2010 Mayıs Anneleri

bende düşündüm ilk başta maden suyu içilmesi uygundut deniyodu ama şimdi zararlı diye içmiyorum ama dğn kola içtim napıym çatlayacaktım

maden suyu zararlımıymıs bende yararlıdır dıye ıcıyorum her gun 1tane neyse ıcmem artık
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Çok da iyi bilmiyorum ark.dan öyle duydum aaştırmadım aslındasüprizzzzz

nidah söndür o sigarayı bakim lmaz:

içmiyorum kii onu ölesine koymuşum kısma abla ömrü hayatımda kullanmış değilim:mymeka:

bende düşündüm ilk başta maden suyu içilmesi uygundut deniyodu ama şimdi zararlı diye içmiyorum ama dğn kola içtim napıym çatlayacaktım

kola mııı klava::mymeka:

google daki kısa araştırmalarıma gör zararı yok diyo maden suyunun anlamadım gitti:bbo:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nidah, colerko+, dimples, firstday+, idyl, joker08, nostok, suleYukselNizam+, tugba, Zeliha

nerdesiniz yaf kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nidah, colerko+, dimples, firstday+, idyl, joker08, nostok, suleYukselNizam+, tugba, Zeliha

nerdesiniz yaflülülülülülü

burdayız canım kızma

kaydirigubbakcemile

bencede dr.a sormak lazım düşük tehlikesi olanlar iin zararlı olabilir benceee normalde dr. lar günde 1 tane öneriolar

bende izin alıp gidicem yarın geçen senede küçük görümcem doğurmuştu ama bu sefer daha farklı duygularla gidicemfisfisfis

herkese merhabalar güzel anneler :)
dimplescim bizimde kalbimiz pıt pıt atıyor :asigim: daha önce yazmıştım ama geride kaldı sanırım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…