2010 Mayıs Anneleri

çok evham yapmayın arkadaşalr insan neyden sakınırsa o olurmuş allah korusun dikkat edip dr dinledikten sonra bir şey olmaz allahın izniyle

evet canım bende senin gibi düşünürüm normalde ama dinlenemediğim için evhan yapıyorum artık bide neredeyse 1 ay olucak dr a gitmeyeli böyle haberleride çok alıyoruz kaç tane arkadaşımız böyle ayrıldı aramızdan bunlara şahit olunca ister istemez acaba diyosun yani:sm_confused:

çok zor gerçekten biz daha şimdiden ödümüz patlıyor ne kadar bütünleştik içimizdeki parçamızlar onunkisi kimbilir ne kadar bağlandı.Hakkımızda hayırlısı ama insan üzülmeden edemiyor. Allah sabır versinl.

kızlar ya bi ark kk da bebeğini kaybetmiş serdarımız diye analtmış ay okuyunca kötü oldum ya acaip etkilio böle şeler..

benim diğer topikten arkadaşomdı allahım sabır versin nedenirki kader:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok zor allah sabır versin evlat acısını allah kimseye tattırmasın

kızlar hakkaten çok zor bi durum Allah düşmanımın başına vermesin ama böyle haberleri okumamaya çalışın insan çok etkileniyo bebeklerimize zarar verebiliriz. bebeğini kaybeden arkadaş için üzülmemizin hiçbi anlamı yok ona dua etmemiz lazım Allah tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin diye

allah sabırlar versin . ama butarz konuları okumayın lütfen mayıs anneleriiii bebişleriniz kızacak sonra size üzülüyorsunuz hepimiz üzülüyoruz ama şuan için önceliklerimiz bebişlerimiz lütfennnnn

kayra cım geçmiş olsun canım...

bu gidişle bende hastanelik olcam karnımdaki kaslar sızlıyo artık...

kızlar şimdilik bu üzücü konulardan uzak durun tabiki zor aynı durum hepimizin başına gelebilir ama stres bu işi çabuklaştırır okuyunca canınız sıkılıyo çünkü hemen ben olsaydım ne yapardım demeye başlıyosunuz yavrucakta etkileniyo...:eek:lmaz:

kızlar bu puanlar nasıl oluyoki
benim hiç puanım yokmuş neden yok acaba..
mutluyum teşekkür ederim canım...sen bilirsin heralde bu konuyu..

Ben böyle giderse bu topiğe girmeyi de bırakıcam.Çok etkileniyorum.Zaten hassasız insan endişeleniyo.Kimse bana kızmasın lütfen ama açık konuşmak gerekirse hiç topiğimize girmemiş, sohbetimize katılmamış kişiler girip ben de mayıs annesi olucaktım ama bebeiğimi kaybettim yazıp çıkıyo_Olan bize oluyo.Allah sabır versin tabi ki ama aramızdan, sohbet ettiğimiz arkadaşlar olsa anlıycam bi arkadaşlık oluşuyo sonuçta.Ama dışardan düşürdüm yazıp da çıkmayı anlamıyorum.İnsan ne duysa etkileniyo.İlk 3 ayımız riskliymiş.Belki kızıcaksınız ama be şuan etrafımda beni üzebilicek kimseyle bile görüşmüyorum.Tam anlatamadım, ifade edemedim kendimi ama lütfen bebek ölüm haberleri paylaşmayalım burda

evet okumayın ve konuyu değiştirin izmirde yaşayanlar hangi hastaneye hangi dr gidiyorsunuz

Ben böyle giderse bu topiğe girmeyi de bırakıcam.Çok etkileniyorum.Zaten hassasız insan endişeleniyo.Kimse bana kızmasın lütfen ama açık konuşmak gerekirse hiç topiğimize girmemiş, sohbetimize katılmamış kişiler girip ben de mayıs annesi olucaktım ama bebeiğimi kaybettim yazıp çıkıyo_Olan bize oluyo.Allah sabır versin tabi ki ama aramızdan, sohbet ettiğimiz arkadaşlar olsa anlıycam bi arkadaşlık oluşuyo sonuçta.Ama dışardan düşürdüm yazıp da çıkmayı anlamıyorum.İnsan ne duysa etkileniyo.İlk 3 ayımız riskliymiş.Belki kızıcaksınız ama be şuan etrafımda beni üzebilicek kimseyle bile görüşmüyorum.Tam anlatamadım, ifade edemedim kendimi ama lütfen bebek ölüm haberleri paylaşmayalım burda
canım bende katılıyorum sana allah herkeze sabırlar versin acılarını hafifletsin ama paylaşmayalım bu tarz haberleri birbirimizle

cuma yaaa. herkes haftasonu tatiline başladı bakıyorum. ama ben h.sonu da çalışıyoruuum

ben çalışmıcam galiba ay inşallah çalışmamda şööyle öylene kadar yatarımkaydirigubbakcemile3

P.tesi günü kayınvalidemlerdeydik, çarşamba tekrar gittik, ben kaldım eşim gececiydi.Şimdi bugün ablamlar gelmiş anneme biz de gidelim diyo.Taşınsak bi an önce de şu yakın olduğumuz için sürekli gitmemizi beklemelerinden kurtulsam

X