- 27 Eylül 2008
- 1.146
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çatlaklar için doğum yapan arkadaşımdan tarif aldım doktoru bile şaşırıp ne yaptın sen öyle demiş hiç bişeyim yok çok güzel diyo..
portakal susam badem ve zeytin yağı bu yağları karıştırıp günde 2 defa sürüyosun 3 aylıkken başlanıyo..
badem yağı tüylenme yapmıyomu ya öyle biliyorum ben bide günde 2 kere nasıl sürcezki 1 kere zor sürüyorum ben akşamdan akşama
3 ayın içinde olmamam rağmen kaşıntım hiç yok bazen göğüslerim kaşınıyor sadece..
bendede olmuştu geçen hafta canım bacaklarımda özelliklede baldırlarıma doğru ama ben sürekli duştan sonra nemlendirici kullanırdım o hafta sürmediğim için old. die düşündüm çünkü artık cildimiz gerilmeye başlıo nemlendimemiz gerek kulladıktan sonra kalmadı bişey geçti benimKızlar ben bişey kullanmayı düşünmüyorum çatlaklar için. Olacaksa önüne bişey geçemez valla...
Yaa bende de bacaklarımda bazen minik minik kızarıklar oluşuyor, en fazla 5 tane.. Onlarda inanılmaz kaşınıyor. Doktora sordum cildiyeye git dedi. Hamilelikten olabilir mi sizce??
Kızlar ben bişey kullanmayı düşünmüyorum çatlaklar için. Olacaksa önüne bişey geçemez valla...
Yaa bende de bacaklarımda bazen minik minik kızarıklar oluşuyor, en fazla 5 tane.. Onlarda inanılmaz kaşınıyor. Doktora sordum cildiyeye git dedi. Hamilelikten olabilir mi sizce??
yemekten geldimm midemde acaip gaz sancısı var kızlar benim a.s
daha erken degil mi? bizim için
Niye gülen surat koymuşum ki ben ona takıldm şimdi:roflol:
oysa canım yanıyo yaffmafoldumben
nostok maden suyu mu içsek zararlı diyolar ama:uhm: