2010 Mayıs Anneleri

mutluyum canım daha 4 ahftalıksın.kese 5.hafta bittikten sonra görülüyor 6.hafta bittikten sonrada kalp atışları duyuluyor..

aa şaşırdım ben dün doktora gittim tam adet günümdü ve beni muayene etmedi şimdi görünmez dedi 1 hafta sonra gel dedi
adetime 2 gün kala hamile olduğumu öğrendim kafam karıştı
cnmcım benim adete 5 gün kala hem idrar da hem kanda çıktı
adet günümde de keseyi gördük ama ben biraz erken yumrtlamısım cnm

ne güzel kızlar erkenden görmüşsünuz benim idrar testimi tam 30,günde yapmıştım silik çıkmıştı.35.günde öğrendim ben gebeliğimi idrarda ve kanda ben birazda garanticiydim belli olmakz diye beklettim kendimi ya neyse maşallahınız var sizin

kızlarr benim işlerim var biraz her an giremiyorum topice...böyle olunca da sohbet kopuk kopuk oluyor...
az önce muayene ücretinden filan bahsetmiştim kimse kendi doktorunu yazmamışş...fiyatını filan da yazdım utandım şimdi valla..kendim çalıyor kendim oynuyor gibi hissettimfisfisfis

kızlar doktorunuz kan tahlilleri istedi mi sizden daha erken gerci ama sorayım dedim firstday utanaca nevar arkadaşlar sormuş sende yazmışsın. dr prof mu bu arada ücreti yüksek geldi bana

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|BERAY| 23 | 28.TEM |4.MAY.10 | | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar: |
2|UMUTLUYUZ | | 28.TEM | 4.MAY.10 | | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
3|EFLATUN24 | | 28.TEM | 4.MAY.10 | | | KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
4|GURBET_ELDE | 26 | 29.TEM | 5.MAY.10 | 52 | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
5|FIRSTDAY | 29 |30.TEM| 6.MAY.10 | 62 | | KESE GÖRÜNDÜ :nazar: |
6|IDLY | | 30.TEM | 6.MAY.10 | | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
7| TOMURCUK | | 30.TEM | 6.MAY.10 | | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
8| DİMPLES | 29 | 31.TEM |7.MAY.10 | 55 | |KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
9|BLUEANGELN| | 31.TEM| 7.MAY.10| | |KESE GÖRÜNDÜ
10|BÜŞRA44| | 31.TEM| 7.MAY.10| 57 | | | KESE GÖRÜNDÜ
10|NİLAY13 | | 1.AĞU | 8.MAY.10
11| TIFF| | 3.AĞU | 10.MAY.10 | 75 | | |
12|PHUKET| | 3.AĞU | 10.MAY.10 | | |
13|TUBATUBA| | 5.AĞU |12.MAY.10 | | | |
14|PSİKOLUM| | 6.AĞU |13.MAY.10
15|MUTLUYUM1111| 25 | 7.AĞU | 14.MAY.10| 57 |

canım çok sağol ya teşekkür ederim
yanlız nerden ulaşabilirim bu listeye tam olarak nerde hani kese falab görüğnürse ekleyeyim diye

kızlar doktorunuz kan tahlilleri istedi mi sizden daha erken gerci ama sorayım dedim firstday utanaca nevar arkadaşlar sormuş sende yazmışsın. dr prof mu bu arada ücreti yüksek geldi bana
canım benim doktorum ilk muayenede hem kan hem de ,drar testi yaptırttı...idrarımda kan hücresi görülmüş çok az, o yüzden bol su tüketmemi istedi..
evet canım prof ama ben ücret ödemiyorum

mrb kıslar benim 6 aylık bir kızım var ve yine hamileyim :kedi: aldırım aldırmama arasında o kadar çok kaldım ki buradı mart aneleri bana öyle çok destek ve güç verdiler ki kararımı değiştirdim . evet bende 2010 mayıs annesi olacağım benidearanıza alır mısınız?

hamilesin tıffcımmmmmm inan buna artıkkopuyorumnanaktan

hahahaaa saol tatlım yaaa bunu sürekli duymaya ihtiyacım var :gitme:

başka doktora git

tatlım doktorumu çok sevdim ben, alanında uzman bir prof. ,çok babacan ve beyefendi biri, valla o kovmadıkça peşini bırakmayı düşünmüyorum açıkcası..ilk gittiğimizde 15 gün sonraya randevu verdi, ''henüz çok miniktir bişey gözükmez, kese oluşmamıştır, boşuna kurcalamayalım seni dedi''.

kızlar bebişler 7.haftadan itibaren hareket etmeye başlıyorlarmışş ama bizler 15.haftadan itibaren hissedebiliyormuşuz:nazar: inşallah o günlerede geliriz

ay harika yaaaa çok az kalmış desenize..

kızlar meraba nasılsınız
ben dün kontrole gittim göbek kordonumuz olusmus bebişimiz büyümüş
dr nefesini tut dedi nefesimi tutmamla o sesin gelmesi GÜP GÜPP GÜP GÜP
aaa kalbi atıyor dedim direk ağlamaya basladım dün aksamdan beri o ses kulağımdan gitmiyor
allahım herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu kalp atışlarını da çok şükür duyduk
darısı sizlerin basına inş

tatlım çok duygulandım yaaa, zaten neye ağlasam diye şaşırmış durumdayım, darısı başımıza..

