2010 Mayıs Anneleri

Duymamıştım hiç böyle bişey.3 kese oluşmuş ama diğer ikisinde kalp atımı görülmedi mi?E döllenme olmadıysa keseler nasıl oluşuyo bana değişik geldi.Belki o boş keseleri atıyodur vücut ondan olmuştur kanaman CADIARZU Kusura bakma lütfen ilk defa duydum.Ondan soruyorum

valla canım bende ilk bende gördüm :) doktorda bi anlam veremedi, oda üçüzdü belki diye tahmin yürüttü sadece, ama biz bi tane atan kalbimizin heyecanıyla onları pek önemseyemedik, diğer ikisi boş gebelik olabilir, ama ben bi tanesinin içinde küçük bir nokta şeklinde ışık gördüm keseyi ilk gördüğümüzde öyle olurya belki o geç döllendiyse bu hafta ikiz haberi alabilirim, yani bende tam olarak bilemiyom hepsi tahmin,
geçende gazetede çıkmıştıya kadının bitanesi hamileyken tekrar ikinci kere döllenme olmuş ikiz hamile diye belki bende öyle olmuşumdur kaydirigubbakcemile3 ama sanmıyorum tabi.

aynı durumdayım bende ya benimde midem bulanmıyo hiç korkuyorum ya millet manyakmısın daha ne istiyon diyo ama içim rahat değil sabahları bazen öyle bulanır gibi oluyo geçiyo ne tiksiniyorum ne aşeriyorum anlamadım gitti bizdemi var bi acaiplik ,herkeste olmaz bulantı diyolar ama burdaki çoğu kişide var....

Arada hepimize oluyo hayatım.Kalabalık olduğu için.Kasıtlı bişey yapıcak kimse yok burda Şeniz

Ama benim soruma kimse cevap vermiyo yaa:KK43:(((( Zaten duygusalım çok kimse benimle ilgilenmiyo. Kime sorcam ben sizden başka:KK43::-)çok üzgünüm::gitme:

valla canım bende ilk bende gördüm :) doktorda bi anlam veremedi, oda üçüzdü belki diye tahmin yürüttü sadece, ama biz bi tane atan kalbimizin heyecanıyla onları pek önemseyemedik, diğer ikisi boş gebelik olabilir, ama ben bi tanesinin içinde küçük bir nokta şeklinde ışık gördüm keseyi ilk gördüğümüzde öyle olurya belki o geç döllendiyse bu hafta ikiz haberi alabilirim, yani bende tam olarak bilemiyom hepsi tahmin,
geçende gazetede çıkmıştıya kadının bitanesi hamileyken tekrar ikinci kere döllenme olmuş ikiz hamile diye belki bende öyle olmuşumdur kaydirigubbakcemile3 ama sanmıyorum tabi.

Hayırlısıyla sağlıklı doğumlar dilerim canım :nazar:

Aaaa canımm çok teşekkür ederim:))) Yani bu hafta sonu duyarım inşallah

evet duyarsın ben 5+4 te kesemi gördüm 6+4 de kalp atımını duydum çok şükür, Ama vaginal ultrasonla baktı, seninkine şimdi karından baksada duyulur.

Bu puan işi çıktığından beri koular çoğaldı.Muhalefet olucam belki ama mart annesi niçin mayıs anneleri diye konu açıp linkini de bize atıyo?

Bende şimdi gördüm topic açmışlar puan mı toplanıyo açınca hey Allah ım kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız kaç hafta sonundan beri giremedim foruma çok kaynatmışsınız 60 sayfa geçmiş maşallah ben birkaç gündür çok tedirginim kalpi duran bebekleri duydukca içim hopluyor resmen üstüne bide hiç sıkıntım yokya iiyice kafaya takar oldum. perşembe kontrole gidicem bebeği görmeden rahat edemicem heralde.

Kızlar Shatzi çok haklı biz de girmeyiz o topiğe, sadece bizden olanların topiclerine gireriz...

isterseniz gerçek mayıs anneleri cicileri gibi birşey açalım..ayrıca daha birşey aldığımız ettiğimiz yok Allah Allahhhhh???

