evet haklısın içmem gerekiyor nekadar iyi beslensemde eksiklikleri tamamlıyodur heralde:ecrin_bebek:için
bir çok arkadaşımız iftara aldı bizi..bu hafta da ben alayım diyordum ama mutfağın kapısından bile girmeye tahammülüm yok...napıcam bilemiyorum:sinifsinif:
elevit ne kızlar yaa? bir tür vitamin mi?
günaydın arkadaşlar.. ben 4 aylık evliyim idrar testi yaptım evde kendim arka arkaya tam 3 günn pozitif çıktı cumartesi dr. a gidicem sizce testlerin yanılma payları varmıdır? hala inanamıyorumm
günaydın arkadaşlar.. ben 4 aylık evliyim idrar testi yaptım evde kendim arka arkaya tam 3 günn pozitif çıktı cumartesi dr. a gidicem sizce testlerin yanılma payları varmıdır? hala inanamıyorumm
eleviti 3.aydan sonra doktorlar vermeye başlıcak bizlerede vitamin cnm hemde çok iyi bir vitamin bebeği topaç gibi yapan bir vitamin benim arkadaşımın bebeği bu vitaminle 4.500 doğdu
evet canım vitamin ama çok iğrenç tadı ve büyüklüğü içemiyorum ama zorla içmeye çalışıyorum
bende yanılma payı olmadığını düşünmek istiyorum ama ya değilsem die kaptırmak istemiyorum kendimii daha çok üzülmemek için.. bel ve kasık ağrılarım oluyor. bide sigara kullanıyorum ben.. önceden laf olsun die yakardım ama hamile old. öğrendiğimden beri kokusu gelio san ki burnumaa biliyorum bırakmalıyım :gitme:
a.s.a.s.a.s.
herkese günaydınnnnnnn..
inş. çok istiyorum en son 4 ağustosta adet oldum buna göre hamileysem eğer 11 mayısta inşallah bebişim gelecek alkisalkisalkistestlerin yanılma payı yok cnm bide 3kere yapmışsın ozaman hamilesindir bence inan hamilesin:)
inş. çok istiyorum en son 4 ağustosta adet oldum buna göre hamileysem eğer 11 mayısta inşallah bebişim gelecek alkisalkisalkis
cumartesi saat 10: 45 te ilk randev um var dr. la:) hayırlısı inşallah. hemen keseyi görebilir miyim? bide kaç haftalık hamişimdir sizce.
zaten sigarayı az içiyorum. kesinlikle bırakıcam allah yardımcımız olsun hepimizin.. inşallah cumartesi iyi habarler alırım ve sizlerle paylaşırımaramıza hoşgeldin tatlım, hayırlı olsun..a.s.
hmmmm ayol bizim aileye gelen bebek sonradan topaç olcak zaten kaçınılmaz son, bende öyle bir anne ve kaynana var ki kızlar, evlere şenlik, kendileri elevit zaten..:roflol:
hay allah yaaa şartmımış onu içmek acabaaa, meyva yesek olmuyo mu, valla prof. vermeseydi ben folik asiti de kullanmayacaktım kızlar yaa itiraf ediyorum. o derece karşıyım yani ilaca!:enbuyukkk:
tatlım azalt hemen ve bu fikre alışman bir kaç gününü alır, ondan sonra hemen bırakmalısın. zaten içinde bir canlı olduğunu kabul etmeye başlayınca ben içebileceğini sanmıyorum..lmaz:
inş. çok istiyorum en son 4 ağustosta adet oldum buna göre hamileysem eğer 11 mayısta inşallah bebişim gelecek alkisalkisalkis
cumartesi saat 10: 45 te ilk randev um var dr. la:) hayırlısı inşallah. hemen keseyi görebilir miyim? bide kaç haftalık hamişimdir sizce.
teşekkür ederim o zaman 5+1 hamileyim hesabım doğru inşallah mayıs 11 de gelecek bebişiimmm:CüvCüv:
tıff sen dr. a gittin mi. hayırlısıyla kucağına alırsın inş. bebişini hepimiz tabii.. ben birşey sormak istiyorum. benim sadece kasık ve bel ağrılarım var. öyle bulantım fln hiç yok normal mi acaba herkezde bulantı olacak diye birşey yoktur sanırım.benimde 3 ağustos benim 5+2 oldu bugün. aynı tarihler.
kızlar ben ne düşünüyorum biliyor musunuz? hani bu bizim için biçilen tarihler var ya doğum için; mesela benim 10. mayıs. o tarihler asla gününde olmuyo, bakalım kimin önce kimin sonra doğcak veletler, gelişimini tamamlayıp çok erken de gelebilirler, allah korusun prematüre de doğabilirler, ya da 40 haftayı geçirip de yerinden memnun olup gelmeyenler de oluyo. neler olcak acaba di mi?