşma düşüğe anne karnında bebek ölümüne sebep oluyor
ben 3 kere düşük yatım bu 4.hamileliğim
şimdi iğne ve aspirin kullanıyorum kan sulandırıcı

selam kızlaaaarrrrrrrrrrrr

ne var ne yok bakalımmmmm
zemuszemus

iyilik güzellik bol mide bulantısı :bbo: sende ne var ne yok?? Nasıl gidiyor canım hamilelik??

ay bende bişey yok anacım yaa maaşallahhhh. oruç bile tutuyorum ben, valla allah yardım etsin size çok zor cidden..

ay bende bişey yok anacım yaa maaşallahhhh. oruç bile tutuyorum ben, valla allah yardım etsin size çok zor cidden..

erken sevinme TIFF :))) seni üzmek istemem ama 5+5 de hafif mide bulantısı vardı 5+6 biraz daha fazla bugün 6 haftalık olduk ve sabah çıkarmamak için zor tuttum kendimi. Yakında sende de başlayabilir hazırlıklı ol...kaydirigubbakcemile

erken sevinme TIFF :))) seni üzmek istemem ama 5+5 de hafif mide bulantısı vardı 5+6 biraz daha fazla bugün 6 haftalık olduk ve sabah çıkarmamak için zor tuttum kendimi. Yakında sende de başlayabilir hazırlıklı ol...kaydirigubbakcemile

kız deme kızzz asıl ben ona sevinirim çünkü böle hamile olduğumdan şüphe ediyorum vallaha. şu bulantı kusma ne menem bişi merak ediyorum cidden, bebeğime kavuşmak için herşeyi çekmeye razıyım ben. bulantı kusma olursa onu içimde daha iyi hissedecekmişim gibi garip biri inanış var içimde..:eek:

tıff oruç mu tutuyorsun cnm nasıl içn kazınmıyor mu
şimdilik sevn bakalım bulantın olmadığı için 1 hafta sonra gümbür gümbür gelir artık

ya kızlar bitane alet varmış evde kulaklıkları takıp kalp atışlarını dinleyebiliyormussunuz
bilginiz var mı bu konuda

kız deme kızzz asıl ben ona sevinirim çünkü böle hamile olduğumdan şüphe ediyorum vallaha. şu bulantı kusma ne menem bişi merak ediyorum cidden, bebeğime kavuşmak için herşeyi çekmeye razıyım ben. bulantı kusma olursa onu içimde daha iyi hissedecekmişim gibi garip biri inanış var içimde..:eek:

Bulantıyla değilde ben akşam yatınca daha iyi anlıyorum hamile olduğumu. Hiç bir şekilde rahat yatamıyorum. Sırtüstü yatsam midem bulanıyo, sola dönsem belim ağrıyo, sağa dönsem nefes alamıyorum sanki.Bir tek yüzüstü yatıp bi bacağımı kendime çekip yatınca rahat ediyorum. Karnım çıkınca napıcam hiç bilmiyorum.

ya kızlar bitane alet varmış evde kulaklıkları takıp kalp atışlarını dinleyebiliyormussunuz
bilginiz var mı bu konuda

gittigidiyor da gördüm ama çok pahalıydı 89tl . 10.haftadan itibaren dinlemeye başlıyomuşsun. İstersen kaydedip mail atıyomuşsun. güzel bişi ama 89tl çok geldi bana.. :eek:lmaz:

