2010 Mayıs Anneleri

tabiki herkesin bünyesi farklı, bende şuan kanama durumu falanda varya, mide bulantım olsaydı en azından iyi diye anlardım diye sizi kıskandım.
Allah hepimizin bebeklerini korusun :Saruboceq:

İçini ferah tut canım.Allah korur bebişini.Ne sıkıntılı hamilelikler var

gunaydın guzel mayıs annelerı bende 2009 mayıs annesıyım ıkız bebişlerım var 5.5 aylık oldular canıma okuyorlar seneye sızde bu zamnalrda olcanız hamişlıgın keyfını cıkarın stres yapmayın benım ıkız ve rısklı gebelıgım vardı ama mevlam yardım ettı sımdı ıkı tane kuzum var
Allah hepınızın yardımcısı olsun saglıcakla aln meleklerınıze kucagınıza

gunaydın guzel mayıs annelerı bende 2009 mayıs annesıyım ıkız bebişlerım var 5.5 aylık oldular canıma okuyorlar seneye sızde bu zamnalrda olcanız hamişlıgın keyfını cıkarın stres yapmayın benım ıkız ve rısklı gebelıgım vardı ama mevlam yardım ettı sımdı ıkı tane kuzum var

SAğol canım...allah analı babalı büyütsün bebişlerini..maşallah çok tatlılar..

zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor bana ne bileyim:sinifsinif: hamileliğin keyfini çıkar diyor herkes senin gibi ama nasıl oluyor o ben hala anlamadımakannehir

günaydın herkese bu arada...a.s.

güzel bir gün olsun göbekdaşlarımmm benimmmmkaydirigubbakcemile3

günaydın canım göbekdaş he kaydirigubbakcemile3

ne güzelll Allah bağışlasın canım biz de sağlıcakla alırız kucağımıza inş:emir_bebek:

İçini ferah tut canım.Allah korur bebişini.Ne sıkıntılı hamilelikler var

sağol canım, benim gebeliğimde şuan riskli gebelik grubunda o yüzden çok tedirgin oluyorum, bende kan pıhtılaşması var ve ben hergün iğne oluyorum, coraspin, B12, folik asit ve progestan haplarını kullanıyorum. Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

SAğol canım...allah analı babalı büyütsün bebişlerini..maşallah çok tatlılar..

zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor bana ne bileyim:sinifsinif: hamileliğin keyfini çıkar diyor herkes senin gibi ama nasıl oluyor o ben hala anlamadımakannehir
canım zaman geçmez olur mu yaa baksana 9 haftan bitmiş bileee bi bakıcaz nisan gelmiş gün saymaya başlıyacağız hep birliktee :hulya:

bende progestan kullanıyom canım, benimde cuma günü kontrolüm o zamana kadar yüreğim ağzımda, Yarın mutlaka durumunu bildir canım inşallah bi problem yoktur.

inşallah canım benimki bayramın 2. gügünü olmuştu hemen gittim hastaneye bebek iyiydi kalp atışları normaldi 2 gün sonra içim rahat etsin diye bidaha gittim Allah ıma şükür iyiydi bebeğim doktor eğer kanaman devam ederse o zaman kork dedi neyseki ondan sonra bidaha kanamam olmadı

Ben bu cumartesi 7+3 olucam. Kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. Sizce duyulur mu?? Biliyorum herkes de farklı oluyor. Kesem 5+3 de gözükmüştü. Kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum...

inşallah canım benimki bayramın 2. gügünü olmuştu hemen gittim hastaneye bebek iyiydi kalp atışları normaldi 2 gün sonra içim rahat etsin diye bidaha gittim Allah ıma şükür iyiydi bebeğim doktor eğer kanaman devam ederse o zaman kork dedi neyseki ondan sonra bidaha kanamam olmadı

benimde geçen hafta çarşamba oldu, cuma kontrole gittiğimde kalp atımını duyup rahatladık çok şükür ama içerde hala kanama vardı tekrar gelirse korkma dedi dünde tekrar gelmeye başladı işte bende o içerdeki geliyo diye biraz rahatım, bide canım doktor bende üç kese gördü sanki üçüz hamileymişim gibi ama ikisinde hareket yok sadece birinde kalp atımı vardı, o diğer kese gibi olanlarda bende kanama yapmış olabilir, cumayı merakla bekliyorum işte. Allahım hayırlısını versin

Teşekkür ederiz a.s. Analı babalı büyüsün bebişleriniz :nazar:

benimde geçen hafta çarşamba oldu, cuma kontrole gittiğimde kalp atımını duyup rahatladık çok şükür ama içerde hala kanama vardı tekrar gelirse korkma dedi dünde tekrar gelmeye başladı işte bende o içerdeki geliyo diye biraz rahatım, bide canım doktor bende üç kese gördü sanki üçüz hamileymişim gibi ama ikisinde hareket yok sadece birinde kalp atımı vardı, o diğer kese gibi olanlarda bende kanama yapmış olabilir, cumayı merakla bekliyorum işte. Allahım hayırlısını versin

Allah yardımcımız olsun canım ama keşke diğerlerinde de kalp atımı olsaydıda üçüzün olsaydı:lepi: :lepi:

Allah yardımcımız olsun canım ama keşke diğerlerinde de kalp atımı olsaydıda üçüzün olsaydı:lepi: :lepi:

kaydirigubbakcemile3 eşimde öyle dedi aradan çıkardı hepsi diyo ama çok zor yaa ama bitanesinde bellkkki hareketlenme olursa ozaman ikiz olabilir, allahım hayırlısıyla nasip etsinde her türlüsünü razıyım.

Bu puan işi çıktığından beri koular çoğaldı.Muhalefet olucam belki ama mart annesi niçin mayıs anneleri diye konu açıp linkini de bize atıyo?

Duymamıştım hiç böyle bişey.3 kese oluşmuş ama diğer ikisinde kalp atımı görülmedi mi?E döllenme olmadıysa keseler nasıl oluşuyo bana değişik geldi.Belki o boş keseleri atıyodur vücut ondan olmuştur kanaman CADIARZU Kusura bakma lütfen ilk defa duydum.Ondan soruyorum

günaydın mayıs annişleri çok yoğunum bir selam verip çıkayım

kaydirigubbakcemile3 eşimde öyle dedi aradan çıkardı hepsi diyo ama çok zor yaa ama bitanesinde bellkkki hareketlenme olursa ozaman ikiz olabilir, allahım hayırlısıyla nasip etsinde her türlüsünü razıyım.

öyle tabi zor olur Alah herşeyin hayırlısını versin

X