2010 Mayıs Anneleri

canım inşallah sende mayıs ayında bebişini eline alırsı hayırlısıylaa

relax, sakin ol. ilk test yaptığımda çizgileri görünce ben de kimseye söyleyememiştim. gebe olan bir arkadaşıma sanki başkasından bahsediyormuş gibi anlatmıştım. o da çizgileri gördüyse kesin gebedir demişti rahatlamıştım. sabah ilk idrarınla mı yaptın testi?

cnm neden yarım bugün değil
insan çatlar ya meraktan

umutluyuz

ben iğne yapmakta nedense artık zorlanıyorum biraz zor batıyor ve iğne yerlerim acıyor artık

canım benimki de acıyor göbekten vuruluyorum allahtan,,eşim vuruyor kendim yapamıyorum dün iğne girmedi göbeğimde başka bir yere soktu iğneyi ve çok yakıyor ama katlanıcaz artık bebişlerimiz için zaten vurulurken acıyor sonra acımıyor benimki,,,acımaması için de iğneyi vurulduktan sonra yataktan kalkma hemen 5 dakika uzan ve kolanyalı pamukla vurulan yere iyice bastır acımıyor o zaman morARmıyorda

yok canım bıkac saat sonra yaptım.sat 11 agustostu.ama sımdıye kadar hıc 2. cızgıyı gormemıstım.yarına kadar nasıl beklıcem bılmıyorum

cnm neden yarım bugün değil
insan çatlar ya meraktan

ne bılmı ya bende catlıcam zaten.hayırlısı olsun ne dıyım.mecbur beklıcez.yarın sabah bı test daha yapıcam kendım.yarın sıze ınsallah cok mutlu olarak gelıcem

:a015:kızlar ben şimdi çıkıyorum görüşmek üzre yine biraz dinleneyim çok yoruldum...:a015:

kızlar evde birsürü iş var kayın pederim gelcek ctsi günü yavaştan temizliğe başlayım yavaş yavaş yapayım ancak biter yavaş yapıyorum çünkü hemen yoruluyorum kıvrılıyorum bir kenara çok nazlıyım bu ara anlıycağınız

yok canım bıkac saat sonra yaptım.sat 11 agustostu.ama sımdıye kadar hıc 2. cızgıyı gormemıstım.yarına kadar nasıl beklıcem bılmıyorum

ooo daha 30gün bile olmamış. ben idrar tahlilini 35gün sonra yapmıştım. şimdiden gördüysen içini rahat tut. 4haftalıksın :):teytey::teytey:

teşekkür ederim kızlar hepinize,
son adet tarihim 9 ağustos, yani ne kadarlık oluyo şimdi ben anlamıyorum doktora gitmedim daha erken mi sanki size sorayım?
23 yaşındayım bu arada, bir senelik evliyim
ve çooooooooooooooook heycanlıyım

kızlar size bişey söyliyim mi? bunlar daha iyi günlerimiz. mesela ben bulantı falan hissetmiyorum daha. sadece çabuk acıkıyorum. nisan annelerine baktım. yumurta yemekten bıkmışlar hepsi öğürüyo. sonra gaza geldim. ekim annelerine baktım. şişlikten kıpırdayamıyorlar öbür aya doğurcaklar. biz daha çooook bebeyiiiiiz. Allah bize de sağlıkla mutlulukla o günleri yaşatmayı nasip etsin. (çok duygusallaştım bu ara bide durup durup dua ediyorum)

30 günde bir adet görüyorsan 4+1 28 günde bir adet görüyorsan 4+3 tebrikler...

ooo daha 30gün bile olmamış. ben idrar tahlilini 35gün sonra yapmıştım. şimdiden gördüysen içini rahat tut. 4haftalıksın :):teytey::teytey:

canım ınsallah ya hala tıtrıyorum ınan.napıcamı sasırmıs durumdayım.bu halay benım ıcın ne zaman cekılcek dıye beklıyodum.nasıl ımrenıyodum hamıle haberlerı kutlandıkca.allah banada nasıp ettı

relaxcım tebrikler... bak mayıs annesi olayım diye çok istedin oluyor anlaşılan.. yarın testini yenile..inşallah sende hamişsindir..

beraycım mthfr heterezigot ne demek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…