2010 Mayıs Anneleri

ooooo herkes burda...ama ben kaçmak zorundayım..yarın misafirim var biraz temizlik yapmalıyım..orucu da bozdum..aşırı bulantım var..

anlmadım gitti ben şuan görebilmiştim neyse artık adamakıllı öğreneyim size daha neler göstercem....

kızlar büyüklerin dediğine göre bu ilk dönemlerde maydonoz ve nane düşük tehlikesi yaparmış duydunuzmu. sizde böyle bişi..

aaaa bugün doktor randevum var bide akşam 6dan sonra inşallah duyarız pıt pıtları:Saruboceq:

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.

günaydın arkadaşlar.. ben 4 aylık evliyim idrar testi yaptım evde kendim arka arkaya tam 3 günn pozitif çıktı cumartesi dr. a gidicem sizce testlerin yanılma payları varmıdır? hala inanamıyorumm

Oh oh ne güzel yeni evli biri daha gelmiş :) Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebeğin...

kızlarrrrrrrrrrrrr yarınki randevumu tekrar bugüne almayı başardım.randevum 13:50de.keseyi göreceğiz inşallah.benim için dua edin :Saruboceq:

Canım çok sevindim, güzel haberlerini bekliyoruz.

meraba kızlar nasılsınız biçoğumuzun mide bulantıları baslamıs
ohhh ohhh ne güzel bi tek ben değilim saka bi yana gerçekten kötü mide bulantısı
hep yatmak istiyor insan

meraba kızlar nasılsınız biçoğumuzun mide bulantıları baslamıs
ohhh ohhh ne güzel bi tek ben değilim saka bi yana gerçekten kötü mide bulantısı
hep yatmak istiyor insan

Bu sabah bende de oldu mide bulantısı kalkamadım yataktan Acaba başlıyor mu ne??
Ne güzel hiç yoktu böyle gider diye düşünüyorudum :gitme:

bende de mide bulantısı yok. ama 4.haftanın sonunda başlarmış. eğer 5 yada 6.haftada başlarsa kısa sürermiş

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Oh oh ne güzel yeni evli biri daha gelmiş :) Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebeğin...

Canım çok sevindim, güzel haberlerini bekliyoruz.
inş. güzel haberlerini alırız canım

kızlar merhaba nasılsınız nekadar çok yazmışsınız anca bitirdim okumayı ilaç demişsiniz ya bende folic plus kullanıyorum 3 defa elevit daha sonra veriliyor bende mide bulantısı yok çok şükür benim bebişte
5+6 oldu tahminime göre bugün ama dr geçen perşembe 4 haftalık demişti döllenmeye göre hesapladı heralde ben pzt gitcem dr. kalp atışları duyulurmu ki yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum ne güzel sayılarımız artıyor ramazan hayırlı geldi desenize.

selam kızlar biraz yürüyüş yapıp geldim. az sonra yemeğe girişicem başlamadan bir bakayım dedim. iyisinizdir inşallah tatlı anne adaylarıkaydirigubbakcemile2

slm kızlar yoruldum bittim valla yaaaa neyseki bugün bulantım yok :bbo:

Bitirdin mi işlerini?? Ben hala tembel tembel yatıyorum. Akşama ne pişirsem diye düşünüyorum. Bide biran evvel cumartesi olsada bende pıt pıt ları dinlemeye gitsem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…