2010 Mayıs Anneleri

:CüvCüv: ufacık karnında bir dev bekledi babası sanırım sırnaşık şey[/QUOTE

evet evet diyorumki şimdi bak kızların da öyleymiş falan işte
olmaz benim dna larım farklı kıyaslama diğerlerinin çocuklarıyla (tabi espri yapıyo)

kahvaltıda yumurta peynir salatalık domates reçel zeytin vs yiyorum muzlu süt içiyorum

öğlene doğru 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi kaşıklıorumakannehir

öğlen yoğurtlu semizotu yedim salata gibi yanına ızgara tavuk yaptım

meyve tüketiyorum bol bol ceviz fındık yiyorum

akşam içinde dün ıspanak ayıklamıştım onu pişirdim bulgur pilavım vardı o yenecek bide tarhana çorbası yaptım. bide zeytinyağlı sarma sardım öğlen :lepi:

değişiyor tabi bu sadece bir günüm düdüklümün buhar pişiricisinde brokoli brüksel lahanası haşlıyorum ve çok tüketiyorum.

ff olsada yesek yani sen çalışmıyosun galiba ne kadar şanslısın ben kahvaltı bile yapamıyorum öğlende sebze filan yiyorum bide akşam

kahvaltıda yumurta peynir salatalık domates reçel zeytin vs yiyorum muzlu süt içiyorum

akşam içinde dün ıspanak ayıklamıştım onu pişirdim bulgur pilavım vardı o yenecek bide tarhana çorbası yaptım. bide zeytinyağlı sarma sardım öğlen :lepi:

değişiyor tabi bu sadece bir günüm düdüklümün buhar pişiricisinde brokoli brüksel lahanası haşlıyorum ve çok tüketiyorum.
ne güzel ya faydalanayım diye sordum ama hem çalışıyorum iş yerinde sadece benim istediklerim pişmiyo yani evdeki gibi olmuyo beslenme hemde yazdığın çoğu şeyi yiyemiyorum yani sevmiyorum
keşke senin gibi alışkanlıklarım olsaydı
ben şimididen 5 kilo aldım ama engel olamıyorum yani çok çabuk acıkıyorum ve bayılıcak gibi oluyorum midem bulanıyo yani yemezsem çok kötü oluyorum dr a söyledim ilk aylar olur dedi sonra düzene girermiş şimdi yemen bak dedi
acaba benim drum fala mı rahat yaCADIARZU

neyse kızlar hadi ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar bebeklerinize iyi bakın opuyorumnanaktan

ben faydalı sadece yoğurt ve meyve yiyorum onun dışında normalde nasılsam şimdide öyle yiyorum

ne güzel ya faydalanayım diye sordum ama hem çalışıyorum iş yerinde sadece benim istediklerim pişmiyo yani evdeki gibi olmuyo beslenme hemde yazdığın çoğu şeyi yiyemiyorum yani sevmiyorum
keşke senin gibi alışkanlıklarım olsaydı
ben şimididen 5 kilo aldım ama engel olamıyorum yani çok çabuk acıkıyorum ve bayılıcak gibi oluyorum midem bulanıyo yani yemezsem çok kötü oluyorum dr a söyledim ilk aylar olur dedi sonra düzene girermiş şimdi yemen bak dedi
acaba benim drum fala mı rahat yaCADIARZU

canım benim doktorum da çok rahat ben bulantıdan dolayı hiçbirşey yemiyorum dediğimde hiç kendini zorlama önemli değil demişti

slmkızlar ben geldim..gemişi tam okuyamadım ama galiba çatlaklardan ,hamile kıyafetlerinden bahsetmişsiniz...
başka sayfada yazmıştım: canımbenim önerim bebek yağı....drlar genelde kuruyan cildinizi nemlendirin de ne ile nemlendirirseniz nemlendirin diyorlar....eğer karnında tüylenme başlarsa sakın badem yağı kullanma çoğaltıyor...
kızlar cildiniz kuruduğu için (tabi ilerki dönemlerde) bol bol kaşınacak..aynı şekilde göğüslerde...sakın kaşımayın kaşırken farketmeden yırtılmaya neden olursunuz...avucunuzun içi ile sıvazlayın...benden fikirler bunlar...
daha önceki hamileliğimden bilgiler sakın daha 5 haftalıksın tecrüben yok demeyin...:))

kıyafetlere gelince ilk 3 ay hatta 4 ayda bile giyilebilecek kıyafetler var..birde hamile kıyafetlerinin çoğunun karın bölgesi ayarlanabiliyor yani uzun vadeli giyebiliyorsunuz...hatta özellikle sezeryanlı olanlar doğum sonrası da giyebilir...

bebek boyunun ne kadar olacağının tahmini için bir aders size
www.cicibebe.com hesaplayıcılara girin

kızlar ben sadece günde 2 bardak süt içiyorum kahvaltıda peynirim zeynitim balım bunun dışında ne yalan söyliyeyim dikkat edemiyorum beslenmeme çalıştığım için.. elimden geldiği kadarıyla düzgün besleniyorum ama yemek isimlerini yazmayalım canı çeken aşeren ark. olabilir cokacimcoook

slmkızlar ben geldim..gemişi tam okuyamadım ama galiba çatlaklardan ,hamile kıyafetlerinden bahsetmişsiniz...
başka sayfada yazmıştım: canımbenim önerim bebek yağı....drlar genelde kuruyan cildinizi nemlendirin de ne ile nemlendirirseniz nemlendirin diyorlar....eğer karnında tüylenme başlarsa sakın badem yağı kullanma çoğaltıyor...
kızlar cildiniz kuruduğu için (tabi ilerki dönemlerde) bol bol kaşınacak..aynı şekilde göğüslerde...sakın kaşımayın kaşırken farketmeden yırtılmaya neden olursunuz...avucunuzun içi ile sıvazlayın...benden fikirler bunlar...
daha önceki hamileliğimden bilgiler sakın daha 5 haftalıksın tecrüben yok demeyin...:))

kıyafetlere gelince ilk 3 ay hatta 4 ayda bile giyilebilecek kıyafetler var..birde hamile kıyafetlerinin çoğunun karın bölgesi ayarlanabiliyor yani uzun vadeli giyebiliyorsunuz...hatta özellikle sezeryanlı olanlar doğum sonrası da giyebilir...

Welcome to parentz.net - Search Results for "parentz.net" hesaplayıcılara girin

maşaallah bi geldin pir geldin kaydirigubbakcemile3

Al işte benim canım sarma istedi:KK43:( Dimplesss göndersene bana da:KK43:(kaydirigubbakcemile

Welcome to parentz.net - Search Results for "parentz.net" hesaplayıcılara girin
canım nerden hesaplıyoruz bulamadım ben

yaa ben doğru düzgün sebze yemiyorum aslında en önemlisi
yemek yapamıyorum ki mide bulantısından onu bırak fırsat da yok çalışmaktan annede yok başd:Saruboceq:a
rabbim verir inşallah şifasını

bende kaçıyorum kızlar mesai bitti
herkse iyi akşamlar opuyorumnanaktan

ay kızlar siz normal şeyler istiyosunuz ben hamile olduğumu öğrenmeden öncesinden beri canım şeker pancarı istiyo burada da bulunmaz ki...

X