2010 Mayıs Anneleri

canım ben daha bugün gittim dr a 9 haftalık bebim bebeğim ve 22.0 mm çıktı
7 haftalıkkende 9.8 mm çıkmıştı normaldir seninkide zaten anormal bir durum olsa doktorun söylerdi

bilmiyorum ki nidahcım ne yapıcam...1 hafta boyunca da galeta ne bileyim tiksindirmez mi?

Allahım bu mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine sağlıkla tamamlamızı nasip etsin hamileliklerimizi...

amin amin canım..

bebişlerimiz gelse artık yakaydirigubbakcemile3:emir_bebek:

canım ben daha bugün gittim dr a 9 haftalık bebim bebeğim ve 22.0 mm çıktı
7 haftalıkkende 9.8 mm çıkmıştı normaldir seninkide zaten anormal bir durum olsa doktorun söylerdi

ben gecen hafta gıttım 5+3gunluktu 11mm cıktı benımkı mı ırı acaba nedne boyle farklılıklar oluyor acaba

canım sonuçta bizlerde birbirimize benzemiyoruz doğal olarak bebeklerimizde farklı olacak bence doktor gelişimine normal diyorsa öyledir. çok takmamak lazım . ben tedavi sonucu hamile kaldım o kadar çok istiyordum ki bebeği Rabbim bu kadar nasip etti sonunda inşallah sağlıkla büyütürüz

canım sonuçta bizlerde birbirimize benzemiyoruz doğal olarak bebeklerimizde farklı olacak bence doktor gelişimine normal diyorsa öyledir. çok takmamak lazım . ben tedavi sonucu hamile kaldım o kadar çok istiyordum ki bebeği Rabbim bu kadar nasip etti sonunda inşallah sağlıkla büyütürüz

amin canım inş.

ben mide kazınmasının nasıl bir şey olduğunu unuttum:hulya:

mideme dair tek hissim bulantı ve istiframafoldumben

bende hiç birşey yok hamile kalmadan once mutfaktakı en hafıf koku bıle mıde mı bulandırırdı ama sımdı hıc bırseyden tıksınmez oldum sukur mıde bulantısız hayat ne guzelmıs kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 darısı basınıza inş :Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar ben dün geceyi hastanede geçirdim
çok bulantım oldu ve sabah 1 dilim tosttan başka bilşey yiyemedim 11 de gittik hastaneye dr hemen bebeğe baktı bi sorun yok dedi kıpır kıpır maşallah :nazar:dedi
serum takıldı gece 2 de geldik eve yeni bulantı ilacı falan verdi miden çok gerilmiş dedi midem için iurup verdi
bu arada günde 3 kezden fazla kusmak zararlıymış

hayırlı cumalar kızlar ben dün geceyi hastanede geçirdim
çok bulantım oldu ve sabah 1 dilim tosttan başka bilşey yiyemedim 11 de gittik hastaneye dr hemen bebeğe baktı bi sorun yok dedi kıpır kıpır maşallah :nazar:dedi
serum takıldı gece 2 de geldik eve yeni bulantı ilacı falan verdi miden çok gerilmiş dedi midem için iurup verdi
bu arada günde 3 kezden fazla kusmak zararlıymış

geçmiş olsun canım

X