- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
hangi haftada keseyi gördünyasakkelimeALLAH hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin
sağlıklı sıhhatlı uzun ömürlü bi şekilde tek duam bu
ALLAH hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin
sağlıklı sıhhatlı uzun ömürlü bi şekilde tek duam bu
keseyle hiç alakası yok yani ilk gördüğüm resimlecepten çekip belki pc ye yüklersin ya da anlatabilirsin...mesela keseyi gördüğün zamanki gibi nokta halinde mi yoksa bir şekle girmiş mi bebişinnnn:kedi:
çok güzel bu duygular sende kalp atısını duyduğun zaman emin ol kiBeray cım zaten hassasım ağlamaya yer arıyorum, tüylerim diken diken oldu yemin ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.
4.haftalarda gördüm cnmhangi haftada keseyi gördünyasakkelime
oyyy maşallahhh..keseyle hiç alakası yok yani ilk gördüğüm resimle
görmüş olduğumuz kesenin çok büyüdüğünü düşünün kese siyah
kesenin içide beyaz orda da bebek göbek kordonu felan belli oluyor digital makinemız var ama arabada
eşim gelince ona çeker buraya yüklerim ama ilk gördüğümüz keseyle hiç alakası yok
kalp atısı da denizin ortasında kendinizi düşün o sırada da bişeyin sürekli güp güp güp yaptıgını...
fistday işte bunun aynısı cnmYanda 7 haftalık bir bebeğin ultrason görüntüsünü görüyorsunuz. Siyah olan yuvarlak boşluk gebelik kesesi, etrafındaki beyaz "hale" rahim iç tabakası, bu "halenin" dışındaki yapı ise uterus (rahim).
Kese içindeki ince uzun yapı embriyo, hemen sağında yer alan halka şeklindeki yapı ise daha sonra kaybolacak olan yolk kesesi.
Ultrasonografi incelemesinde gebeliğe ait yapıların görülebilirliği kişiden kişiye, gebelik haftasına ve yapılan ultrasonografi şekline göre oldukça değişken olabilir. Vajinal ultrasonografi karından yapılan ultrasonografiye göre yapıların daha erken görülmesine olanak verir.
Kızlar
İçinizde Küçükçekmece Avcılar civarı iyi bir hastane ve dr bilen var mı? Ben Ethica ya gittim gecen kontrolde hastaneyi pek beğenmedim. Doktorda tahibe hanımdı ama kendisinin karnı burnunda içim çok rahat değil. Eğer tafsiye edebileceğiniz bi yer bir dr varsa sevnirim...
amin cnm inşalkisalkisalkisberay beray beray.........:lepi:
yaşasın çok sevindim darısı bize negüzel duygudur şimdi...sabırsızlanıyorum bende..hihoyyyt
ayyy canım hemen tavsiye edyim benim doktor bir şeker bir şeker nasıl babacan biri erkek abul edersen doğan hastanesi var e 5te eticaya giderken görürsün cennet mah.durağı metrobüsle hemen ulaşabilirsin serdar kayın o kadar iyiyki konuşuyor anlatıyor bizi nelerin beklediğini herşeyi ama ben ona gittim.
benim tedavimi bir prof yapıyodu aşılamamı falan bide haşimato hastasıyım tiroid bozokluğu o ilgilndi hep doktorlara yönlendirdi nişantaşındaydı ama bebeğim tam ara vermişken oldu.
ben bu doktoru çok sevdim.
4.haftalarda gördüm cnm