2010 Mayıs Anneleri

eveettt bizde de aynı muahabbet oldu birde tatlım orda resmen pıt pırt atıyor kalbi sizinde o şekilde mi oldu ben 8+3 tü gittiğimde ama hırhırr ... die bişiiydi normal kalp atımı gibi değildi yanii
evet doktor hoparlörü de açtı çok hızlı atıyoodu annesinin meleğinin kalbi ama doktor çok az dinletti ama benim ki o zaman 7 haftalıktı

ben ilk öğrendiğimde hamikeolduğumu küçük patikler almıştım şimdide bakıyorum markalara internetten kafamda var bir kaç model cinsiyeti öğreneyim ilk işim bebek mağazası olacak benim eşim şu an çalışmıyor kasımdan sonra iş bakacak ilk maaşınla bana ne alcan dedim bebeğime hastane çıkışı alcam dedi çok duygulandım o an rabbim hepimize o günleri gösterir inşallah

bende ciciler almak istiyorummm yaa içime kız doğuyo bazen alayım diyorum kaydirigubbakcemile3

gerçi turuncu yeşil tonlarında almaya başlayabilirim çorap patik fln:ecrin_bebek:

Allah ım yaa onları giydireceğimiz günler de gelir inş canım bebeğimmmmmmmmmm

eveettt bizde de aynı muahabbet oldu birde tatlım orda resmen pıt pırt atıyor kalbi sizinde o şekilde mi oldu ben 8+3 tü gittiğimde ama hırhırr ... die bişiiydi normal kalp atımı gibi değildi yanii

Evet ordaki ses tam olarak doğru ses değildi, bizimkide boğuk bi ses şeklindeydi, o çıkan sesler doktorların cihazlarına görede değişir. ilerleyen dönemde kaydedip cd şeklinde veriyomuşya doktorlar ayy ne güzel olur evde tak tak izle dinle sesini :)

yaa aslında bu topic te çok kullanışlı değil kızlar...topici açan arkadaş hiç uğramıyor bile..
dimples sürekli liste hazırlıyor sayfaların arasında kaynıyor mesela..aslında bizden biri açmış olsaydı o liste hep en ön sayfada olurdu haksız mıyım?

yaa aslında bu topic te çok kullanışlı değil kızlar...topici açan arkadaş hiç uğramıyor bile..
dimples sürekli liste hazırlıyor sayfaların arasında kaynıyor mesela..aslında bizden biri açmış olsaydı o liste hep en ön sayfada olurdu haksız mıyım?
kesinlikle haklısın listem,iz en başta dururdu her seferinde öne çekilmek zorunda kalmazdı aramak zorunda kalmazdık bizde

canım bu topiği açan arkadaş belki mayıs annesi olabilirim umuduyla açmış ama hamile kalamamış ondan uğramıyor, bende merak edip bakmıştım ve hamile olmadığını öğrendim çok üzüldüm, inşallah hayırlısıyla ceylan arkadaşımızda hamile kalır.

oh be varlığım hissedildi ne güzel rahatladım valla ben perşembe günü kontrole gidicem firstday sen ne zaman gittin.biz senle aynı gündeyiz.dr arayı 3 hafta vermişti en son çok zor geciyor zaman perşembe 10 hafta olduktan sonra iki haftada bir çağırcakmış bakalım bebeğimi görmek istiyorum çok korkuyorum kalbi durcak diye offffff.

alkisalkisalkis evet katılıyorum.Aramızdan biri bi topik açsın.Oraya geçelim.

oh be varlığım hissedildi ne güzel rahatladım valla ben perşembe günü kontrole gidicem firstday sen ne zaman gittin.biz senle aynı gündeyiz.dr arayı 3 hafta vermişti en son çok zor geciyor zaman perşembe 10 hafta olduktan sonra iki haftada bir çağırcakmış bakalım bebeğimi görmek istiyorum çok korkuyorum kalbi durcak diye offffff.

Allah korusun aklına niye öyle şeyler getiriyosun okuma öyle haberleri ben de etkileniyorum okkumuyorum o yüzden stersten uzak durmamız lazım az kalmış bak iyi haberlerini alırsın inşallah

Varsayalım ki yni topic acıldı.. Eski yazılanlara hiç ihtiyaç duymaz mıyız ki acaba ??

ama o zaman bu yazdıklarımız ilk heyecanlarımızda silinirse ya başka bir yolu yok mudur

bebek-patigi-1.jpg

ben merak ederim mesala doğumdan sonra neler hissetmişim okumak isterim tekrar keşke başka çözümü olsa

Ya böyle pat diye atladım konuya kusura bakmayın kızlar.. Okurke fazla kapırmışım :)) Hepinize tünaydın :) (Okurken öğle oldu ) :))

X