BEBEĞıNıZLE KEYıFLı SOHBETLER
Kalp atışlarını Dinleme ve Kaydetme dedektörü
*Angelsounds’la henüz doğmamaış bebeğinizin, hamileliğinizin10.haftasından itibaren ilk hareketlerini,
kalp atışlarını, hıçkırıklarını, tekmelemelerini hatta yemek kordonundan geçen besinlerin sesini
hastane ortamı olmadan evinizin rahatlığında emniyetli bir şekilde dinleyebilirsiniz.
Bu muhteşem ve mucizevi sesler sizi doğacak çocuğunuza daha çok yakınlaştırır.
* Angelsounds’la bebeğin ve anne adayının kalp atışlarını kaydedebilir daha sonra dinleyebilirsiniz, e-mail ile yakınlarınıza gönderebilir hatta doktorunuza göndererek sağlıkk durumunu takip edebilirsiniz.
Bu sesleri saklayarak daha sonra çocuğunuza hediye edebilirsiniz.
*Angelsounds el dopleri sayesinde su azalması, erken doğum işaretleri, bebeğin strese girmesi ve en küçük rahatsızlıklar kalp atış oranına doğrudan yansıdığından bebeğin takibi önemlidir.
*Angelsounds’la Kayıt edilen bu sesleri bebeğiniz dünyaya geldikten sonra ona dinletmeniz kolik rahatsızlığını gidermede yardımcı olur.(BEBEKLERIN GAZ SANCISI VE DIS ORTAMA ALIŞAMAYIP HUZURSUZLANMA OLARAK TARıF EDıLEN KOLiK RAHATSIZLIĞINI GıDERMEDE, ANNE KARNINDAKI SESLERıN DıNLETıLMESi, BEBEKLERıN RAHATLAMASINI SAĞLAYARAK YARDIMCI OLDUĞU,
YAPILAN KLıNıK ÇALIŞMALARDA GÖRÜLMÜŞTÜR.)
*Angelsounds’la yeni doğan bebeğinizin kalp atışlarını dinleyebilirsiniz
.*Angelsounds’la hasta ve yaşlı yakınlarınızın kalp atışlarını da dinleyerek sağlıklarını takip edebilirsiniz.
*Angelsounds ile dinleyeceğiniz bebeğinizin kalp atışları dakikada 120–160 kere atar ve hızla koşan bir atın sesini andırır, hıçkırıkları 2 kere vuran davul sesine, tekmelemeleri ise yumuşak vuruşlara benzer.
*Angelsounds Yüksek kalite ve mükemmel servis hizmetlerinden dolayı TUV tarafından ISO9001:2000,EN ISO13485:2003,CE belgeleri almıştır .Garanti ve inanırlığını sağlamak amacıyla, ileri idari, üretim ve test süreçlerinden geçmektedir. Angelsounds ürünlerinin dünyaya yayılması neticesinde CE, CMD ve FDA sertifikalarını kazanmıştırr. Bu sertifikalar, müşterilerinin ürünler hakkında emin olmalarını sağlamaktadır.

mutluyum merhaba ben çok yorgunum iş çok yoğun canım çıktı şu saate kadar o yüzden giremedim nete hiç sizler nasılsınız kızlar
iyiyim valla yarın doktora gidecem işallah keseyi görürüz
kızlar ancak gerı donebıldım .hala ınanamıyorum.test karsımda hıc gozumu ayırmadan bakamak ıstıyorum.o kadar cok test yaptımkı sımdıye kadar 2 cızgıyı bulacagımdan umudı kesmıstım.hemen gıttım kan verdım .sonucum yarın cıkcak.dua edın nolur.olsun artık.

canım benimde 2 gün kala hem idrarda hem kanda çıktı allah tamamına erdirsin tebrik ederim mayıs annesi adayıvereliniortak

kızlar şimdi ben 4+4 haftalık oluyormuşum, doktora gitmedim daha erken değil mi gitmek için gidiymi yani?

