2010 Mayıs Anneleri

:teytey::teytey::teytey:Arkadaşlar bende hamileyimmmm:teytey::teytey:Son adet 11 ağustos , beklenen doğum tarihi 18 mayıs...Hamile olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum , sağlıklı doğumlar diliyorum...Hep birlikte bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleride konuşuruz inşaaallaaaahh...Amiiiiin....

LAVİNİA_00 & MELEK76 hoşgeldiniz aramıza. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..opuyorumnanaktan

hoşgeldin melek 76 tebrik ederimm hayırlı olsun hamileliğin listedeki yerini aldın sendeopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım , Listemiz uğur getirir herkese inşaallah...bu arada en yaşlınız benim galiba .Yaş 32 , hamile kaldığım kilo 56...

LAVİNİA_00 & MELEK76 hoşgeldiniz aramıza. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..opuyorumnanaktan
Hoşbulduk canım...Amiiinn , hep birlikte inşaallah...

süper haber ya ay adına çok sevindim hadi kızlar halaya :teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:birazda dans:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

lavinia mutluyum arkadaşıma katılıyorum. istemezsin olur ama istediğinde de olmuyor haberin olsun..

arkadaşlar benim akıntım çok fazla. çamaşırım sırıl sıklam oluyor.idrar kaçırıyorum sanıyorum. sizde de bu kadar oluyor mu? birde içimde ateş topu var sanki.. patlicak gibiyim.acayip sıcak basıyo.dışarı çıkıyorum bu seferde çok üşüyorum.bir türlü orta yolu bulamadım.birde özellikle akşam üstleri baş ağrım oluyor..

dimples canım sen başı çektin liste miste derken yoksa bu topic kendi halindeydi yerinde sayıyordu valla ama şimdi geçmişi okumakta zorlanıyorum ellerine sağlık ii oldu yani

süper haber ya ay adına çok sevindim hadi kızlar halaya :teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:birazda dans:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:teytey::teytey::teytey:Canım yaaaaa çook teşekkür ederim...Sonlara doğru koca göbüşlerimizle nasıl dans ederiz tahmin edemiyorum valla :)

ay aya ay canım valla aynı ben alev topu demişin ya patlıycak gb oluyorum buz koyuyorum devamlı her ayaklarımın altına anında eriyo sabaha kada kaç kere soğuk suyla ayaklarımı yıkıyorum ama normalmiş bazılarının hamileliğin başında ateş olurmuş bazılarının ise sonunda endişelenme yani..

olur bence zamanla yoluna girer gen bunada şükür malum ramazandayız bide hamilelik süprizi herkeste zamanla inşallah

kızlar ben çıkıyorum iftar saatine az kaldı biraz daha hazırlık yapıyım kocişim gelir birazdan kendinize ii bakın sağlıcakla kalın

öylemi canım..bende acaba tansiyondan mı kaynaklanıyor diye düşündüm.. tansiyonum normalde düşük seyreder.. çok düşünce aynen böyle oluyordum.. eşime yemeği zor hazırladım bugün... dalmışım sıkıntım azalmış.. daha fena olsaydım çocuk iftarda aç kalacaktı.. bide öyle bir acıkıyorum ki elim ayağım kesiliyor yemek hazırlamaya sabrım kalmıyo.. nasıl kazınıyo midem.. bütün gün habire yiyip duruyorum.. 2 günden beri sanki mide bulantısı yokluyo.. ama sıkıntımdan psikolojikte olabilir..

canım daha çok yeniyiz.. kimimiz halen hamile olduğundan bile emin değil ( mesela tıff ve ben :) ) daha birbirimizi tanımıyoruz.topic çok sık ziyaret edilmiyor.şimdilik böyle olması çok doğal.. zamanla hepimiz kanka olcaz :) sen ne zamandan beri kk ya üyesin ?

Kızlar bende çıkıyorum , benimde sofra hazırlamam gerek...Öpüyorum hepinizi...

dimples canım kaç saattir beğendiğim beşikleri sana göstercem beceremedim...
çok tatlı beğenmişsin bebişin çok sevcek annesi...

canım çok tebrik ederim.....bebişlerimizi kucağımıza alıp eski günlerden bahsederiz inşallah bol bol,,,tabi yaramazlar bize fırsat verirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…