|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|LAVİNİA_00| | 27.TEM | 3.MAY.10| | |KESE GÖRÜNDÜ
1|BERAY| 23 | 28.TEM |4.MAY.10 | | | KESE GÖRÜNDÜPIT PIT ATIYOR KALBİ |
2|UMUTLUYUZ | 26 | 28.TEM | 4.MAY.10 | 53 | |KESE GÖRÜNDÜ
3|EFLATUN24 | | 28.TEM | 4.MAY.10 | | | KESE GÖRÜNDÜ
4|GURBET_ELDE | 26 | 29.TEM | 5.MAY.10 | 52 | |KESE GÖRÜNDÜ
5|FIRSTDAY | 29 |30.TEM| 6.MAY.10 | 62 | | KESE GÖRÜNDÜ|
6|IDLY | 30 | 30.TEM | 6.MAY.10 | 43 | |KESE GÖRÜNDÜ
7| TOMURCUK | 25 | 30.TEM | 6.MAY.10 | 65 | |KESE GÖRÜNDÜ
8| DİMPLES | 29 | 31.TEM |7.MAY.10 | 55 | |KESE GÖRÜNDÜ
9|BLUEANGELN| | 31.TEM| 7.MAY.10| | |KESE GÖRÜNDÜ
10|BÜŞRA44| | 31.TEM| 7.MAY.10| 57 | | | KESE GÖRÜNDÜ
11|NİLAY13 | | 1.AĞU | 8.MAY.10
12| TIFF| 29 | 3.AĞU | 10.MAY.10 | 75 | | |
13|PHUKET| | 3.AĞU | 10.MAY.10 | 59 | |
14|TUBATUBA| | 5.AĞU |12.MAY.10 | | | |
15|NOSTOK| 30 | 5.AĞU | 12.MAY.10 | 48 |
15|PSİKOLUM| 27 | 6.AĞU |13.MAY.10| 47 |
16|MUTLUYUM1111| 25 | 7.AĞU | 14.MAY.10| 57 |
17|MELEK76| | 11 AĞU | 18.MAY.10 |
Teşekkür ederim canım , Listemiz uğur getirir herkese inşaallah...bu arada en yaşlınız benim galiba .Yaş 32 , hamile kaldığım kilo 56...hoşgeldin melek 76 tebrik ederimm hayırlı olsun hamileliğin listedeki yerini aldın sendeopuyorumnanaktan
Hoşbulduk canım...Amiiinn , hep birlikte inşaallah...LAVİNİA_00 & MELEK76 hoşgeldiniz aramıza. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..opuyorumnanaktan
lavina ve melek hoşgeldinizzzzzzz.
:teytey::teytey::teytey:Arkadaşlar bende hamileyimmmm:teytey::teytey:Son adet 11 ağustos , beklenen doğum tarihi 18 mayıs...Hamile olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum , sağlıklı doğumlar diliyorum...Hep birlikte bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleride konuşuruz inşaaallaaaahh...Amiiiiin....
bizimde kese göründü?sat 27 temmuz. kilom 47
:teytey::teytey::teytey:Canım yaaaaa çook teşekkür ederim...Sonlara doğru koca göbüşlerimizle nasıl dans ederiz tahmin edemiyorum valla :)süper haber ya ay adına çok sevindim hadi kızlar halaya :teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:birazda dans:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
lavinia mutluyum arkadaşıma katılıyorum. istemezsin olur ama istediğinde de olmuyor haberin olsun..
arkadaşlar benim akıntım çok fazla. çamaşırım sırıl sıklam oluyor.idrar kaçırıyorum sanıyorum. sizde de bu kadar oluyor mu? birde içimde ateş topu var sanki.. patlicak gibiyim.acayip sıcak basıyo.dışarı çıkıyorum bu seferde çok üşüyorum.bir türlü orta yolu bulamadım.birde özellikle akşam üstleri baş ağrım oluyor..
sağol cnm ama hala iyi durumda değiliz. herkes kendi havasında kimsenin kimseye yorum yaptığı yok biri soru soruyor cevap verioruz cevaben bişey dediği yok.yardım ediyoruz teşekkür yok. anlayacağın daha çok kopuk bir topiğiz -tatlicadiarzu-
ay aya ay canım valla aynı ben alev topu demişin ya patlıycak gb oluyorum buz koyuyorum devamlı her ayaklarımın altına anında eriyo sabaha kada kaç kere soğuk suyla ayaklarımı yıkıyorum ama normalmiş bazılarının hamileliğin başında ateş olurmuş bazılarının ise sonunda endişelenme yani..
sağol cnm ama hala iyi durumda değiliz. herkes kendi havasında kimsenin kimseye yorum yaptığı yok biri soru soruyor cevap verioruz cevaben bişey dediği yok.yardım ediyoruz teşekkür yok. anlayacağın daha çok kopuk bir topiğiz -tatlicadiarzu-
:teytey::teytey::teytey:Arkadaşlar bende hamileyimmmm:teytey::teytey:Son adet 11 ağustos , beklenen doğum tarihi 18 mayıs...Hamile olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum , sağlıklı doğumlar diliyorum...Hep birlikte bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleride konuşuruz inşaaallaaaahh...Amiiiiin....