2010 Mayıs Anneleri

selam herkese, geçmişi okuyordum. umutluyuz tebrik ederim seni de. darısı başımıza...

ya kızlar aklıma bişey takıldı. herkes tahlillerden bahsediyo kan oranını söylüyor. ben bu geçtiğimiz pazartesi doktora gittiğimde, idrar tahlilinde çift çizgi gördüğümü söyledim. o da karnımdan ulturasonla baktı. kese görünüyor içinde de siyah bir nokta var dedi. bi sonraki randevuyu bayramdan sonraya verdi. ama kan testi falan yaptırmadı. yapılmalı mıydı sizce?

tam kan idrar testi troit testi falan yapılmalıydı canım bence benim doktorum bunları istedi benden sen başka bir doktora daha git istersen için rahat etsin,,,,zaten gebe olduğun kesindir ama tahlillerin de yapılması lazım kan değerlerini görmek için

nostok canım bende ilk gittiğimde ki benim kan değerim 1739 idi dr keseyi görememişti, dr banada dış gebelik riski olabilir demişti moralim sıfır olmuştu. ama iki gün sonra gittgimde görüldü.meraklanma canım kısa zamanda görülür sen içini ferah tut

doktor sana vajinal usg ile mi baktı ?

kızlar benim bildiğim dış gebelik nadir görünen bişeymiş ve genelde genetik oluyormuş. keseninde hemen görünmemesi normalmiş bende cumartesi gidicem o yüzden göremezsen die endişeliğim ve beni bu şekilde rahatlatıyorlar. aklına kötü şeyler getirme canım iyi düşün iyi olsun. güzel haberlerini bekliyorum

geçen hafta gittiğimde doktor tahlil isteyeceğim ama önce kalp atışlarını görelim ondan sonra dedi. Cumartesi kalp atışlarını görmeye gideceğiz ve ben çok sabırsızlanıorum...

kızlar selam,
şaşkın şaşkın dolanıyorum ortalarda dünden, öğrendiğimden beri
ne tuhaf bişeymiş alışamadım hala yalan geliyor
sanırım bu topiğe üye olmam gerek artık
alır mısınız aranıza?

hoş geldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bilgilerini paylaşırmısın SAT tarihi yaşın kilon vb.

canım hayıorlı olsun ne kadarlık bebeğin

hoşgeldin cnm tabiki alırız
evet ne kadarlıksın keseyi gördün mü biraz bahsedermisin?

umutluyuz

ben iğne yapmakta nedense artık zorlanıyorum biraz zor batıyor ve iğne yerlerim acıyor artık

kızlar ancak gerı donebıldım .hala ınanamıyorum.test karsımda hıc gozumu ayırmadan bakamak ıstıyorum.o kadar cok test yaptımkı sımdıye kadar 2 cızgıyı bulacagımdan umudı kesmıstım.hemen gıttım kan verdım .sonucum yarın cıkcak.dua edın nolur.olsun artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…