2010 Mayıs Anneleri

toplam 3 ediyor zaten. sabah 2tane akşam 1tane yemeklerden sonra. her doktor birçok şeyi farklı uyguluyor zaten. benim doktorum her gün 1 kaşık pekmez iç dedi mesela. bu çok ilginç geldi. vb.

Tıff , evet canım nisan annelerinin ilk başlarda listesini tutmuştum bir umutla...Sen daha yumurtlamamıştın ama senide listeye yazmıştık ::) 2010 mayısta gelecekmiş meğersem bebişlerimiz :)

Dimples canım sen kilo aldım demiştin di mi???kaç kilo aldın, valla bu beslenmeyle daha da alırsın gibi ama avatrdaki resmine göre gayet zayıf görünüyorsun canım

04.09.2009 tarihinde alınan görüntü. Dr. kesenin boyunu ölçmedi 4-5 haftalık çıkacak dedi...

Eklentiler

• $DSC00284000.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar ilk 3 ay kilo korunmalıymış , bir yerde okumuştum...Belki 1 kilo alınabilirmiş...Son 6 ay kilo alımı daha fazla oluyormuş...Benim hedefim toplamda 10 kg ..ınşaallah becerebilirim bunu...

slm tatlım ben yemek işini bitirdim çok şükürzemuszemus 6da doktora gidicez bekliorumopuyorumnanaktan

ay hadi bakalım bekliyoruz heyecanla cnm..

kızlar sizin doktorunuzda folik plus sabah 2 akşam 1mi verdi?

bana günde birtane verdi!!

kızlar bana da günde 1 tane verdi yaaa acaba yanlış mı hatırlıyorum diye düşündüm, reçeteye baktım 1 yazıo:sm_confused:

teşekkür ederim canım.:enbuyukkk:

Arkadaşlar ilk 3 ay kilo korunmalıymış , bir yerde okumuştum...Belki 1 kilo alınabilirmiş...Son 6 ay kilo alımı daha fazla oluyormuş...Benim hedefim toplamda 10 kg ..İnşaallah becerebilirim bunu...

ay benimde canım benim deeeeeeeeeee
valla 9 da olur inşallah kızlar ben ekmeği hayatımdan çıkardım diyebilirim, sadece kahvaltılarda o da tam buğday ekmeği, bir de tatlı hiç yemiyorum, meyvelerden şeker alıyorum, canım accayip tatlı istio ama frenliyorum valla, çünkü bunun 9 ay sonrası da var..
lmaz:

inşallah canım hayırlısıyla onlarda bu mutluluğu yaşar inşallah :Saruboceq:

kilosunu düşünüp ekmek pirinç makarna yemeyen arkadaşlarıma sesleniyorum. MUTLAKA YEMELıSıNıZ özellikle sabah ve öğle (akşam yerseniz yakma şansınız daha düşük) hele de çalışan bayansanız (evde veya işte) mutlaka yemelisiniz. yoksa halsiz düşersiniz. enerjisiz kalabilirsiniz. benim doktorum mutlaka yemelisin dedi. ben de araştırdım. kas kütleniz azalır. sabah 2 öğle 2dilim yemek şart. :"Gebelikte Sağlıklı Beslenmenin İpuçları,Diyet ,Kilo Kontrolu ,Az Kilo Alma ":

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr geldim.keseciğimiz göründü :teytey: :teytey:

doktor abisi dedi ki : ' bak annesi işte burda ' .. canım doktorum benim ya beni çok mutlu etti.
5 haftalığa uygun bir gebelik dedi. herşey yolunda dedi. 10 gün sonra kalp atışlarını kesin duyarız dedi. progestanıda elinizdeki kutuyu bitirin sonra bırakın dedi.. onuda kullanmama gerek yokmuş :teytey:

kızlar listemiz baya kalabalıklaşmış ne güzel hadi işallah dahada çoğalır

duba olcaz gibi bi his var içimdeeeeeedelikafadulden

sus kız susss öle demeeee hehehehee korkuom zatii:roflol:

ay canım yaaaaaaaaa harikasın yaaaaaa çokkkk sevindim çokkkkkkkkkkkkk!!! :teytey::hooray::dance:eyyooooooo yeğenimiz keseciğinde uyuyormuş mışıl mışıl.. tatlım darısı kalp atışlarına..opuyorumnanaktan

tebrikler... çok güzel bir duygu, Allah isteyen herkese yaşatsın. :1hug:

cnmmmm çok sevindimmmmmm opuyorumnanaktan sağlıklı sürsün gebeliğin inşallahh listeyede yazdım cnm:asigim:

canım çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz sonuna kadar sağlıklı gebelik geçiririz.
hastane dönüşü pazar bile gittik bebişimle. turşuda aldık.turşularını yedim.şimdi suyunu içiyorum.yani bu üzel haberi turşu suyu ile kutluyorum :)))

teyzesi çok teşekkür ederiz.. altın kesesi o altın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…