Beray cım zaten hassasım ağlamaya yer arıyorum, tüylerim diken diken oldu yemin ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.

bende valla yaaa :gitme:

kızlar medical aprktan aradılar doktorumun yarın ameliyatı varmış randevuyu perşembeye ertelemek zorunda kaldık.bir gün daha beklicem artık :KK43: ama olsun bebişim belki biraz daha büyür değil mi?

bence de bunda vardır bir hayır tatlım, bir gün bile kardır boşver sen..döndüğünde güzel haberlerini bekliyoruz..

bizimde kese göründü? :KK43: sat 27 temmuz. kilom 47

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kıslar benim 6 aylık bir kızım var ve yine hamileyim :kedi: aldırım aldırmama arasında o kadar çok kaldım ki buradı mart aneleri bana öyle çok destek ve güç verdiler ki kararımı değiştirdim . evet bende 2010 mayıs annesi olacağım benidearanıza alır mısınız?
hayırlı olsun canımmm...a ne güzel ama arada çok az yaş farkı olacak arkadaş gibi olacaklar..gerçi sana zahmeti çok olacak ama ..allah sabrını ve kuvvetini veriri inşallah...hoşgeldin aramıza

kızlar fazla pc başında kalmanın radyasyon açısından bebişe zararı varmış diolar? tırsıyorum açıkcası yoksa burdan hiç çıkmam ben ama, açıp açıp kapıyorum. modemi de kapıyorum çıkarken. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?:uhm:

nilay merhaba canım evet geçen sene mayısta evlendim 23ü kına 24 düğündü benimde ne güzel ya aynı günde evlemişiz aynı zamanda hamile kalmışız bu kadar olur dedim bende acaba biraz daha beklesemiydik deyip duruyorum eşime ama ne bileyim ağustos başında korunmayı bıraktık biz hemen olmaz tutana kadar falanda biraz geçer diyorduk çok şükür ilk ayda hamile kaldım bu kadar çabuk beklemiyorduk ya şok etkisi oldu bende kendimi hiç hamileymiş gibi göremiyorum daha olayın ciddiyetini kavrayamadım heralde.Bence çok güzel oldu ben evlenme teklifini 24 mayısta kabul ettim 2008 de ve ertesi sene evlendik mayıs en sevdiğim ay benim inş çocuğumuda o zaman doğururum.:CüvCüv:

ya biliyor musun benımde öyle hep mayıs evinde evlenip mayıs ayında doğum yapmak isterdim ne güzel ikiside tesadüfü olarak mayısa denk geldi bende çok mutluyum
bizde 2 3 ay tutmaz dedik ama maaşallah 1.ayda tuttu:)))
ben çok araştırdım tüm kaynaklarda hemen hemen tüm kadınlar bizim gibi düşşünüyoruz acaba erken mi diye ama artık bu fikre anneklik fikrine alışmaya çalışıyorum:))):lepi:

kızlar fazla pc başında kalmanın radyasyon açısından bebişe zararı varmış diolar? tırsıyorum açıkcası yoksa burdan hiç çıkmam ben ama, açıp açıp kapıyorum. modemi de kapıyorum çıkarken. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?:uhm:
valla bilmiyorum ama evde kucağıma alırdım laptopu artık eşim kzıyor bir alışveriş merkezine girerken xray kapısından geçirtmiyor beni, eşim hamile geçmese olur mu diyor güvenliklerekaydirigubbakcemile3

hahahaaa saol tatlım yaaa bunu sürekli duymaya ihtiyacım var :gitme:

tatlım doktorumu çok sevdim ben, alanında uzman bir prof. ,çok babacan ve beyefendi biri, valla o kovmadıkça peşini bırakmayı düşünmüyorum açıkcası..ilk gittiğimizde 15 gün sonraya randevu verdi, ''henüz çok miniktir bişey gözükmez, kese oluşmamıştır, boşuna kurcalamayalım seni dedi''.

ay harika yaaaa çok az kalmış desenize..

tatlım çok duygulandım yaaa, zaten neye ağlasam diye şaşırmış durumdayım, darısı başımıza..

bende valla yaaa :gitme:

bence de bunda vardır bir hayır tatlım, bir gün bile kardır boşver sen..döndüğünde güzel haberlerini bekliyoruz..
sağol cnm tez zamanda inş darısı basınıza

hoşgeldin canım
artık bize geçen hamiliğinden tavsiyelerde bulunursun
hayırlısıyla al kucağına bebeiğiniii:CüvCüv:

dimples okudum hemde hepsini unutmusum sen söyleyince hatırladım ama bak sende lavinyanın kini görmemişsin gözden kaçıyor demekki kızma bana öyle bidaha küserimÇok üzgünüm çoook bak peki benden niye istemedi bu doktor zaten çoğu şeyi burdan öğrendim değiştiiricem daha yolun başındayken bu doktoru. :eek:lmaz:

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
_BERAY_, aşkın bahar tomurcuğu, dimples+, firstday, hcgl_emilya, LAVıNıA_00, nostok+, phuket, pnrhlt, TIFF

X