aşkın bahar tomurcuğu+, colerko, elvoscan, firstday, idyl+, ilknuray, nostok+, peperisa, umutluyuz+
kızlar nasılsınız
Annem dış gebelik geçirmiş. Yumurtalığında inanılmaz bi ağrı hissediyomuşsun. Ama diyo dayanılmaz bir sancı. Böyle bir ağrın yoksa hiç endişelenme bence.
şuan normal kası ağrılarım var şiddetli değil inşallah normal olur herşey pazartesi tekrar gitcem bakalım o zaman ne denecek..
ya kızlar aklıma bişey takıldı. herkes tahlillerden bahsediyo kan oranını söylüyor. ben bu geçtiğimiz pazartesi doktora gittiğimde, idrar tahlilinde çift çizgi gördüğümü söyledim. o da karnımdan ulturasonla baktı. kese görünüyor içinde de siyah bir nokta var dedi. bi sonraki randevuyu bayramdan sonraya verdi. ama kan testi falan yaptırmadı. yapılmalı mıydı sizce?
nostok canım bende ilk gittiğimde ki benim kan değerim 1739 idi dr keseyi görememişti, dr banada dış gebelik riski olabilir demişti moralim sıfır olmuştu. ama iki gün sonra gittgimde görüldü.meraklanma canım kısa zamanda görülür sen içini ferah tut
tam kan idrar testi troit testi falan yapılmalıydı canım bence benim doktorum bunları istedi benden sen başka bir doktora daha git istersen için rahat etsin,,,,zaten gebe olduğun kesindir ama tahlillerin de yapılması lazım kan değerlerini görmek için
kızlar selam,
şaşkın şaşkın dolanıyorum ortalarda dünden, öğrendiğimden beri
ne tuhaf bişeymiş alışamadım hala yalan geliyor
sanırım bu topiğe üye olmam gerek artık
alır mısınız aranıza?
canım hayıorlı olsun ne kadarlık bebeğinkızlar selam,
şaşkın şaşkın dolanıyorum ortalarda dünden, öğrendiğimden beri
ne tuhaf bişeymiş alışamadım hala yalan geliyor
sanırım bu topiğe üye olmam gerek artık
alır mısınız aranıza?
doktor sana vajinal usg ile mi baktı ?
hoşgeldin cnm tabiki alırızkızlar selam,