Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ye ekşiyi çıkar ayşeyikaydirigubbakcemile3yemekten geldim kızlar sonra da markete gittim ekşi meyvelerden aldım kaydirigubbakcemile3
ekşi çekio canım acaip:ecrin_bebek:
sanki bizim bebeklerimiz yerinde sayıyo teyzesi bizimkiler de gelio arkadan çabuk çabukya nida 2 oldu hava atmaya çalışıyorum benim bebeğim yarın 10 haftalık olcak resmi değişicek diye kimse aldırış etmiyo he bi hava atıcaktım ne güzel hevesim kursağımda kaldı:mymeka:
ya nida 2 oldu hava atmaya çalışıyorum benim bebeğim yarın 10 haftalık olcak resmi değişicek diye kimse aldırış etmiyo he bi hava atıcaktım ne güzel hevesim kursağımda kaldı:mymeka:
ye ekşiyi çıkar ayşeyikaydirigubbakcemile3
sanki bizim bebeklerimiz yerinde sayıyo teyzesi bizimkiler de gelio arkadan çabuk çabuk
kızlar ya bi ark kk da bebeğini kaybetmiş serdarımız diye analtmış ay okuyunca kötü oldum ya acaip etkilio böle şeler..
ya ben çok tedirgin oldum he bu haberlerden ben de en son 12 eylüldee gittim inş. bişey olmamıştır.
bu kadar zaman geçti:ecrin_bebek:
ya çok ğzğldğm iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlicam Allahım herkesin bebeğine sağ salim kavuşmasını nasip etsin çok kötü oldum ya inş. benimkinde bişey yoktur bi an önce yarın olsada gidip görsem