2010 Mayıs Anneleri

Kayra geÇmıŞ olsun rabbım yardımcın olsun atlatrsın bu gÜnlerı ınŞallah

yemekten geldim kızlar sonra da markete gittim ekşi meyvelerden aldım kaydirigubbakcemile3

ekşi çekio canım acaip:ecrin_bebek:

aaa kayra yeni gördüm canım ya çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun çok üzüldüm inan inş. bundan sonrasını güzel geçirirsin:teselli:

ya nida 2 oldu hava atmaya çalışıyorum benim bebeğim yarın 10 haftalık olcak resmi değişicek diye kimse aldırış etmiyo he bi hava atıcaktım ne güzel hevesim kursağımda kaldı:mymeka:

sadece nazar boncuğu alabildim hiçbişeye yetmedipuanımmafoldumben

ya nida 2 oldu hava atmaya çalışıyorum benim bebeğim yarın 10 haftalık olcak resmi değişicek diye kimse aldırış etmiyo he bi hava atıcaktım ne güzel hevesim kursağımda kaldı:mymeka:
sanki bizim bebeklerimiz yerinde sayıyo teyzesi bizimkiler de gelio arkadan çabuk çabuk

oyoyyy şekerimmmm arkandan da ben geliyorummkaydirigubbakcemile3

ye ekşiyi çıkar ayşeyikaydirigubbakcemile3

ay çıkarırım inşkaydirigubbakcemile3

kızlar ya bi ark kk da bebeğini kaybetmiş serdarımız diye analtmış ay okuyunca kötü oldum ya acaip etkilio böle şeler..

ya ben çok tedirgin oldum he bu haberlerden ben de en son 12 eylüldee gittim inş. bişey olmamıştır.
bu kadar zaman geçti:ecrin_bebek:

ben de kötü olyorum rabbim yaşatmasın bize sağlıkla gelsin bebişlerimiz

ya çok ğzğldğm iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlicam Allahım herkesin bebeğine sağ salim kavuşmasını nasip etsin çok kötü oldum ya inş. benimkinde bişey yoktur bi an önce yarın olsada gidip görsem

yazık Allah yardımcısı olsun bir aanne için çkok zor biz daha hissedemezken bile bir lekelenme olsa nasıl korkuyoruz rabbim yaşatmasın sağlıklı evlatlar versin

çok kötü bir olay yaşamış allah kimseye vermesin. ama okumamalı bence etkilenmeyin yani sıkılmak demek bebeğimizinde sıkıntılı olması demek ondan dikkat derim kızlar

ya çok ğzğldğm iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlicam Allahım herkesin bebeğine sağ salim kavuşmasını nasip etsin çok kötü oldum ya inş. benimkinde bişey yoktur bi an önce yarın olsada gidip görsem

çok evham yapmayın arkadaşalr insan neyden sakınırsa o olurmuş allah korusun dikkat edip dr dinledikten sonra bir şey olmaz allahın izniyle

X