Kızlar Shatzi çok haklı biz de girmeyiz o topiğe, sadece bizden olanların topiclerine gireriz...

isterseniz gerçek mayıs anneleri cicileri gibi birşey açalım..ayrıca daha birşey aldığımız ettiğimiz yok Allah Allahhhhh???
ya ben puan toplamak için fln olacağını düşünemedim kızlarrr sevindim bende bize iilik yapmak için diee safmıyım nee ben yorum bile yaptım silemez miyim yorumumu gerii :kedi:

evet duyarsın ben 5+4 te kesemi gördüm 6+4 de kalp atımını duydum çok şükür, Ama vaginal ultrasonla baktı, seninkine şimdi karından baksada duyulur.

Teşekkür ederim canım:)) Allah razı olsun senden...
Canım ben hiç bilmiyorum vajinal ultrasona nasıl bakıyolar. Bişey filan mı sokuyolar içine:KK43:(

bu arada arkadaşlar doktora gide gele bi çok şeyde uzman olduk, doktorlar burda bilmiş bilmiş konuşmalarımızı duysalar çok gülerlerdi eminim. Aynı şekilde benim eşimde uzman olma yolunda ilerliyo dün akşam EZEL dizisini izledinizmi bilmiyorum, orda Cansu Dere hamile kalıyo doktora gidiyo doktor ultrasondan bakıyo, kız soruyo kaç haftalık doktor 5 haftalık diyor, kalp atımı varmı diye soruyor doktor evet var diyor vede dinletiyo, eşim hemen atladı ''yaaalann ben biliyom 5 haftada kalp atımı duyulmaz'' diye çok güldüm yaa

ben ilk öğrendiğimde hamikeolduğumu küçük patikler almıştım şimdide bakıyorum markalara internetten kafamda var bir kaç model cinsiyeti öğreneyim ilk işim bebek mağazası olacak benim eşim şu an çalışmıyor kasımdan sonra iş bakacak ilk maaşınla bana ne alcan dedim bebeğime hastane çıkışı alcam dedi çok duygulandım o an rabbim hepimize o günleri gösterir inşallah

Canım ben hiç bilmiyorum vajinal ultrasona nasıl bakıyolar. Bişey filan mı sokuyolar içine:KK43:(
evet canımkaydirigubbakcemile3
bu arada arkadaşlar doktora gide gele bi çok şeyde uzman olduk, doktorlar burda bilmiş bilmiş konuşmalarımızı duysalar çok gülerlerdi eminim. Aynı şekilde benim eşimde uzman olma yolunda ilerliyo dün akşam EZEL dizisini izledinizmi bilmiyorum, orda Cansu Dere hamile kalıyo doktora gidiyo doktor ultrasondan bakıyo, kız soruyo kaç haftalık doktor 5 haftalık diyor, kalp atımı varmı diye soruyor doktor evet var diyor vede dinletiyo, eşim hemen atladı ''yaaalann ben biliyom 5 haftada kalp atımı duyulmaz'' diye çok güldüm yaa

:roflol:o sahnede ben de çok güldüm...yazıklar olsun milleti kandırıyolar bile dedimkafamçokkarıştı

ben ilk öğrendiğimde hamikeolduğumu küçük patikler almıştım şimdide bakıyorum markalara internetten kafamda var bir kaç model cinsiyeti öğreneyim ilk işim bebek mağazası olacak benim eşim şu an çalışmıyor kasımdan sonra iş bakacak ilk maaşınla bana ne alcan dedim bebeğime hastane çıkışı alcam dedi çok duygulandım o an rabbim hepimize o günleri gösterir inşallah

İnşallah tatlım..kendi topicimizi açarız, orda cicilerimizi gösteririz birbirimize Allah nasip ederse...

eveettt bizde de aynı muahabbet oldu birde tatlım orda resmen pıt pırt atıyor kalbi sizinde o şekilde mi oldu ben 8+3 tü gittiğimde ama hırhırr ... die bişiiydi normal kalp atımı gibi değildi yanii

Evet canım malesef bişe sokuyolar :kedi: ultrasonların bikaç çeşit probu oluyo, erken gebelikte vaginal yoldan bakıldığında herşey daha net görülüyo. gebelik ilerdiğinde diğer proba geçiyosun karından bakılmaya başlanıyo.

X