canımmm fisrt day benimde canım habire bişeyler çkiyor çekmesede yiyorum zatena ama sonum hüsran olacak valla. çok fena ishal oldum :bbo: eşim kesin turşudan oldu diyor..
canım ben sabah kalktığımda fln bulantı fln olmuo gerçi bende hiç bulantı yok dahaa sadewce ağrım oluo belimde biras bekliorum ve uykumu alamıorum hiçkızlar siz sabah nasıl kalkyoruzsunuz
ben yastıktan kafamı kaldıramıyorum ya mide bulantısı da cabası
olsun kuzum sağlıklı olsun da varsn uyuyayım midem bulansın
bende geece sürekli kalkıyorum ayaklarım ve kollarım çok ağrıyorcanım ben sabah kalktığımda fln bulantı fln olmuo gerçi bende hiç bulantı yok dahaa sadewce ağrım oluo belimde biras bekliorum ve uykumu alamıorum hiç
bende geece sürekli kalkıyorum ayaklarım ve kollarım çok ağrıyor
neden ağrıyor anlamadım
ya ondan mı diyorsun gece uykumdan kalkıyorum uyutmuyor yacanım o vitamin eksikliğinden oluyor bol bol meyva sebze ye ihmal etme sakın
ya ondan mı diyorsun gece uykumdan kalkıyorum uyutmuyor ya
benim demirim çok düşük ondan mı acaba
kızlar doktordan geldim geçmişi okuyamadım...
ama size sorum var önce yardım KESEYİ yine göremedi doktor.hcg 500ün üstünde dış gebelik ihtimali varmış canım sıkıldı.sizin durumlarnasıl..
kızlar nerdesınız.ters gıbı sıze en cok ıhtıyacım oldugunda yoksunuz.az once test yaptım.sılık ama 2.cızgıyı gordum.kızlar vardır demı yoksa cıkmazdı.ellerım tıtrıyo hala yazamıyorum bıle.nasıl agladım gorunce hıckıra hıckıra hemde.allahıma sukurler olsun.18 ay sonra cıft cızgı gormek ınanın cok deısık bı duygu.bugun hıc gelmıcek sanmıstım.rabbım sen buyuksun.nolur dua edın nolur yanlıs olmasın.nolur bende gercekten hamıle oluyum.
kızlarrrrrr çok mutluyum minicik bebişimi gördüm küçücük kalbi pıt pıt atıyordu,,,,inanamıyorum Allahıma şükür yaa
canım sanırım bebişlerimiz kendisini hissetmirmeye başladılar biz buradayız diyorlar :) allahım isteyen herkeze nasip etsin
ama size sorum var önce yardım KESEYİ yine göremedi doktor.hcg 500ün üstünde dış gebelik ihtimali varmış canım sıkıldı.sizin durumlarnasıl..
Canıım çok sevindim senin adına. Maaşallah allah nazarlardan saklaklasınKucağına aldığın günüde paylaşırız inşallah. Darısı bekleyenlerin başına...
inşallah canım çok sağol ...dediğin gibi darısı diğer arkadaşlarmızın başına
ay kızlar içim rahatlıyo sizle konuşunca doktor geç döllenme olmuş demişti zaten ne biliyim panik oldum bende..
2 yıldır tedavi görüyorum zaten buda dış gebelikse dedim yıkıldım anlıycanız..çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için.
inşallah canım çok sağol ...dediğin gibi darısı diğer arkadaşlarmızın başına