2010 Mayıs Anneleri

ben 3 aydır elevit kullanıyodum. ama doktorum onu bıraktırdı. folik plus verdi günde 3 tane onu içiyorum. size ne önerildi

dimples acaba ben mi yanlış hesaplıyoruom. son adet tarihimin ilk günü 31 temmuz. 30günde bir adet görüyordum. pzt günü doktora gittim 5 haftalık dedi.

yok yokk tatlım bende de yok hiç biri, bende halsizlik uyku da yok valla dipçikkk gibiyimmm. eskisinden daha hareketliyim desem yalan olmaz. ama ben fazlasıyla hormonluyum, aşırı sinirli ve gerginim, ayrıca dokunsalar ağlayacak gibiyim. hamilelik benim sinirlerimi harap etti sadece başka bi numara yok..

arkadaşlar kesenizi gördünüzmü? benim kesem karından yapılan ulturasonla 5mm olarak görüldü

bende de öyle. özellikle eşime karşı acayip sabırsız oldum. sinirim ona gibi geliyor. aslında çok sakın bir yapım vardı ama galiba bir canavara dönüşeceğim haberlere bakarken bile ağladım neden dersen bende bilmiyorum..

canım ben ne zaman bu listeye gireceğim :) dr a gittikten sonra mı

ben 3 aydır elevit kullanıyodum. ama doktorum onu bıraktırdı. folik plus verdi günde 3 tane onu içiyorum. size ne önerildi
canım önce folic asit içiliyo diye biliyorum seninki sanırım biraz tersi olmuş:) eleviti doktorlar hamilelikten sonra veriyo

kızlaar işlerim vardı şimdi geldimmm...

dayanamıyorum ben artık şimdi yemek yemeğe gidicem ama yemekhane bile iğrenç kokuyor bana...
napıcam bilmiyorummmm:sinifsinif:

bu arada kızlar ben de sabahları folikasit, b 12 ve demir hapı içiyorum aç karnına...
demirin tadını anlatamam sanki çivi yutuyorum gibi, zaten bulantılarım iyice artıyo onu içtiğim zaman

Slm kızlar bende ocak annesiyim hayırlı olsun topiğiniz

kizlar son 6 günüm kaldi siz kac gün kala kanda belli oldu gebelik???

2009 Mayıs annesi olarak heyecanınıza yürekten katılıyrum kızlar a.s. Bir bakacaksınız ki kucağınıza almışsınız bile. Allah sağlıklı doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize a.s.

ben kan yaptırmadım daha ama adetimden 6 gün sonrra idrarda belli oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…