2010 Mayıs Anneleri

teşekkürler canımm

kizlar son 6 günüm kaldi siz kac gün kala kanda belli oldu gebelik???

bu kadar sbır valla şaşırdım adetime 2 gün kala idrarda çıktı anında doktora gittim kan verdim allah sağlıklı bir hamilelik kolay doğum hayırlı evlat versin aminnnnn

4 yada 5 gün kala idrarda çıkmıştı benimm
masallah ya kizlar baya erken cikmis sizin valla sabredemiyorum ya beyim inatlasiyor birde.yok birsey hamile degilsin diyor moralim iyice bozuluyor.2 gün dha sabredip bende yapayim bari ya.

bu kadar sbır valla şaşırdım adetime 2 gün kala idrarda çıktı anında doktora gittim kan verdim allah sağlıklı bir hamilelik kolay doğum hayırlı evlat versin aminnnnn

oyy masallahhhhhhhh canim insallah saglikli bir sekilde kucaginada alirsin .
kiz ne sabri bende mi???sabirsizliktan ölüyomda beyim morolimi bozuyor.

feyzacım benımde adetıme 2 gun kaldı.oyle merak edıyorumkı.ınsallah ıkımızde mayıs annelerınden oluruz

insallah kiz hesaplayicilara bakiyorum da tam mayis 26 sini gösteriyor bu da benim dogum günümmmmmmmzemuszemus
sen yap kiz bak cikar insallah.

oyy masallahhhhhhhh canim insallah saglikli bir sekilde kucaginada alirsin .
kiz ne sabri bende mi???sabirsizliktan ölüyomda beyim morolimi bozuyor.

canım benımde esım bana umut verıyo.bu ay kesın hamılesın dıyor ama umtlanıp uzulmek ıstemıyorum.2 gun kaldı ama gunum gecmeden yapmak ıstemıyorum.cunku 4 aydır hıc gunum gecmıyor.haftasonu yaparım heralde test.esımı zor tutuyorum hergun test yapalım dıyo

sevgili relaxxx ve feyzaaa inşallah mayıs annesi olursunuz canlar.:Saruboceq: rabbim isteyen dileyen herkese versin bu mucizeyi:Saruboceq:

canımmmm cok saol ınsallah ya.o kadar cok ıstıyorumkı.18 aydır beklıyorum.hamılelerın duası kabul olurmus.bıze cok dua edın olurmu canım..ınsallah allah nasıp ederde :Saruboceq:2-3 gune kadar bende guzel haberı verebılırım..

kızlarrrrrrrrrrrrr yarınki randevumu tekrar bugüne almayı başardım.randevum 13:50de.keseyi göreceğiz inşallah.benim için dua edin :Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrrr yarınki randevumu tekrar bugüne almayı başardım.randevum 13:50de.keseyi göreceğiz inşallah.benim için dua edin :Saruboceq:

canıımmm...:1hug: nasıl heycanlısındır şimdi..
Rabbim aynı heyecanı feyza verelaxa da en kısa zamanda yaşatsın inşallah...
dimples canım birara güncellersen ben 24 yaşındayım ve 69 kiloyum..kusura bakma dikkatsizlikten böyle taksit taksit yazdım bilgileri..
bu arada ben 5 ay önce 84 kiloydum..iyi ki vermişim herşeyde bi hayır varmış..o kiloyla hamile kalsaydım napardım...

kızlar günaydın pc yi geç açtım galiba geçmişi okumaktan canım çıktı bayağı yazmışsınız...
benim misafirlerim var o yüzden yam takip edemiyorum kusura makmayın bazen geçmişi atlamak zorunda kalıyorm

dimples şimdi gördinmü ben dünkünüde görmüştüm ama sonra kayboldu...

buda bebişlerimizi beklerken kışa geliyorya........

teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…