BEBEĞİNİZLE KEYİFLİ SOHBETLER
Kalp atışlarını Dinleme ve Kaydetme dedektörü
*Angelsounds’la henüz doğmamaış bebeğinizin, hamileliğinizin10.haftasından itibaren ilk hareketlerini,
kalp atışlarını, hıçkırıklarını, tekmelemelerini hatta yemek kordonundan geçen besinlerin sesini
hastane ortamı olmadan evinizin rahatlığında emniyetli bir şekilde dinleyebilirsiniz.
Bu muhteşem ve mucizevi sesler sizi doğacak çocuğunuza daha çok yakınlaştırır.
* Angelsounds’la bebeğin ve anne adayının kalp atışlarını kaydedebilir daha sonra dinleyebilirsiniz, e-mail ile yakınlarınıza gönderebilir hatta doktorunuza göndererek sağlıkk durumunu takip edebilirsiniz.
Bu sesleri saklayarak daha sonra çocuğunuza hediye edebilirsiniz.
*Angelsounds el dopleri sayesinde su azalması, erken doğum işaretleri, bebeğin strese girmesi ve en küçük rahatsızlıklar kalp atış oranına doğrudan yansıdığından bebeğin takibi önemlidir.
*Angelsounds’la Kayıt edilen bu sesleri bebeğiniz dünyaya geldikten sonra ona dinletmeniz kolik rahatsızlığını gidermede yardımcı olur.(BEBEKLERIN GAZ SANCISI VE DIS ORTAMA ALIŞAMAYIP HUZURSUZLANMA OLARAK TARİF EDİLEN KOLiK RAHATSIZLIĞINI GİDERMEDE, ANNE KARNINDAKI SESLERİN DİNLETİLMESi, BEBEKLERİN RAHATLAMASINI SAĞLAYARAK YARDIMCI OLDUĞU,
YAPILAN KLİNİK ÇALIŞMALARDA GÖRÜLMÜŞTÜR.)
*Angelsounds’la yeni doğan bebeğinizin kalp atışlarını dinleyebilirsiniz
.*Angelsounds’la hasta ve yaşlı yakınlarınızın kalp atışlarını da dinleyerek sağlıklarını takip edebilirsiniz.
*Angelsounds ile dinleyeceğiniz bebeğinizin kalp atışları dakikada 120–160 kere atar ve hızla koşan bir atın sesini andırır, hıçkırıkları 2 kere vuran davul sesine, tekmelemeleri ise yumuşak vuruşlara benzer.
*Angelsounds Yüksek kalite ve mükemmel servis hizmetlerinden dolayı TUV tarafından ISO9001:2000,EN ISO13485:2003,CE belgeleri almıştır .Garanti ve inanırlığını sağlamak amacıyla, ileri idari, üretim ve test süreçlerinden geçmektedir. Angelsounds ürünlerinin dünyaya yayılması neticesinde CE, CMD ve FDA sertifikalarını kazanmıştırr. Bu sertifikalar, müşterilerinin ürünler hakkında emin olmalarını sağlamaktadır.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eme-cihazi-kullanan-almayi-dusunen-varmi.html

Beray'cım buraya bi göz at istersen kullananların görüşleri var bana mantıklı geldi zararlı olabilir ayrıca tam yerini bulamayıp kalp atımını duymayınca panik olucaksın. Gerek yok bence.... :sinifsinif:

kızlar şimdi ben 4+4 haftalık oluyormuşum, doktora gitmedim daha erken değil mi gitmek için gidiymi yani?

5.haftada gitmende fayda var. Kese görülmedimi boş yere panik oluyorsun. Zaten kese görülse de dr. kalp atışları için 6.haftada yine çağırıyor. Ama bu tamamen benim fikrim.Karar senin...

5.haftada gitmende fayda var. Kese görülmedimi boş yere panik oluyorsun. Zaten kese görülse de dr. kalp atışları için 6.haftada yine çağırıyor. Ama bu tamamen benim fikrim.Karar senin...

hmm bende acele etmek istemiyorum aslında bi istiyorum bi istemiyorum,
dengesiz oldum galiba kafamçokkarıştı

tıff oruç mu tutuyorsun cnm nasıl içn kazınmıyor mu
şimdilik sevn bakalım bulantın olmadığı için 1 hafta sonra gümbür gümbür gelir artık

yok canım yaa ne açlık ne susuzluk duygusu, hani allah yardım ediyor derler yaaa öyle sanırım benimkide. doktorumda 5 haftadan sonra başlar bulantıların dedi, bekliyorum bakalım. 5+3 olduk gelen giden yok henüz..:sm_confused:

Bulantıyla değilde ben akşam yatınca daha iyi anlıyorum hamile olduğumu. Hiç bir şekilde rahat yatamıyorum. Sırtüstü yatsam midem bulanıyo, sola dönsem belim ağrıyo, sağa dönsem nefes alamıyorum sanki.Bir tek yüzüstü yatıp bi bacağımı kendime çekip yatınca rahat ediyorum. Karnım çıkınca napıcam hiç bilmiyorum.

canım yaa sen erkenden bayağı bir içine girmişsin hamileliğin, allah kolaylık versin tatlım sana da, inşallah çabuk geçer bu şikayetlerin..

beraycım birde o bebek sesleri aletini bende almayı düşünüyordum ama eşim deli misin, psikopata bağlarsın sen, paranoyak olursun dedi, cidden hak verdim. zaten meylim var, onun için vazgeçtim ben.. bir de ne derece sağlıklı o da şüphe götürür..
:sm_confused:

X