Ama benim soruma kimse cevap vermiyo yaa(((( Zaten duygusalım çok kimse benimle ilgilenmiyo. Kime sorcam ben sizden başkaçok üzgünüm::gitme:
ya ben çok sık bakamıyorum yazılanlara yoğunum biraz kusura bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama benim soruma kimse cevap vermiyo yaa(((( Zaten duygusalım çok kimse benimle ilgilenmiyo. Kime sorcam ben sizden başkaçok üzgünüm::gitme:
sana da tünaydın öyle oluyo girmeyinceYa böyle pat diye atladım konuya kusura bakmayın kızlar.. Okurke fazla kapırmışım :)) Hepinize tünaydın :) (Okurken öğle oldu ) :))
ben merak ederim mesala doğumdan sonra neler hissetmişim okumak isterim tekrar keşke başka çözümü olsa
geçmiş olsun üzüldüm canım kendine iyi bakkızlar meraba nasılsınız
dün gece hastaneden anca çıkabildim kusması mide bulantısı olmayanlar gerçekten çok şanslı
benim artık kolumu kaldırcak halim dahi kalmadı
kızlar meraba nasılsınız
dün gece hastaneden anca çıkabildim kusması mide bulantısı olmayanlar gerçekten çok şanslı
kızlar meraba nasılsınız
amin inş amingeçmiş olsun beray biranönce geçsin inşallah:Saruboceq:
kızlar meraba nasılsınız
kızlar meraba nasılsınız
Nidahcım kyma böle şeyler ya hepsiden öresim gelio..Ama be örmekten anlamam ki :)
kızlar kazen bey le görüştüm o açıyor bu yorumlarla devam edicez