- 14 Aralık 2008
- 3.586
- 24
bende kaçıyorum kızlar mesai bitti
herkse iyi akşamlar opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kaçıyorum kızlar mesai bitti
herkse iyi akşamlar opuyorumnanaktan
aynıymışız delikafadulden
valla babalarına benzerlerse heralde yavru devler çıkartıcazakannehir
ay kızlar siz devleri görünce arkadaşım aklıma geldi eşi 1.93 kendide 1.85 di bebişleri 65 cm ve 5.5 kg doğdu hemde normal doğumla şimdi bebişimiz büyüdü kreşin en uzun çocuğu..:lepi:
denizx66 cnm kalp atışın duyuldumu?
görümcecikimm yaprak sarmam benimm dualarımız seninle inşallah bebişimizi kucağımıza alırızopuyorumnanaktan
kızlar yaa çok kötüyüm herşeye ağlıyorum az önce annem iğnemi vuruyordu hüngür hüngür ağladım çocuk gibi ben böyle değildim ne oluyor bana herşeyden de alınıyorum insanları incitmekten korkuyorum birşey söylemiyorum bu sefer ben hiç olmadık şeylere üzülüyorum offff sizde de oluyor mu
evet bende geçen hayvan belgesilini izlerken agladım olacak şey degil ya akannehir
Allah iyiliğini versin şuan ağlamaklı olmama rağmen gülümsedim geçen bende bilgisayarda bir oyun oynuyordum oyunda karakter ölmeden önce çok masum baktı içim cız etti acıdım :kedi:
yaprak_sarma bugün benim midem bulanmadı acaba bebeğe birşey mi oldu dedim çok kafama taktım o yüzden böyleyim sanırım dokunsan ağlıcam