2010 Mayıs Anneleri

ALLAH hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin
sağlıklı sıhhatlı uzun ömürlü bi şekilde tek duam bu

aminnn canım inşallah,,,,senin adına çok sevindim bebişinin minik kalbinin sesini duymuşsun ben de perşembe gideceğim doktora umarım duyarım miniğimin sesini bana da dua edin kızlar....Beray seninle satımız aynı

Kızlar

ıçinizde Küçükçekmece Avcılar civarı iyi bir hastane ve dr bilen var mı? Ben Ethica ya gittim gecen kontrolde hastaneyi pek beğenmedim. Doktorda tahibe hanımdı ama kendisinin karnı burnunda içim çok rahat değil. Eğer tafsiye edebileceğiniz bi yer bir dr varsa sevnirim...

cepten çekip belki pc ye yüklersin ya da anlatabilirsin...mesela keseyi gördüğün zamanki gibi nokta halinde mi yoksa bir şekle girmiş mi bebişinnnn:kedi:
keseyle hiç alakası yok yani ilk gördüğüm resimle
görmüş olduğumuz kesenin çok büyüdüğünü düşünün kese siyah
kesenin içide beyaz orda da bebek göbek kordonu felan belli oluyor digital makinemız var ama arabada
eşim gelince ona çeker buraya yüklerim ama ilk gördüğümüz keseyle hiç alakası yok
kalp atısı da denizin ortasında kendinizi düşün o sırada da bişeyin sürekli güp güp güp yaptıgını...

Beray cım zaten hassasım ağlamaya yer arıyorum, tüylerim diken diken oldu yemin ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.
çok güzel bu duygular sende kalp atısını duyduğun zaman emin ol ki
gözlerin dolacak

ne güzel kizlar yavas yavas doluyor mais annesi bakali benim daha bir haftam var regl günüme.bende adimi yazdircam mi.kadir gecesi beklenmeyen regl günümmm

oyyy maşallahhh..demekki benim duyduum şey doğruymuşş bir arkadaşım denizin altındaymışsın gibi hissediyorsun demişti...Allahım sağlıkla büyüsün karınlarımız, bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza...
bu arada kızlar biliyorum biraz heyecanlıyım ama cinsiyet ne zaman belli oluyor du???:kedi:

kızlar medical aprktan aradılar doktorumun yarın ameliyatı varmış randevuyu perşembeye ertelemek zorunda kaldık.bir gün daha beklicem artık ama olsun bebişim belki biraz daha büyür değil mi?

fistday işte bunun aynısı cnm

kızlar şikayetleriniz var mı
benim midem çok bulanıyor sabah özellikle daha çok ama gün boyu sürüyor
bide ellerim ve ayaklarım çok ağrıyor acayip halsizim

ayyy canım hemen tavsiye edyim benim doktor bir şeker bir şeker nasıl babacan biri erkek abul edersen doğan hastanesi var e 5te eticaya giderken görürsün cennet mah.durağı metrobüsle hemen ulaşabilirsin serdar kayın o kadar iyiyki konuşuyor anlatıyor bizi nelerin beklediğini herşeyi ama ben ona gittim.
benim tedavimi bir prof yapıyodu aşılamamı falan bide haşimato hastasıyım tiroid bozokluğu o ilgilndi hep doktorlara yönlendirdi nişantaşındaydı ama bebeğim tam ara vermişken oldu.
ben bu doktoru çok sevdim.

dimples canım adetim 5 ağustosta oldu pardon canım 5 eylül benim beklenen tarihimdi hep bekleyenler listesinde olduğum için alışamadım hala...:)

oyy çok şeker yaa...çok çabuk gelişiyorlar dimi...
arkadaşlar benim doktorum da prof ve erkek...ve muayene ücreti 216 tl... ancak bizim şirketin anlaşması varmış hastaneyle ben ücret ödemiyorum...O yönden çok şanslıyım Allah nazardan korusun

alkisalkisalkisberay beray beray.........:lepi:
yaşasın çok sevindim darısı bize negüzel duygudur şimdi...sabırsızlanıyorum bende..hihoyyyt

kızlar benim avatarımın altında yazı varya zamanında ben yazmıştım o yazıyı heray belediğim için şimdi değiştireyim dedim beceremedim bana tarif edermisiniz bide bebiş cetveli oymak istiyorum ama onuda bilmiyorum uf ya ben hiç yapamıyorum...

Canım o hastane çok yakın bize. Hatta ikinci betaHcg 'yi o hastanede yaptırdım. Ama bi kan vercem diye 2 saat işlem yaptırmak için bekledim. peki muayene ve doğum fiyatları hakkında bilgin var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…