2010 Mayıs Anneleri

güllüşen canım geçmiş olsun...taze kandan korkun der dr lar...ama sen dr gidene kadar yat dinlen...

günaydın kızlar...
gece çok kötü oldum hiç uyumadım valla..bir acayiptim ağrı falan da yoktu ama sıkıntılıydım...bir ara kalktım ağladım ..bide üstüne uykuya dalar dalmaz korkup kalktım...offff
acayip başım ağrıyor şimdi de.....

o sıkıntının aynından bende de var :çok üzgünüm:

o sıkıntının aynından bende de var :çok üzgünüm:

nasıl atıcaz ya biz bunu....
gece böyle oldu eşim vardı yanımda bugün yine olursa diye korkuyorum çünkü eşim nöbetçi yok...:KK43:((

bu arada gece bende karnımı farketmeden kaşıdım allah dedim yırtcamşimdiden karnımı..kaydirigubbakcemile3

nasıl atıcaz ya biz bunu....
gece böyle oldu eşim vardı yanımda bugün yine olursa diye korkuyorum çünkü eşim nöbetçi yok...:KK43:((

bu arada gece bende karnımı farketmeden kaşıdım allah dedim yırtcamşimdiden karnımı..kaydirigubbakcemile3

eşim doktora git diyor bana ama hamileyim gitsem ikaç veremez. moralimi bozmak istemiyorum. belki önemsiz bir yag bezesidir.

günaydın kızlar. acaip bulantım var işe zor geldim vala ..mirmirmirmir

Ben zeytinyağı kullanmaya başladım cildime.Akşamları sürüyorum.Sabah da normal bi vücut yağım var.Onu sürüyorum.Çatlamayalım noluuuuuuuuuuuur mafoldumben

iyiyim bende cnm ne olsun büyüyos işte :)

ya bişiy sorcam sise kızlar

dün benden az bişiy kahverengi akıntı geldi ne anlama geliyo acaba perşembe günü kontrolum var
sorcam doktora ama yinede size sorim dedim kötü bi anlamı yoktur umarım kafama takıldı :uhm:

geçmiş olsun canım, bendende geçen haftadan beri ara ara çok az geliyo, kahve rengi kanama eski bi kanamayı gösterirmiş, kırmızı kan ise yeni bi kanama. Bende geçen hafta baya korktum ve içerde hala kanama vardı allaha şükürki kalp atımını duyduk ama hala endişeliyim, progestan hapa başladım ben, umarım sende bi problem çıkmaz, ultrasonda belli olur zaten ne olduğu

doktoruna sor tabi ama bende de olmuştu doktorum kahverengi akıntıdan korkma kırmızı olursa gel demişti
saol cnm benim yok çok hafif kahverengi
güllüşen canım geçmiş olsun...taze kandan korkun der dr lar...ama sen dr gidene kadar yat dinlen...
malesef cnm işteyim şuan yarında öle olursa yarın gidicem zaten beklemim 1gün daha

geçmiş olsun canım, bendende geçen haftadan beri ara ara çok az geliyo, kahve rengi kanama eski bi kanamayı gösterirmiş, kırmızı kan ise yeni bi kanama. Bende geçen hafta baya korktum ve içerde hala kanama vardı allaha şükürki kalp atımını duyduk ama hala endişeliyim, progestan hapa başladım ben, umarım sende bi problem çıkmaz, ultrasonda belli olur zaten ne olduğu

saol cnm çok az bi kahvelik kasık ağrılarımda var tedirgin oldum o yüzden biras

günaydın kızlar
bende bütün gece karnımın kaşıntısından uyuyamadım kaşıtmakta istemiyorum ama çok kaşınıyo ne yapacağım yaaa mafoldumben

X