2010 Mayıs Anneleri

elvoscan hangi hastane ve dr gidiyosun??
bende şimdi dr arayışındayım..özellikle riskli gebeliklerle ilgilenen biri lazım...

slm kızlar nasılsınız bı kac kez yazdım ama cvp alamadım bende mayıs annesi olucam inşallah hayırlısıyla 28mayıs ben klomen le hamiş kaldım sizler normalmi tedavımıvereliniortak

slm kızlar nasılsınız bı kac kez yazdım ama cvp alamadım bende mayıs annesi olucam inşallah hayırlısıyla 28mayıs ben klomen le hamiş kaldım sizler normalmi tedavımıvereliniortak

canım hosgeldın aramıza.bende klomen ve ovıtralle catlatma ıgnesıyle hamıle kaldım.

gelinc sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle...
ben haziran başı yada mayıs sonu annesi olucam inşallah...normal yolla hamile kaldım ben...

selam kızlar,
valla ara ara bakıyorum ama hiiç mecalim yok yazmaya üşeniyorum, mide bulantım feci derecede arttı, hiçbişey almıyor içim, halim yok, her yerim uyuşuyor, ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben

yok aslında ben gezmiyorum sabahtan beri iş yapmaktan fırsat bulamadım oldukça kalabalık bir aileyiz biz kayınvalidemlerle ouruyorum evde 9 kişiyiz..iş bitmiyo..hafta sonu ütü günü..temizlik birazdan yemek telaşı..
midem bulantım şuan yok daha çok küçük ondan herhalde 4 haftalık mış..çarşamba ilk kez görmeye doktora gidicem geçen hafta kan testinde çıktı ama gözükmedi..bu çrşb gözükür dedi doktorum.. ama ben çok acıkıyorum öyle böle değil yani... kızlar ALLAH CC hepimizin yardımcısı olsun... şimdi yine iş başına öptüm hepinizi

selam kızlar,
valla ara ara bakıyorum ama hiiç mecalim yok yazmaya üşeniyorum, mide bulantım feci derecede arttı, hiçbişey almıyor içim, halim yok, her yerim uyuşuyor, ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben

canım bende oyleyım aslında.dua edelım bı an once gecsın.ama oyalnmak daha ıyı gelıyo gıbı.yatınca daha fena oluyorum ben

kızlar bende hafta sonunu hep yatarak geçirdim. sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum. çok halsizim hiç keyfim yok sanırım 20 günlük rapor alıcam haftada 40 saat derse girmem gerekiyor ama ben ayakta duramıyorum. sizler napıyorsunuz, derslerde sorun yaşıyormusunuz?

benim de bu sene öğrencilerim 5.sınıf....o yüzden haftada 12 saat boş dersim var...böylece okulda da dinlenmiş olurum..herkese sorunsuz hamilelikler diliyorum...

ya çalışanlara hayret ediyorum bu halde ben evde yatarken bile dayanamıyorum bu bulantılara kendi karnımı doyurmaktan acizim halsizlikten siz bir de nasıl derslere giriyorsunuz Allah yardımcınız olsun...

X