canım inşallah sende mayıs ayında bebişini eline alırsı hayırlısıylaakızlar ancak gerı donebıldım .hala ınanamıyorum.test karsımda hıc gozumu ayırmadan bakamak ıstıyorum.o kadar cok test yaptımkı sımdıye kadar 2 cızgıyı bulacagımdan umudı kesmıstım.hemen gıttım kan verdım .sonucum yarın cıkcak.dua edın nolur.olsun artık.
cnm neden yarım bugün değilkızlar ancak gerı donebıldım .hala ınanamıyorum.test karsımda hıc gozumu ayırmadan bakamak ıstıyorum.o kadar cok test yaptımkı sımdıye kadar 2 cızgıyı bulacagımdan umudı kesmıstım.hemen gıttım kan verdım .sonucum yarın cıkcak.dua edın nolur.olsun artık.
evet canım iki kez gitim ikisindede vajinal usg ile baktı .sana peki
umutluyuz
ben iğne yapmakta nedense artık zorlanıyorum biraz zor batıyor ve iğne yerlerim acıyor artık
relax, sakin ol. ilk test yaptığımda çizgileri görünce ben de kimseye söyleyememiştim. gebe olan bir arkadaşıma sanki başkasından bahsediyormuş gibi anlatmıştım. o da çizgileri gördüyse kesin gebedir demişti rahatlamıştım. sabah ilk idrarınla mı yaptın testi?
cnm neden yarım bugün değil
insan çatlar ya meraktan
evet cnm coraspin ve fragmin 0.2 mlberay senin iğne dozun kaçtı sende mthfr heterezigot mu vardı canım
yok canım bıkac saat sonra yaptım.sat 11 agustostu.ama sımdıye kadar hıc 2. cızgıyı gormemıstım.yarına kadar nasıl beklıcem bılmıyorum
a.s.relax çok sevindim canım hoşgeldin aramıza...
4+4 hamilesin canım gözün aydınteşekkür ederim kızlar hepinize,
son adet tarihim 9 ağustos, yani ne kadarlık oluyo şimdi ben anlamıyorum doktora gitmedim daha erken mi sanki size sorayım?
23 yaşındayım bu arada, bir senelik evliyim
ve çooooooooooooooook heycanlıyım
teşekkür ederim kızlar hepinize,
son adet tarihim 9 ağustos, yani ne kadarlık oluyo şimdi ben anlamıyorum doktora gitmedim daha erken mi sanki size sorayım?
23 yaşındayım bu arada, bir senelik evliyim
ve çooooooooooooooook heycanlıyım
ooo daha 30gün bile olmamış. ben idrar tahlilini 35gün sonra yapmıştım. şimdiden gördüysen içini rahat tut. 4haftalıksın :):teytey::teytey: