2010 Mayıs Anneleri

canımmm fisrt day benimde canım habire bişeyler çkiyor çekmesede yiyorum zatena ama sonum hüsran olacak valla. çok fena ishal oldum :bbo: eşim kesin turşudan oldu diyor..

kızlarr selammmm...
bugün evdeyim işe gitmedim dün başıma neler geldi anlatayım hemen....demiştim yaa psilokum turşu suyu deyince canım feci istedi, hemen bir alışveriş merkezine gittik ara ara bulamadık tabii.en sonunda aklımıza şalgam geldi...zaten mide bulantısından doğru düzgün bir şey yiyemiyorum...ben sanki su içer gibi kana kana şalgamı içtim...sonra arkadaşa geçtik iftara...ama o sofra nasıl midemi bulandırdı anlatamam...:bbo:öyle de güzel hazırlamış ayıp olmasın diye çorba içtim o da tavuk suluymuş..aman yarabbim zor attım kendimi tuvalete ve makus son, çıkardım...ve dün çok kötüydüm her koku her yemek görüntüsü bile mahfetti beni..eşim pilav yedikçe ben öğürüyorum ama kimseye çaktırmamaya çalışıyorum...bugün çok iyi değilim belki ama dünden daha iyiyimm...
siz siz olunn, aç karnına asitli içmeyin hem de aşerirken:sinifsinif:

bu arada dimples mutluyuz canım çok sevindim yaaaa, benim de Allahın izniyle yarın randevum inşallah ben de duyarım bebeğimin pıtpıtlarınıııı:kedi:

kızlar siz sabah nasıl kalkyoruzsunuz
ben yastıktan kafamı kaldıramıyorum ya mide bulantısı da cabası
olsun kuzum sağlıklı olsun da varsn uyuyayım midem bulansın
canım ben sabah kalktığımda fln bulantı fln olmuo gerçi bende hiç bulantı yok dahaa sadewce ağrım oluo belimde biras bekliorum ve uykumu alamıorum hiç

canım ben sabah kalktığımda fln bulantı fln olmuo gerçi bende hiç bulantı yok dahaa sadewce ağrım oluo belimde biras bekliorum ve uykumu alamıorum hiç
bende geece sürekli kalkıyorum ayaklarım ve kollarım çok ağrıyor
neden ağrıyor anlamadım

colerko,mutluyum1111,Beray,firstday ve diğer arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim

canım sanırım bebişlerimiz kendisini hissetmirmeye başladılar biz buradayız diyorlar :) allahım isteyen herkeze nasip etsin

ya ondan mı diyorsun gece uykumdan kalkıyorum uyutmuyor ya
benim demirim çok düşük ondan mı acaba

olabilir canım ben de bir yerde okumuştum öyle olduğunu,,,,sen sebzeni meyveni eksik etme bana bugün doktorum 3 ana öğün 3 ara öğün yiyeceksin dedi hergün 1 avuç fındık,ceviz,badem ye dedi,ayrıca sebzeni meyveni bol bol ye dedi bana çok önemli hamileliğin ilk 3 ayı daha bir özen göstermeliyiz beslenmemize canım bende de çok halsizlik var ama 2 gündür düzgün besleniyorum şimdi çok şükür biraz daha iyiyim

ayrıca doktorum haftada 2 gün balık ye mutlaka dedi ve hergün sabah 1 akşam 1 günde 2 bardak süt içecekmişim ve haftada en az 5 kez yumurta şartmış kızlar

kızlar doktordan geldim geçmişi okuyamadım...
ama size sorum var önce yardım KESEYı yine göremedi doktor.hcg 500ün üstünde dış gebelik ihtimali varmış canım sıkıldı.sizin durumlarnasıl..

ama size sorum var önce yardım KESEYİ yine göremedi doktor.hcg 500ün üstünde dış gebelik ihtimali varmış canım sıkıldı.sizin durumlarnasıl..

canım kaç haftalıksın ben geçen hafta gittiğimde doktorum benim keseyide görememişti çok minicikti gözükmüyordu bile çok ağlamıştım endişelenme sakın korkutma kendini ne zaman bir dahaki kontrolün

Relax'cım canım hayırlı olsun. Beklenen gün bu günmüş. Hemen bi kan tahlili yaptır canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlarrrrrr çok mutluyum minicik bebişimi gördüm küçücük kalbi pıt pıt atıyordu,,,,inanamıyorum Allahıma şükür yaa

Canıım çok sevindim senin adına. Maaşallah allah nazarlardan saklaklasın Kucağına aldığın günüde paylaşırız inşallah. Darısı bekleyenlerin başına...

canım sanırım bebişlerimiz kendisini hissetmirmeye başladılar biz buradayız diyorlar :) allahım isteyen herkeze nasip etsin

Evet sanırım benimki de başladı ben burdayım demeye. Mide bulantım gittikçe artıyo. Sabah çıkarıcak gibi oldum. Bide ben geceleri çok zor uyuyorum. Mide bulantım akşam yatınca artıyo bide bel ağrısı hiç bi şekilde rahat edemiyorum (((

ama size sorum var önce yardım KESEYİ yine göremedi doktor.hcg 500ün üstünde dış gebelik ihtimali varmış canım sıkıldı.sizin durumlarnasıl..

nostok 500 henüz çok düşük kese görünmesi için. Umutsuzluğa kapılma belki geç döllenme olmuştur. Benimde ilk gittiğimde göremedi dr. dış gebelik olabilir dedi. Bu doktorlarda sanırım önce hep kötüsüne hazırlıyolar bizi.

canım şimdi senin satına baktım sen daha 5 haftalıksın gözükmemesi çok normal endişelenme benimkide gözükmemişti

bazı gebeliklerde kese geç görükebiliyor 6 7 hafta geç dölleme olmuştur stres yapma içini ferah tut aklına öyle şeyler getirmecokacimcoook

ay kızlar içim rahatlıyo sizle konuşunca doktor geç döllenme olmuş demişti zaten ne biliyim panik oldum bende..
2 yıldır tedavi görüyorum zaten buda dış gebelikse dedim yıkıldım anlıycanız..çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için.

aşkın bahar tomurcuğu+, colerko, elvoscan, firstday, idyl+, ilknuray, nostok+, peperisa, umutluyuz+

kızlar nasılsınız

Annem dış gebelik geçirmiş. Yumurtalığında inanılmaz bi ağrı hissediyomuşsun. Ama diyo dayanılmaz bir sancı. Böyle bir ağrın yoksa hiç endişelenme bence.

inşallah canım çok sağol ...dediğin gibi darısı diğer arkadaşlarmızın başına

Amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…