2010 Mayıs Anneleri

ben kağan kocatepenin sayfasında okumuştum bilgsayardan bişey olmuormuş ama cep telefonu hani numara cevirip çalmasını bekliyoruz ya işte o çalmaya kadar geçen sürede çok radyasyon varmış kızlar

evet düşme sinyali gelene kadar geçen bir kaç saniyelik zamanda radyasyon yükleniyormuş. bir de telefon çaldığında hemen alo deyip konuşmak da zararlıymış, telefonu açtıktan birkaç saniye sonra konuşmalıymışız.
ama şu bilgisayar işini iyi bir araştırmalıyız.
bu arada alışveriş merkezlerindeki x-raylarden de geçmemeye çalışın kızlar.

yani hakikatten bazen sohbetler çok kopuk kopuk oluyor
şikayetleriniz var mı diye sordum bulantı kasık ağrısı kusma

beray benim sadece ara ara kasık ağrısı oluyor bulantı daha yok ama sen biraz daha benden ilerisin ya belirtilerin daha erken başlayabilir.Benim şuan tek derdim gögüs uçları çok acıyor. benneyaptımkionun dışında rahatım çok şükür

ben kendimi çok yorgun hissediyorum hep uykum geliyor bulantım pek olmuyor arada bir hafif bulantı oluyor ama ben geçen hafta keseyi küçücük görmüştüm umarım bu hafta büyümüştür ve ayrıca bebişimi de görebilirim umarım

benim kese niye küçüktü ben çok kafama takmıştım geçen hafta,grçrn hafta 5 haftalıktım o yüzden mi acaba kaçıncı haftada kese daha net görülüyor

benim kese niye küçüktü ben çok kafama takmıştım geçen hafta,grçrn hafta 5 haftalıktım o yüzden mi acaba kaçıncı haftada kese daha net görülüyor
cnm o değişiyor ben mesela 4.hafta da görmüştüm
bazısı 5.hafta da bazısı da 6.hafta da görüyor merak etme herşey yolundadır inş

cnm o değişiyor ben mesela 4.hafta da görmüştüm
bazısı 5.hafta da bazısı da 6.hafta da görüyor merak etme herşey yolundadır inş

inşallah herşey yolundadır canım dua et bana hamilenin duası kabul olurmuş sen iğne dozunu kaçlık kullanıyorsun ben 0,45lik kullanıyorum ama bir hemotoloğa danışmadan verdi doktorum

inşallah herşey yolundadır canım dua et bana hamilenin duası kabul olurmuş sen iğne dozunu kaçlık kullanıyorsun ben 0,45lik kullanıyorum ama bir hemotoloğa danışmadan verdi doktorum
canım ben coraspin progesteron benexol folik asit fragmin 5000 ünite kullandığım ilaçlar bunlar
dua etmez olurmuyum ederim tabi her zaman ediyorum tüm hamileler için ve hamileliği bekleyenler için

canım ne iğnesi? bu arada slm kızlar yarım saattir geçmişi okuyorum coşmuş bugün burası dimples sayesinde.herkes iii sanırım yalnız ben kötüyüm ben hala alışamadım anneliğe keyfim yok heryerim ağrıyo dediğiniz gb her şeye ağlayacak gb oluyorum..size bişey anlatıyım kızlar dinleyin beni...dün annem benim yanımda kardeşime hamile olduğumu söyledi yeğen geliyo sana dedi:) ama ben anneme çok sinirlendim ve kızdım neden söylüyosun diye sonrada ağlamaya başladım:)nasılım amaaa benim gb olanınız varmı?:)anlıyacağınız benim psikoloji alt üst...

canım ben 2 düşük yaşamıştım daha önce.... bu hamileliğimde kanı sulandırıcı iğne kullanıyorum pıhtılaşma olmasın diye

Son düzenleme:
kızlar çok erken biliyorum ama bebişleri yatırmak için ne alsakki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…