ben kağan kocatepenin sayfasında okumuştum bilgsayardan bişey olmuormuş ama cep telefonu hani numara cevirip çalmasını bekliyoruz ya işte o çalmaya kadar geçen sürede çok radyasyon varmış kızlar
yani hakikatten bazen sohbetler çok kopuk kopuk oluyor
şikayetleriniz var mı diye sordum bulantı kasık ağrısı kusma
cnm o değişiyor ben mesela 4.hafta da görmüştümbenim kese niye küçüktü ben çok kafama takmıştım geçen hafta,grçrn hafta 5 haftalıktım o yüzden mi acaba kaçıncı haftada kese daha net görülüyor
cnm o değişiyor ben mesela 4.hafta da görmüştüm
bazısı 5.hafta da bazısı da 6.hafta da görüyor merak etme herşey yolundadır inş
ben hamile olduğu öğrendiğim günden beri üç kere mauyne olldumBeray canım kalp sesini normal ulstrason ile mi dinlediniz???
canım ben coraspin progesteron benexol folik asit fragmin 5000 ünite kullandığım ilaçlar bunlarinşallah herşey yolundadır canım dua et bana hamilenin duası kabul olurmuş sen iğne dozunu kaçlık kullanıyorsun ben 0,45lik kullanıyorum ama bir hemotoloğa danışmadan verdi doktorum
inşallah herşey yolundadır canım dua et bana hamilenin duası kabul olurmuş sen iğne dozunu kaçlık kullanıyorsun ben 0,45lik kullanıyorum ama bir hemotoloğa danışmadan verdi doktorum
sorucaz tabi niçin burdayızvajinal usg nin zararı yok di mi beray,kusura bakma çok soru sordum
canım ben coraspin progesteron benexol folik asit fragmin 5000 ünite kullandığım ilaçlar bunlar
dua etmez olurmuyum ederim tabi her zaman ediyorum tüm hamileler için ve hamileliği bekleyenler için
canım ne iğnesi? bu arada slm kızlar yarım saattir geçmişi okuyorum coşmuş bugün burası dimples sayesinde.herkes iii sanırım yalnız ben kötüyümben hala alışamadım anneliğe keyfim yok heryerim ağrıyo dediğiniz gb her şeye ağlayacak gb oluyorum..size bişey anlatıyım kızlar dinleyin beni...dün annem benim yanımda kardeşime hamile olduğumu söyledi yeğen geliyo sana dedi:) ama ben anneme çok sinirlendim ve kızdım neden söylüyosun diye sonrada ağlamaya başladım:)nasılım amaaa benim gb olanınız varmı?:)anlıyacağınız benim psikoloji alt üst...
canım ben 2 düşük yaşamıştım bu hamileliğimde kanı sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden
hımmm tamam canım çok geçmiş olsun...Bu bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...