- 24 Eylül 2009
- 646
- 0
- 38
demekki meraklandırmak istedi annesi sizii
şimdiden başladılar baksanıza şımarıklıklaraa kaydirigubbakcemile3
Sorma sorma .. Babası bi dogsun doktordan sonra bi şaplakta ben atacam dio kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demekki meraklandırmak istedi annesi sizii
şimdiden başladılar baksanıza şımarıklıklaraa kaydirigubbakcemile3
bence de çoğunluğumuz nisan annesi olacağız . olsunnn anne olalımda nisan mayıs farketmez alkisalkisalkiskızlar bu ay malum ekim 2009 anneleri doğum yapıyor..topiclerine girdim çoğu beklenen tarihten 2-3 hafta erken doğum yapmışlar....acaba bizler de nisan annesi mi olucaz ki?:hulya:
kızlar bu ay malum ekim 2009 anneleri doğum yapıyor..topiclerine girdim çoğu beklenen tarihten 2-3 hafta erken doğum yapmışlar....acaba bizler de nisan annesi mi olucaz ki?:hulya:
kızlar bu ay malum ekim 2009 anneleri doğum yapıyor..topiclerine girdim çoğu beklenen tarihten 2-3 hafta erken doğum yapmışlar....acaba bizler de nisan annesi mi olucaz ki?:hulya:
kızlar zaman ne kadr çabuk geçiyor çoğumuz 2 aylık olduk bileee
Ozaman 6 ay sonra bebişler gelmeye başlarmış oyyyyyy o günleri de görsek inş hayırlısıylazemuszemus
firstday canım sen naptın iştemisin? bulantılar da azalma var mı
evet hafta sonu okumuştum 2009 mayıs annalerini onlar a nisan da doğum yapmışlardı hayırlsı cinsiyete göre değişiyo sanırım kız daha eerken biz de görecekmiyiz düşünmesi bile heyecanlı miniğimikızlar bu ay malum ekim 2009 anneleri doğum yapıyor..topiclerine girdim çoğu beklenen tarihten 2-3 hafta erken doğum yapmışlar....acaba bizler de nisan annesi mi olucaz ki?:hulya:
Zeliha bu çizelgeden bende eklemek istiyorum. nasıl yapıcagımı bilmiyorum
benimde eşimde gamze var ben de çok seviyorum gamzeli bebişleri ayvayla oluyosa yiyeyim baricanım işteyim ben..
bulantılarda var azalma ama çıkarmalarım devam ediyor..yarın doktor randevum var..bakalım ona sorucam...bir de yarın sabah annemle babam geliyor memleketten eşim yurtdışında olduğundan yanımda kalacaklar 1 hafta...ohh yine prensesler gibi bakılıcamopuyorumnanaktan
bu arada senden özendim ayva yiyeyim dedim, ne zaman ayva yesem geri çıkıyorkaydirigubbakcemile3
benim sol yanağımda gamzem var, bebhişimde gamzeli olsun istiyorum o yüzden ayva yemek istiyorummmm:kedi:
öyle ben babacıydım küçükken evlendikten sonra anladım anneciğimin değerini rabbim başımızdn eksik etmesinAllah anne ve babamdan, herkesin anne babasından razı olsun inşallah ...:Saruboceq:
benimde gamzem var bebişlerde olasun die ayvamı yenirmiş ilk defa duydummbenimde eşimde gamze var ben de çok seviyorum gamzeli bebişleri ayvayla oluyosa yiyeyim bari
canım işteyim ben..
bulantılarda var azalma ama çıkarmalarım devam ediyor..yarın doktor randevum var..bakalım ona sorucam...bir de yarın sabah annemle babam geliyor memleketten eşim yurtdışında olduğundan yanımda kalacaklar 1 hafta...ohh yine prensesler gibi bakılıcamopuyorumnanaktan
bu arada senden özendim ayva yiyeyim dedim, ne zaman ayva yesem geri çıkıyorkaydirigubbakcemile3
benim sol yanağımda gamzem var, bebhişimde gamzeli olsun istiyorum o yüzden ayva yemek istiyorummmm:kedi:
Allah anne ve babamdan, herkesin anne babasından razı olsun inşallah ...:Saruboceq: