2010 Mayıs Anneleri

kızlarrr günaydınnnn. dimplescim dün bende duydum bebişimin pıtpıtlarını ( daha doğrusu hırıltısını ) :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2
kızlar birde boyu ult. ki resimde yazan hangisiiii
Canım hayırlı olsun bebişin pıtpıtları... Allah tamamına erdirsin inşallah.

Dimples annesi geldiği için bir kaç gün giremeyecek. Özel mesaj atarsan geldiği zaman pıtpıtlarını ekler...

kızlar dimples nerde kaldı

Bununda cevabını vermiş oldum :) :hulya:

selam anne adayları
bende 2010 mayıs annesi adayıydım ama malesef kalbi durduğu için dün kürtaj olmak zorunda kladım allah kimseye yaşatmasın umut başka bahara kaldı kendinize ve bebişlerinize dikkat edin

Canım çok büyük geçmiş olsun. Allahtan herşeyin hayırlısı gelir. İçini ferah tut inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine...

Canım hayırlı olsun bebişin pıtpıtları... Allah tamamına erdirsin inşallah.

Dimples annesi geldiği için bir kaç gün giremeyecek. Özel mesaj atarsan geldiği zaman pıtpıtlarını ekler...

Bununda cevabını vermiş oldum :) :hulya:

Canım çok büyük geçmiş olsun. Allahtan herşeyin hayırlısı gelir. İçini ferah tut inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine...
canım teşekkür ederimmm. nasıl gidiyor hamilelik

P.tesi günü kayınvalidemlerdeydik, çarşamba tekrar gittik, ben kaldım eşim gececiydi.Şimdi bugün ablamlar gelmiş anneme biz de gidelim diyo.Taşınsak bi an önce de şu yakın olduğumuz için sürekli gitmemizi beklemelerinden kurtulsam

eşine belli ettinmi bu rahatsızlığını peki yani sürekli gitmek istemediğinden:uhm:

P.tesi günü kayınvalidemlerdeydik, çarşamba tekrar gittik, ben kaldım eşim gececiydi.Şimdi bugün ablamlar gelmiş anneme biz de gidelim diyo.Taşınsak bi an önce de şu yakın olduğumuz için sürekli gitmemizi beklemelerinden kurtulsam
canım eğer bekliyorlarsa uzaklaşsanızda birşey değişmez ayrı şehirlerde olmadıktan sonra bence eşinle paylaş hamileliğini kullan tatlımm naz zamanımız bizim şimdi öyle değil mi ama zemuszemus

kızlar bu puanlar nasıl oluyoki
benim hiç puanım yokmuş neden yok acaba..
mutluyum teşekkür ederim canım...sen bilirsin heralde bu konuyu..

canım etiket puanını ve konu puanını biliyorum etiket lemen lazım konuların altında birde açtığın konulardan puan alıyorsun arkadaşlarının verdiği puanlarla birikiyor ve sana gönderdiğim hediye nerde görünmüyor:hulya::hulya::hulya::hulya::sm_cool::asigim::asigim:

canım etiket puanını ve konu puanını biliyorum etiket lemen lazım konuların altında birde açtığın konulardan puan alıyorsun arkadaşlarının verdiği puanlarla birikiyor ve sana gönderdiğim hediye nerde görünmüyor:hulya::hulya::hulya::hulya::sm_cool::asigim::asigim:

bana neden göndermiyosun beni sevmiyomusun:kedi::eek:

uykum var işyerinde uyku saati olsa keşkemkaydirigubbakcemile3

eşine belli ettinmi bu rahatsızlığını peki yani sürekli gitmek istemediğinden:uhm:

canım eğer bekliyorlarsa uzaklaşsanızda birşey değişmez ayrı şehirlerde olmadıktan sonra bence eşinle paylaş hamileliğini kullan tatlımm naz zamanımız bizim şimdi öyle değil mi ama zemuszemus

Eşimle bunun tartışmasını da çok yaşadık.H. içi 2 3 gün gitmiş olsak da her h. sonu görümcem kayınvalideme gelip kaldığı için (kendi kayınvalidesine hiç gitmiyolar) her hafta sonu biz de kayınvalidemlere gidiyoruz.Ben de anneme 1.5 saat mesafede, kayınvalideme 5 dk uzaklıkta oturduğumuz için haftada 1 gün h. sonu gidip görüyorum ailemi.Yani bi h. sonu evimizde oturmamız ya da bi dışarı çıkıp gezmemiz yok.Hem yakınlarında oturmamızı istiyo hem de yeni evlendiğimizden beri ben çocuk falan bakamam kendine güvenen doğursun diyo.Şimdi de anneme yakın ev alıcaz, annem bebeğe bakıcak diye herhalde ne hamileliğimle ilgili konuşuyo ne baktığımız evlerle ilgileniyo

nidah süper fikirr bencede iş yerinde söçylediniz mi kızlar patronlarınıza

Eşimle bunun tartışmasını da çok yaşadık.H. içi 2 3 gün gitmiş olsak da her h. sonu görümcem kayınvalideme gelip kaldığı için (kendi kayınvalidesine hiç gitmiyolar) her hafta sonu biz de kayınvalidemlere gidiyoruz.Ben de anneme 1.5 saat mesafede, kayınvalideme 5 dk uzaklıkta oturduğumuz için haftada 1 gün h. sonu gidip görüyorum ailemi.Yani bi h. sonu evimizde oturmamız ya da bi dışarı çıkıp gezmemiz yok.Hem yakınlarında oturmamızı istiyo hem de yeni evlendiğimizden beri ben çocuk falan bakamam kendine güvenen doğursun diyo.Şimdi de anneme yakın ev alıcaz, annem bebeğe bakıcak diye herhalde ne hamileliğimle ilgili konuşuyo ne baktığımız evlerle ilgileniyo
canım boşver yaa takma kafanaa kendine zarar eşin ne diyor peki bu durumaa

kayra canım çok geçmiş olsun ama inan o serumdan sonra kendini daha iyi hissedeceksin resmen toparlıyor insanı..ben öyle olmuştum en azından...sositososito

Zeliha canım ilk başlarda ben de seviniyordum hiç bulantım, belirtim yok diye, kendi kendime nazar değdirdim 6. haftadan bu yana bulantılarım hiç geçmedi, hatta şiddetlendi....sen de kendi kendine nazar değdirme bakalımkaydirigubbakcemile3

canım boşver yaa takma kafanaa kendine zarar eşin ne diyor peki bu durumaa

Bana bişey demiyo, ben de hiç söylemedim ama geçenlerde duyduğuma göre görümcemi aramış eşim.Annem neden hiç aramıyo.Babanne olmaya alıştı mı?Bneim çocuğum mu bitek fazla geldi demiş.Hamileliğimi duyduktan 5 gün sonra aradı kayınvalidem.Meğer o telefondan sonra görümcem ara dedi diye aramış.Benim annem de her gün arıyo.İyi misin, ne yedin diye.İnsanın kendi annesi bizim için endişeleniyo kızıma bişey olmasın diye.Onlar sadece torunlarını düşünüyo.Ağlamak geliyo içimden ya.Kötüyüm bugün

Bana bişey demiyo, ben de hiç söylemedim ama geçenlerde duyduğuma göre görümcemi aramış eşim.Annem neden hiç aramıyo.Babanne olmaya alıştı mı?Bneim çocuğum mu bitek fazla geldi demiş.Hamileliğimi duyduktan 5 gün sonra aradı kayınvalidem.Meğer o telefondan sonra görümcem ara dedi diye aramış.Benim annem de her gün arıyo.İyi misin, ne yedin diye.İnsanın kendi annesi bizim için endişeleniyo kızıma bişey olmasın diye.Onlar sadece torunlarını düşünüyo.Ağlamak geliyo içimden ya.Kötüyüm bugün
canım hiç kötü olacak bir şey yok...
anladığım kadarıyla zaten çok ilgili değillermiş değil mi?? bir de zaten gelin hamile olunca bazı kayınvalideler iş yaparım, bebek bakarım, geline bakmak zorunda kalırım diye uzak duruyorlar bilerek...şimdiye kadar kayınvaliden mi vardı evelallah biz kendimize de kocalarımıza da bebeklerimize de bakarız..Rabbim o gücü verir bizlere..

üzülüp boş yere bebişini de üzme tatlım kaydirigubbakcemile3

bana neden göndermiyosun beni sevmiyomusun:kedi::eek:

şekerim sanada gönereyimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

X